Čo hovoríte na meno Klaudius?
Baby😻
Čo hovoríte na toto meno ja som ho dneska objavila a zaľúbila som sa normálne 😅 poznáte aj niekoho s takýmto menom lebo ja som to dnes počula prvý krát
@anonym_autor poznam, na vyske jeden chalan, volali ho Kuko. Ze sa vola Klaudius som sa dozvedela az dlho potom ako som ho spoznala. Jeho brat sa volal Patricius.
@anonym_cda4ad
Mas pravdu tiez toho Aristotela vsetci volaju Ari
Mužská podoba mena Klaudia znamená chroma, captava
@anonym_autor hmmmm, nechcela by som byť chlapčekom s takým menom. Sú aj krajšie mena.
@anonym_cda4ad
Mas pravdu tiez toho Aristotela vsetci volaju Ari
@anonym_490a6b u nas v skole bola Christianna a volali ju Kika, takisto Kristian bol Kiko, spoluziacka bola Beatrix a volali ju Biba, dalsia Janette bola Žaňa. A vrchol ked u deti v skole Chiaru volali Čiara.
Tie mena v zakladnych tvaroch zneju vznesene ale medzi detmi sa to casto skomoli a vedia to riadne spotvorit.
Mne sa nepaci ani Klaudius a ani Klaudia, pri vysloveni sa mi vyzualizuje klaun. Nedala by som ho.
"Top" meno, ktoré som počula, bolo Marcus Aurelius. Ale teda väčšinou dávajú rodičia chlapcom normálnejšie mená.
@anonym_dc1641 na tomto mene nevidím nič zlé
Pekné meno, treba zvážiť k priezvisku, zatiaľ nepoznám chlapa/ca s takým menom
Mne sa veľmi páčil kornelius ale manželovi nie
Známi majú Darius
@anonym_ff9a05 kornelius je krásne meno ja som rozmýšľala nad variantou pre dievča Kornélia
@anonym_ff9a05 kornelius je krásne meno ja som rozmýšľala nad variantou pre dievča Kornélia
@anonym_autor Kornelia je fajn, ale asi by ju volali nely, alebo lia v skole
@anonym_autor a aké je ctené priezvisko? K menu Klaudius? Za mňa nie, vôbec by ma toto meno ani len vo sne nenapadlo, chudák dieťa.
A ako mu budes hovorit? Klaudiusko? Klaudinko? Ked mu povies skratene Klaudi,tak sa bude citit ako bezpohlavny,kedze to je skratka Klaudie. No ja ti neviem,preco by som toto svojmu dietatu urobila.
Navrhujem radsej Claudius Maximus - nech je vidno, ze ste scitani
@anonym_autor prosim, ty radsej prenechaj vyber mena manzelovi/otcovi dietata
@anonym_autor keď počujem meno Kornelius tak si spomeniem na toho šimpanza z Planéty opíc. Ťažko vybrať meno keď temer každé má nejakú asociáciu.

Za mňa je ok. Tiež by som ho nedala synovi, z dôvodu že mňa neoslovuje ani meno Dárius, Július, Markus...ale inak je fajn.