icon

Čo hovoríte na meno Klaudius?

Včera o 21:51

Baby😻
Čo hovoríte na toto meno ja som ho dneska objavila a zaľúbila som sa normálne 😅 poznáte aj niekoho s takýmto menom lebo ja som to dnes počula prvý krát

Strana
z2
anonym_275627
Včera o 21:59

@anonym_autor 👎

janinah
Včera o 22:00

Pozri si serial Ja Claudius.

sevrin
Včera o 22:14
@janinah

Pozri si serial Ja Claudius.

@janinah narážaš na to, že tam koktal? 😁

janinah
Včera o 22:23
@sevrin

@janinah narážaš na to, že tam koktal? 😁

@sevrin je to historicka postava a kazdy inteligent ju pozna,tak nech autorka sama usúdi ako s tým menom naloží...

anonym_490a6b
Včera o 23:44

@anonym_autor
To je take podobne meno co dala jedna nasa znama Aristoteles a kazdy sa cuduje

anonym_a96bdf
Dnes o 01:08

@anonym_autor Na základnej sme mali Klaudiusa nechodil do mnou do triedy. O dve ročníky vyššie bol.
Ja by som ho nedala, nie je môj vkus, kľudne daj ak sa ti páči.

andreatytler
Dnes o 01:54
@anonym_490a6b

@anonym_autor
To je take podobne meno co dala jedna nasa znama Aristoteles a kazdy sa cuduje

@anonym_490a6b To je odvaha, zvolit take meno. Sa to automaticky spaja s obrovskym clovekom.

andreatytler
Dnes o 02:03

@anonym_autor Mne sa nepacia ziadne z tych antickych mien konciace sa ius. Okrem toho ma Klaudius velmi silne negative asociacie. Latinsky to znamena krivajuci a v Hamletovi to bol hlavny zloduch.

bavlnka92
Dnes o 03:12

Tebe sa páči a dieťa v škole bude mať depresiu 😕

parvinka0001
Dnes o 03:43

To matky niekedy aj rozmýšľajú pri výbere mena že ako sa bude dieťa cítiť ? Ešte zabij ktomu super slovenské priezvisko a chudák dieťa .

anonym_dc1641
Dnes o 04:06

"Top" meno, ktoré som počula, bolo Marcus Aurelius. Ale teda väčšinou dávajú rodičia chlapcom normálnejšie mená.

stvura
Dnes o 04:18

Ako meno je to krasne, ale zamysli sa nad dietatom ktore ho bude nosit (ta diskriminacia deti je momentalne neunosna za hocaku blbost) + samozrejme doladit s priezviskom...moj najstarsi syn sa k svojmu (vola sa Alexander) vyjadril ze je to prezitok, vsade si uvadza Alex a nechava sa tak i oslovovat...a jemu zrovna sa hodi k osobnosti...takze zvaz skutocne aj pocity dietata a nielen to ze teraz si pozries nejaky serial a ohromi ta

d_ivana
Dnes o 04:19
@bavlnka92

Tebe sa páči a dieťa v škole bude mať depresiu 😕

@bavlnka92 Ak narážaš na šikanu, upokojím ťa. Učím na ZŠ. Máme dosť žiakov s neobvyklými menami a nie sú šikanovaní. Ani za obezitu či inú orientáciu už deti (minimálne u nás) nie sú terčom šikany. Časy sa zmenili, deti sú dnes omnoho tolerantnejšie k inakosti ako kedysi.
A to, že bol taký cisár v starovekom Ríme, väčšina zabudne počas letných prázdnin medzi šiestym a siedmym ročníkom.

anonym_cda4ad
Dnes o 04:27

@anonym_autor poznam, na vyske jeden chalan, volali ho Kuko. Ze sa vola Klaudius som sa dozvedela az dlho potom ako som ho spoznala. Jeho brat sa volal Patricius.

anonym_10371d
Dnes o 04:27

Znamy sa vola Lucius, v detstve ho volali Lucko 🤷🏻‍♀️

anonym_cda4ad
Dnes o 04:34
@anonym_dc1641

"Top" meno, ktoré som počula, bolo Marcus Aurelius. Ale teda väčšinou dávajú rodičia chlapcom normálnejšie mená.

@anonym_dc1641 ja co som nasla "top" meno aj s priezviskom bolo Oliver Cézar Šalata. To som fakt oplula monitor. Meno je verejne pristupne v miestnych novinach v spolocenskej rubrike narodene deti.

sims4
Dnes o 04:54

Mne sa tiež to meno vôbec nepáči a presne ako píšu baby, treba myslieť aj na to, že to meno bude mať celý život a aby na to potom nedoplatil. Treba vyberať s rozumom!

anonym_b57e75
Dnes o 05:03

Ak bude tvoje dieta vládca rimskej ríše, tak kludne

anonym_b7e6a5
Dnes o 05:05

Klaudius je v seriáli Horná Dolná. Kláďo. Hrá ho Malachovský.
Otrasné meno pre bežné dieťa. To ozaj radšej Jano.

anonym_b7e6a5
Dnes o 05:07
@d_ivana

@bavlnka92 Ak narážaš na šikanu, upokojím ťa. Učím na ZŠ. Máme dosť žiakov s neobvyklými menami a nie sú šikanovaní. Ani za obezitu či inú orientáciu už deti (minimálne u nás) nie sú terčom šikany. Časy sa zmenili, deti sú dnes omnoho tolerantnejšie k inakosti ako kedysi.
A to, že bol taký cisár v starovekom Ríme, väčšina zabudne počas letných prázdnin medzi šiestym a siedmym ročníkom.

@d_ivana zvláštna škola. Asi budeš mimo obrazu.

parvinka0001
Dnes o 05:10
@d_ivana

@d_ivana skôr by som napísala že je to opačne . Čím ďalej tým horšie

7miriam77
Dnes o 05:20

Zvláštne meno, zaujímavé...veď ak sa ti páči, daj. Keď sa vysloví, znie pekne...podľa mňa

ivicatolic
Dnes o 05:37

@anonym_autor a to radšej Klement 😁😆

zuzacka16
Dnes o 05:39
@d_ivana

@d_ivana to že u vás na škole to nie je, neznamená, že inde na školách nie je šikana a práveže z roka na rok je to horšie, neviem či nesleduješ dianie na okolí, ale šikana stále prevláda a dokonca tie decká sa vôbec už ničoho neboja..a učitelia dávajú ruky preč ak príde k šikane..takže tak..

anonym_097f3f
Dnes o 05:43

😅😅😅😅😅 daj to meno, nech sa mu smeju nielen deti ale aj dospeli

ali_mora
Dnes o 05:51

Tak je to na vás, vy budete rodičia ale mne sa to meno vôbec nepáči

sevrin
Dnes o 05:55
@janinah

@sevrin je to historicka postava a kazdy inteligent ju pozna,tak nech autorka sama usúdi ako s tým menom naloží...

@janinah a čo máš proti Klaudiovi? Bol to dobrý cisár.

blanblan
Dnes o 06:06
@d_ivana

@d_ivana nemusíš o tom vôbec vedieť, nemusí sa z toho dieťa hneď zrútiť ....i keď dnes je celkom v móde všetko strašne prežívať. K téme: nerobte to to tomu dieťaťu 🙏🏼

anonym_3fa5fa
Dnes o 06:13

Pekne, dieťaťu by som nedala
A ako tu spomínajú šikanu alebo výsmech,tak s menom to nemá nič spoločné,to su nevychovane deti a ľudia
A neospravedlnitelne je také správanie a nie meno

anonym_ff9a05
Dnes o 06:35

Pekné meno, treba zvážiť k priezvisku, zatiaľ nepoznám chlapa/ca s takým menom
Mne sa veľmi páčil kornelius ale manželovi nie
Známi majú Darius

Strana
z2