Hanka, Bianka, Sofia alebo Marína
Ahojte, už dlhšie sa nevieme rozhodnúť aké meno vyberieme pre dievčatko. Máme na zozname Hanka, Bianka, Sofia a Marína. Ktoré meno by ste vybrali vy? Ďakujem🙂
Mne sa vždy páčilo Hana... na 2. mieste z týchto by som vybrala Sofia, potom Bianka a až niekde ďalej Marína... všetky sú normálne, fajn, skúste možno podľa priezviska, keď si to vyslovíte, čo sa vám hodí... alebo proste uvidíte, keď príde "na lámanie chleba" 😀
Aktuálne sú všetky v kurze, takže ani jedno. 😀 Tiež momentálne vyberáme dievčenské meno, páči sa mi tiež Marína, ale pravdepodobne ho nedáme z tohto dôvodu.
Sofia je krásne. Ale je ich uz ozaj vela. Ale ak toto nie je pre teba dovod tak sa nezamyslaj....
tak by som vyberala Marína.
Hanka nie ak Hana.
Marína je pre mňa jedno z najkrajších mien, ale páči sa mi iba v základnej verzii (Marika, Mari, Maruška, Marinka, Majka…by som už nezniesla počuť) takže pre mňa je Marína možná iba ako druhé meno. A z ostatných sa mi najviac páči Sofia, tou podla mňa nič nepokazíte je to všeobecne pekné meno, veď nie nahodou sa už 10 rokov na prvom mieste v rebríčku popularity, ale práve to môže byť aj negatívne na tom mene, že sa vaše dievča môže v buducnosti často stretávať s menovkyňami.
Marina mne sa vobec nepaci, Sofia je uz otrepane, Hana a Bianka by usli, ale pre mna ani jedno, ja som mala iny vyber 🤷♀️

Za mňa jednoznačne Marína