Anna alebo Marína? Ktoré meno je lepšie?
Ahojte😊, len ma zaujíma, ktoré a prečo by ste volili vy? V základnom tvare sú to krásne mená, ale niektoré ich prezývky sú otrasné a to je niekedy to, čo ma odrádza.. 🫤
Mne asi Anna, Anka, Anička.... je mi akosi bližšie
Ale aj Marína je krásne meno...
Dala by som dve Anna Marína 😊 ...tak ako je napr.tenistka Anna Karolína S... mne to ani nepride divne ze ju volaju obidvomi menami. A tak ani nie je sanca skomolit. Ako ju budu... Anča Kaja?
Z každého mena sa dá spraviť prezývka a keď nie z mena budú to okuliare, vlasy, oblečenie...
Anna je krásne. Aj Marina. Volila by som Anna lebo je po mojej starkej a prastarkej.
Marína 🙂 Klasické, na dnešnú dobu už pomerne netradičné a ako milovník literatúry v tom mám jasno 😁 Ja deti zatiaľ nemám (ani v pláne), ale môj by ma s týmto menom vypoklonkoval, takže Marínu mať nikdy nebudem 😁😁😁
Obe sú pekné. Ja mám dcérky jedna je Marina a druhá Hana. Nad tou Marinou sa mnohí pozastavujú,neviem ci sa im to meno zdá starodávne alebo ako...Anna je bežné meno...s tým chodí viac žien,dievčat po svete
@abcabcada ja som tiež milovník literatúry a mam doma malú Marínu 😅 a druha je Alica podľa Alice z krajiny zázrakov 🙂
@maji1906 u nás detto. Ešte pred narodením bola najčastejšia otázka ci nechceme dať radšej nejaké normálne meno a že ako ju budeme volať. Tak som raz jednej matkinej susede ci sa ma to tiež pýtala odpovedala že malú budeme volať Jožo a odvtedy som mala pokoj🙂😅
@petronellla87 ja mam zase doma Júliu a keby mam ešte dievčatko, tak na stopro by bola Marina. Mne zas obe mena prídu romantické 😅
Keď sa povie Anna a Marína zneju obidve pekné, ale tie skratky potom na školách, Anča a Mara ,nič moc
Moje mama sa volá Anna. A neviem o tom, žeby s tým menom mala nejaký problém. Mne sa páčia obe mená.
Obe mena su krasne. 👍🏻Ale tak ci onak, takmer kazde meno sa da skomolit, alebo nejaky debilny rym vymysliet. A presne ako bolo uz vyssie napisane ak to nebude meno tak decka si uz nieco ine vymyslia…
Obe mena su take krasne! 🙂 A mas pravdu, obe sa daju skomolit.. Ja by som si vybrala to, ktore sa viac hodi k priezvisku.
Mne tá Marína dáko nejde do uší..poznám jednu ukrajinku Marinu, hrozná oná..🤣 Anna je krásne vznešené meno
Mam doma Marínu volame ju tak a nikto jej nastastie meno nezhovadil az na jedno dievca v skolke,ktore jej povadalo Mary a to zakrocila sama,ze ona je Marina a nie Mary.
@nadchovnik Nebudú. Možno tak pred 60 rokmi niekde na dedine.
Ja by som dala Annu, páči sa mi viac.

Marína je nádherné meno.
Z tých dvoch by som ho brala radšej.