Dievčenské meno podobné menu Timea
Ahojte, mam uz jednu dcérku uz tam bol problém jej vymyslieť meni,resp. Nájsť take co by sa mne a partnerovi páčilo, no nasli sme. .. a teraz čakáme druhé dievča a absolútne mi nic nenapadá, pozerám mena od hora dole, každý deň a vôbec žiadne 😔 tak reku skusim tu, ze možno dáte nejaký typ na nejaké nie moc obvyklé..teda nie nejaké ze Šeherezáda alebo Jessica ale skor také co síce v kalendári je, ale často sa nepoužíva. Také ako Sofia, Nina,emma.. a iné ktoré potom ma polovica dievčat v triede Absolútne nie, mame doma Timeu. A druhé by sme chceli aby bolo také k podobné, ...dajte nejaké typy,ja som zúfalá uz 😀
Zuzana, Ivana, Monika, Martina...dnes sa skoro nedávajú, v triede bude zaručene sama 😉
https://www.kvizy.eu/krstne-mena otvor si toto a najdes tamtake mena z kalendara co som ani v zivote nepocula podla pismen
dám Ti návrhy Klárka, Terezka, Barborka, Agátka, Dorotka, Agneska, Alžbetka, Lucka, Katarínka
Zuzanka
Mne sa páči Karin, odporúčam ti toto meno, stretla som iba jednu na gympli a bola zlatíčko...aj ja by som ho možno vybrala no pre mňa majú stopku mena december/január kvôli Vianocam
Ja som Lucia a je to blbé mať pred Vianocami meniny, keď som bola pubertacka bolo to super lebo som dostala darčeky aj peniaze a mohla za čo kúpiť darčeky....ale teraz keď si chcem luxovat mi chodí veľa návštev a naopak po Vianociach chcem mať kľud a nie dcerke chystať oslavu..(áno keď ma niekto narodeniny s tým sa už nedá nič robiť 😄)ale meniny vieš ovplyvniť.
....budem úprimna Timea+ tam by som šla do menu Nikola, Nika a Tima to sa mi páči 👍
Anabela, Anastázia, Beáta, Dáša, Dagmara, Denisa, Elena, Hana, Hortenzia, Henrieta, Jana, Júlia, Kornélia, Lenka, Laura, Lujza, Magdaléna, Milada, Nataša, Petra, Pavlína, Renáta, Silvia, Terézia, Tereza, Tatiana, Veronika, Valéria, Zuzana
@lucka_ke ja som Lenka a teda, niesom spokojná s menom celý život 😂 páči sa mi Lena, lenže to mam zase zakorenene z detstva, že tak mi hovorili ked mi niekto chcel povedať škaredo 😁 a od puberty ked sa mam predstaviť Lenka tak mi to je neprirodzene, akoby som pouzivala zdrobneninu 🙈
si zúfalá.... z mena pre dieťa? zbytočné zúfalstvo .... Keby že zo zdrav. stavu dieťaťa - tak to pochopím...
Simona, Zoja, Albína, Olívia, Amália - ako víla Amálka, Darina, Rachel, Laura, Marianna, Natália, Renáta, Vanda, Zdenka, Vivien, Evelyn, Chiara, Júlia, Lucia, Bianka, Daniela, Vanesa - tieto sa páčia mne 🙂
Inak Karin je krásne meno. Ja poznám jednu Karin a jednu Karinu. Karin a Karina pre lepšie pochopenie. Nechápem prečo sa manželovi nepáči. 😄
Inak teraz sa vracaju krasne slovenske mena a je ich celkom malo.Zuzka Miška Evička Paulinka my mame Kristinku a v triede je jedina.Mia Lea Nina Viki na tu zakricis a otoci sa pol ihriska..

Lívia, Lýdia, Lenka