Čo hovoríte na meno Klaudius?
Baby😻
Čo hovoríte na toto meno ja som ho dneska objavila a zaľúbila som sa normálne 😅 poznáte aj niekoho s takýmto menom lebo ja som to dnes počula prvý krát
@anonym_autor
To je take podobne meno co dala jedna nasa znama Aristoteles a kazdy sa cuduje
@anonym_autor Na základnej sme mali Klaudiusa nechodil do mnou do triedy. O dve ročníky vyššie bol.
Ja by som ho nedala, nie je môj vkus, kľudne daj ak sa ti páči.
@anonym_autor
To je take podobne meno co dala jedna nasa znama Aristoteles a kazdy sa cuduje
@anonym_490a6b To je odvaha, zvolit take meno. Sa to automaticky spaja s obrovskym clovekom.
@anonym_autor Mne sa nepacia ziadne z tych antickych mien konciace sa ius. Okrem toho ma Klaudius velmi silne negative asociacie. Latinsky to znamena krivajuci a v Hamletovi to bol hlavny zloduch.
To matky niekedy aj rozmýšľajú pri výbere mena že ako sa bude dieťa cítiť ? Ešte zabij ktomu super slovenské priezvisko a chudák dieťa .
"Top" meno, ktoré som počula, bolo Marcus Aurelius. Ale teda väčšinou dávajú rodičia chlapcom normálnejšie mená.
Ako meno je to krasne, ale zamysli sa nad dietatom ktore ho bude nosit (ta diskriminacia deti je momentalne neunosna za hocaku blbost) + samozrejme doladit s priezviskom...moj najstarsi syn sa k svojmu (vola sa Alexander) vyjadril ze je to prezitok, vsade si uvadza Alex a nechava sa tak i oslovovat...a jemu zrovna sa hodi k osobnosti...takze zvaz skutocne aj pocity dietata a nielen to ze teraz si pozries nejaky serial a ohromi ta
Tebe sa páči a dieťa v škole bude mať depresiu 😕
@bavlnka92 Ak narážaš na šikanu, upokojím ťa. Učím na ZŠ. Máme dosť žiakov s neobvyklými menami a nie sú šikanovaní. Ani za obezitu či inú orientáciu už deti (minimálne u nás) nie sú terčom šikany. Časy sa zmenili, deti sú dnes omnoho tolerantnejšie k inakosti ako kedysi.
A to, že bol taký cisár v starovekom Ríme, väčšina zabudne počas letných prázdnin medzi šiestym a siedmym ročníkom.
@anonym_autor poznam, na vyske jeden chalan, volali ho Kuko. Ze sa vola Klaudius som sa dozvedela az dlho potom ako som ho spoznala. Jeho brat sa volal Patricius.
Znamy sa vola Lucius, v detstve ho volali Lucko 🤷🏻♀️
"Top" meno, ktoré som počula, bolo Marcus Aurelius. Ale teda väčšinou dávajú rodičia chlapcom normálnejšie mená.
@anonym_dc1641 ja co som nasla "top" meno aj s priezviskom bolo Oliver Cézar Šalata. To som fakt oplula monitor. Meno je verejne pristupne v miestnych novinach v spolocenskej rubrike narodene deti.
Mne sa tiež to meno vôbec nepáči a presne ako píšu baby, treba myslieť aj na to, že to meno bude mať celý život a aby na to potom nedoplatil. Treba vyberať s rozumom!
Ak bude tvoje dieta vládca rimskej ríše, tak kludne
Klaudius je v seriáli Horná Dolná. Kláďo. Hrá ho Malachovský.
Otrasné meno pre bežné dieťa. To ozaj radšej Jano.
@bavlnka92 Ak narážaš na šikanu, upokojím ťa. Učím na ZŠ. Máme dosť žiakov s neobvyklými menami a nie sú šikanovaní. Ani za obezitu či inú orientáciu už deti (minimálne u nás) nie sú terčom šikany. Časy sa zmenili, deti sú dnes omnoho tolerantnejšie k inakosti ako kedysi.
A to, že bol taký cisár v starovekom Ríme, väčšina zabudne počas letných prázdnin medzi šiestym a siedmym ročníkom.
@d_ivana zvláštna škola. Asi budeš mimo obrazu.
@d_ivana skôr by som napísala že je to opačne . Čím ďalej tým horšie
Zvláštne meno, zaujímavé...veď ak sa ti páči, daj. Keď sa vysloví, znie pekne...podľa mňa
@d_ivana to že u vás na škole to nie je, neznamená, že inde na školách nie je šikana a práveže z roka na rok je to horšie, neviem či nesleduješ dianie na okolí, ale šikana stále prevláda a dokonca tie decká sa vôbec už ničoho neboja..a učitelia dávajú ruky preč ak príde k šikane..takže tak..
😅😅😅😅😅 daj to meno, nech sa mu smeju nielen deti ale aj dospeli
@d_ivana nemusíš o tom vôbec vedieť, nemusí sa z toho dieťa hneď zrútiť ....i keď dnes je celkom v móde všetko strašne prežívať. K téme: nerobte to to tomu dieťaťu 🙏🏼
Pekne, dieťaťu by som nedala
A ako tu spomínajú šikanu alebo výsmech,tak s menom to nemá nič spoločné,to su nevychovane deti a ľudia
A neospravedlnitelne je také správanie a nie meno
Pekné meno, treba zvážiť k priezvisku, zatiaľ nepoznám chlapa/ca s takým menom
Mne sa veľmi páčil kornelius ale manželovi nie
Známi majú Darius

@anonym_autor 👎