Čo si myslíte o mene Mordecai/Mordechaj?
Čo si myslíte o mene Mordecai/ Mordechaj? Je to biblické meno z knihy Ester. Páčilo by sa vám takéto meno na vašom synovi?
@anonym_autor pokiaľ bude napr. sarkozy tak nech sa páči 🤣
@anonym_autor to uz radsej Morticia z Adamsovcov 😃
@anonym_autor jaaaj to je chalanske? 😅
@anonym_autor mne príde jak Voldemort z Harryho Pottera
Daj rovno Morcadella, aj tak si to budú ľudia mýliť.
@anonym_0bfecf aj taka mozzarella nie je od veci
@anonym_autor Mor...ako? daj mu radšej Konštantín.... Kosťo, Štanci, keď už tak veľmi chceš iné a predsa prijateľné.
Ze sa mu budu vsetci cely zivot smiat chudakovi. Inak Mord znamena v nemcine vrazda, takze za mna uz lwn koli tomu nie,brrr
@anonym_838548 zamordovať, v zmysle zavraždiť, sa používa aj na SK.
Autorka, keď mu chceš zničiť život, kľudne mu ho daj. Ale sa priprav, že deti v škôlke a škole si ho podajú. Žiaľ.
@anonym_autor Ste židia? A aké máte priezvisko? Mordecai je po anglicky, po slovensky je to Mardocheus.
Nic tak neukáže aký sú Slováci obmedzení a rasistický ako otázka o netradičnom mene. Pekne ďalej píšte modrým perom, inu farbu vám ani netreba.
Mo...co ???? - na takuto reakciu sa priprav.
Svojmu dieťaťu si daj meno aké chceš, no za mňa je otrasne. A ak chceš synovi skazit život posmechom nech sa páči.
Ze sa mu budu vsetci cely zivot smiat chudakovi. Inak Mord znamena v nemcine vrazda, takze za mna uz lwn koli tomu nie,brrr
@anonym_autor
@anonym_838548
presne toto som chcela napisat tiez. yinsk meno nir je skarede ale na sk nrpasuje. yUz musi byt aby som negazivne o mene pisala ale toto fskt nepasuje.
mordechuj😨
Mor ho! Hoj Mordechaj rodu tvojho!😂 Skvely vyber👌
Za mna nie... ako uz dakto pisal, "Mord" je po nemecky vrazda a "decay" po anglicky rozklad, hnitie.... cize priserna kombinacia
@anonym_autor mne napada nieco temne a zle pri pocuti tohto mena. Ako ho budete prezyvat? Mori? Mordi? Prepac, skor meno pre psa.
Daj mu normalne meno. Aj ja mam zvlastne meno a deti v skolke a na ZS sa mi vysmievali + odstavajuce usi takze mi veselo nebolo.
To dieta s tym meno musi aj zit! Vies si predstavi ked o 25rokov ide na HR alebo posle zivotopis?
@anonym_autor ze ti kvalitne kuruje. Ale ze naozaj 👌👎
Mordechaj - postrach nočnej ulice 😎 Pekné 👍 Do knižného románu.
@anonym_autor Je to celkom obstojne meno. Ak si preň rozhodnutá, daj a názor druhých Ťa nemusí trápiť.

Tebe to dobre kúruje na hlavu.