Andrejka - meno pre dievčatko
Ahojte, ako sa vam pozdava toto meno? Mate niekoho s takym menom v okoli? Ak ano, ako ho zvyknete prezyvat?🙂
neznášam, keď ma volajú Aďka, Aďa, ale keďže žijem v maďarskom prostredí, volajú ma tak málokedy a väčšinou ani nereagujem na toto oslovenie, mňa volajú Andi
Kedze poznam sympaticke osoby s menom Andrea, je mi aj meno sympaticke 😉 😀
Moja sesternica - ked bola mala, bola Andrejka, teraz je skor Ada.
Synova krstna je Andrea, a kazdy ju vola Andrea.
Verziu Rea som este nepocula, ale preco nie. Rejka za mna osobne vobec nie 😉
verziu v podobe Andrejka priam neznášam🙂 Ada, Aďka, Aďa - takto ma bežne volajú
Mám dve najlepšie kamošky a obe sa volajú Andrea....ale mne sa páči aj Adriána 😁
Pekne. Malému dievčatku by som hovorila Ajka, neskôr Andrejka také pre slecinku a dospelá žena Andrea.
ja mam dceru Andreu, volame ju vacsinou Andrejka, ma 9. V skolke ju ucitelky volali Adina a obcas jej tak povieme doma.
Mám dcéru Andreu má 18r. hovoríme jej Andrea, Andrejka, Ajka, Ajuška, Rea. Sama najviac používa Rea.
Krásne meno chcela som ho pre dcéru haha hold mám chlapca a mám sesternicu a volám ju adka
Mňa babička volala Ajuška, Ajka. Všetci ostatní Ada, Aďka, mne sa aj tak páči Andrea.
Andrea mi pripadá také melodické, pekné - všetky zdrobneliny sú čistý hnus, ako-tak znesiem iba Andy
Aj mne sa páči moje meno. Volajú ma väčšinou Andrea, Ada. Čudné mi znie iba AndreJa od dospelého našťastie to nie je tak často 😉

Pekne