Čo hovoríte na meno Dárius?
Ahojte mame dcerku Tamaru cakame chlapca mne sa páci Dárius ale asi mne jedinej priezvisko mame Bielik
Už dvaja novorodení v okolí, to bude zase frekventované meno..mne sa nepáči, aj sused cca 45r je Dárius.
Krajšie meno ťa fakt nenapadá? Čo tak Timotej, Tomáš, Filip, David, Oliver, Damián?
ja by som take meno synovi nedala
mňa hneď napadne hokejista - Rusnák.
Celkom ide k priezvisku, spojenie ok.
Daniel ?
@anonym_9cfa33 ?
@tatiana234 cigánske meno. Po dávky k nám chodi kopa chlapov s týmto menom.
@anonym_9cfa33 😓 ja nepoznam ziadneho dariusa len ma to zaujalo v kalendari 😀
Keby bola moja dcéra syn, tak sa volá Dárius. Starší syn sa volá David.
Poznám osobne jedného dospelého Dáriusa a nie je to rom
mne sa paci Eugen. asi najkrajsie meno co som poula, velmi noblesne.
mne sa paci Eugen. asi najkrajsie meno co som poula, velmi noblesne.
@anonym_a006bb no vidis, ja by som ho nedala ani kocurovi... je to fakt vsetko o tom ze kazdy ma iny vkus... lebo keby nie, mozno by boli vsetci napr. Eugenovia a Eriky (len ako priklad)
@tatiana234 Mne by sa viac ako Dárius páčilo Tomáš Bielik. Alebo Juraj Bielik.
@tatiana234 Mne by sa viac ako Dárius páčilo Tomáš Bielik. Alebo Juraj Bielik.
@mimachicha muz ma brataa tomasa a meba tomas lukas marek su v rodine vsade u nich
@mimachicha muz ma brataa tomasa a meba tomas lukas marek su v rodine vsade u nich
@tatiana234 úplne v pohode meno
@anonym_9cfa33 😓 ja nepoznam ziadneho dariusa len ma to zaujalo v kalendari 😀
@tatiana234 Dárius bol Médsky kráľ ktorý dobyl Babylon.
@anonym_a006bb no vidis, ja by som ho nedala ani kocurovi... je to fakt vsetko o tom ze kazdy ma iny vkus... lebo keby nie, mozno by boli vsetci napr. Eugenovia a Eriky (len ako priklad)
@katkaseiner neviem kedy v minulosti nastal s Erikami boom, poznám dôchodkyne aj mladšie baby.
Na našej ulici býva či bývala Erika v každom druhom dome, momentálne ich je 9 niektoré sa vydali,odsťahovali, či zomreli. A to je fakt krátka ulica malá obec
@tatiana234 za mňa David
@tatiana234 nadherne meno. Manzelovi sa nepaci, ale keby som mala druheho syna urcite by bol Darius
mne sa paci.
A sama vidis, ze je to vec vkusu. Uprimne, mne by bolo uplne jedno, aky ma kto na to nazor, dôlezite je, co sa paci tebe a ostatni môzu fukat praskovy cukor zo stola. 😂
@tatiana234 a kombinacia Emil Bielik sa ti nepaci?
@tatiana234 no ani sa nečudujem, že si jediná, keďže ani mne sa to meno vôbec nepáči, sú aj krajšie mená, skús ešte popozerať
@tatiana234 poznala som jedného malého chlapca a volali ho Daro. Podľa mňa otrasné. 🤷♀️
@anonym_9cfa33 aj u nas v osade je to časté meno.
Nie je najhorsie
Tak nie je zle ale su aj krajsie a pokial sa iba tebe paci, tak je to dost blbe, snad by si sa aspon s muzom mala zhodnut a vybrat meno, ktore sa paci obidvom
@tatiana234 ja by som pri tomto priezvisku isla do klasiky: Martin, Marian, Marek, Samuel, Michal, Peter.

Nie je najhoršie, ale svojmu dieťaťu by som ho nedala. 🙂 Ďalšia vec - k priezvisku sa mi veľmi nehodí 🙂