Ktoré meno je krajšie: Nela alebo Viktória?
Ahojte. Čakáme dievčatko po dvoch chlapcoch a nevieme vôbec vybrať meno...
Termín mám v januári,a všetky tie krásne mená,ktoré sme chceli dať sú v januári...ako napr. Karin, Sára, Tamara...
Stredný syn má všetko naraz.. meniny,Vianoce aj narodeniny... Preto nechceme teraz opakovane vybrať meno,ktoré je v januári.
Rozhodujeme sa medzi Nelou a Viktóriou.
Ktoré je podľa vás krajšie ? Priezvisko bude končiť na ová. Ďakujem ☺️❤️🫶
no aj uz ma syn vsetko naraz tak uz len s ucty k nemu by som dala s tych januarovych
Keď som čakala stredného syna a pýtala sa ma aké mená tak som dala David a sára :D takže asi si to teda splním,a dám Sárku. 🙂
No a co. Aj ja mam meno v ten mesiac kedy som sa aj narodila. Absolútne s tym nemam žiadny problém v živote.
No a co. Aj ja mam meno v ten mesiac kedy som sa aj narodila. Absolútne s tym nemam žiadny problém v živote.
@zojazoja no a z tých mien ktoré je pekné ?
Akože z tých dvoch sa mi viac páči Viktória, Nela mi vždy pripadalo len ako skratka, alebo meno z levieho kráľa :D (viem, to je Nala)
Ale ak máš vysnívanú Sáru, tak daj to a netráp sa dátumami.
@anonym_autor Daj to, co sa ti paci. V dospelosti to nebude riesit vobec, ake ma rozostupy medzi sviatkami. A ako dieta proste bude mat obdobie, ked dostane vela darcekov naraz 🙂
Miriam ste nezvažovali? Hodí sa mi k tým prvým trom menám, ale meniny má v septembri ;)
@anonym_autor Sára
@anonym_autor mne sa páčia mená, ktoré sa nedajú zbabrat zdrobneninami: Karin, Nela....
Trhá mi uši, keď počujem Sárka, Viki.....
@anonym_autor mne sa páčia mená, ktoré sa nedajú zbabrat zdrobneninami: Karin, Nela....
Trhá mi uši, keď počujem Sárka, Viki.....
@2691 no kazdy mame ine usi. Mne taky pocit vyvolavaju mena nina, nela, zoja, zara, lara...
Viktoria - to je uplne iny zvuk
Viktoria - znie znesene, naj meno <3
My mame Janku, termin som mala 21.-25.8., nakoniec mi porod vyvolavali kvoli vysokemu tlaku 17.8., oslavovat budeme naraz s meninami, aj narodeniny starsej dcery a manzela, ti su narodeni na zaciatku septembra. Neviem, my si stale blahozelame na meniny, ale len tak symbolicky, netreba specialne oslavy.
Syn sa mal narodit na Vianoce a chceli sme Adamka, no narodil sa tyzden pred Vianocami a meno sme mu nakoniec dali ine, ale oslavuje v novembri. Toto fakt nevidim ako problem.
@anonym_autor Viktória je za mňa krajšie a napríklad v mojom okolí nie je ani rozšírené. Nela sa mi nikdy nejak extra nepáčilo
Mne ani jedno, u nas rozsirene u spoluobcanov
@anonym_autor daj to, čo chceš ty a nie iní. A ty chceš Sáru 👍. Mne sa páči Viktória.

Karin alebo Sára, aj za cenu spoločných sviatkov.