Eliška, Timea, Ela alebo Liana
Prosim, potrebujem mozno iny pohlad na tieto mena. Rozhodujem sa medzi menami:
Eliška
Timea
Ela
Liana
Vsetky mena co pises su v mojom okrubu 30km akokeby ine mena neboli.Za mna ani jedno.
Neznasam meno Eliška a Timea sa mi nepaci. Tie 2 dalsie tiez onicom .
To je tazko sa pytat cudzich ked kazdemu sa paci nieco ine
Za mňa z týchto jedine Ela. Meno Timea mi pokazili jeho nositelky. V Elišake aj ja počujem čechizmus + to je zdrobnelina v základnom tvare, čo sa mi nepáči pri dospelej žene. A Liana sa mi samozrejme spája s lianou z Tarzana 😫😅
Meno Liana je otras, veď to je popínavá rastlina. Niečo podobné aj Sára, čo mi hneď evokuje časť čižmy. Takže z tvojho výberu sa mi najviac pozdáva Timea, lebo Eli a Elišiek je už veľmi veľa.
Mne sa paci meno Eliska pre dieta, ale nie pre 48 rocnu matronu. Ak das meno Ela, mozes ju v detstve volat Eliska, ak sa Ti to paci.
Ela je ok, neurazi, mam ziacku Lianu, volaju ju Lili,to je tiez ok.
Eliška is the new Ema 😉 pekne, aké v súčasnosti je to z tých otrepanych mien... Z vymenovaných by som neváhala a vyberala Timeu 😊
Za mna Timea...Elisiek je uz okolo koopec. Z takych inych mien sa mi pacila velmi Noemi.
Moja vnučka je Eliška,voláme ju Elinka,Elka,Eliška keďa neposlúcha tak Eliša.Má 11rokov,vtedy to ešte nebolo také populárne,teraz je ich kopa.
ja aj mamina sme Elišky 🙂 nie sme matróny 🙂 Iba toto meno sa mi z ponúknutých páči

Na 90% stretavam na ihriskach, Elu, Eli, Lili, Lia, Lea, Hanku 😁, za mna inak uplne v pohode mena, ale teraz su naozaj velmi popularne. Takze za mna ktorekolvek z vyssie uvedenych.