Dali by ste synovi meno Dejan?
Dali by ste meno Dejan? Chceme dať meno na D a aby bolo nezvycajne
Tiež sa mi páči viac verzia Dean, Dejan mi pripomína skôr "naše" Ján či Marián, ktoré sa mne napríklad nepáčia. Pôvod neriešim, žiadnych Srbov nepoznám.
@martinadomianova niekomu príde cigánske meno Martina, sama poznám 3 Rómky Martiny, a?
@martinadomianova 😂ze ciganske, asi manzelovy ozrejmim ze je cigan a nie Srb...
@jaass ja zas kazdu martinu ktoru poznam / poznala som bola krava... nahoda? 🤔
@martinadomianova mne je luto tych deti ktorých rodičia vyrivaju a posmievajú sa. Pretoze sa potom tak spravaju aj oni. Mne sa to meno nepaci ale si uvedomujem ze autorke sa zase nemusia pacit nena co sa pacia mne
@terezkaarthuramax ja sa neposmievam, skôr mám pocit, že si už tretia čo tu kvôli tomu menu do mňa vyrýva. Každý máme predsa právo na svoj názor, ktorý nemusí byť zhodný s ostatnými. Toto je typická slovenská vlastnosť. Kto nesúhlasí s väčšinou je čierna ovca. Okrem toho je všeobecne známe, že cigáni dávajú svojim deťom ozaj divné mená, hlavne z telenoviel. Autorke sa meno páčiť môže, ale to neznamená, že sa musí páčiť aj ostatným. A taktiež je dôležité, aby dieťa výberom mena neskôr netrpelo.
@oktobermimi tie svoje sprosté poznámky si nechaj pre seba. Nikoho to nezaujíma.
@martinadomianova ale ono by trpelo len kvoli tomu ako sa spravaju k druhym dospeli. Ich deti su ich zrkadlom.
@martinadomianova 😂sorry zagagala...nehaj, nemala som kavu dnes nemysli mi to, ale v dnesnej dobe ked sa mozu ludia oznacovat za akekolvek pohlavie preco by nemohla hus krakat🤭
Co vies mozno zajtra sliepka zacne stekat🤭
@martinadomianova inak mne sa to meno tiez nepaci. Ale je to vec autorky.

Nie🤦