Hľadám nezvyčajné meno pre chlapca
Poraďte mi meno hľadám nezvyčajné nie čo ma každý druhý chlapec. Priezvisko mame kratke Gross. Aby sa dal volat pekne skratkou a hlavne aby sa to hodilo k jeho. Bratom Maximilian Sebastian. 💚💚.
Dakujem za Vas cas a námety 🌹🌹🌹🍾🍾🍾
Rozmyslali sme Benjamin, Alan, Teodor...
Alexander Gross? To akože v preklade Alexander Veľký? Preboha, len to nie.
Daj mu nieco pasujuce, ale nie kvázi exoticke. Lebo sebikov a maxikov sú dnes plné škôlky.
Máme podobne tvrdé, krátke priezvisko a naši chalani sú Theodore a Leonardo (ak bude tretí chalan v budúcnosti bude Matthias) možno pomôže ...z Vášho výberu mi Alan znie veľmi zaujímavo v spojení z priezviskom 🙂
@maminkadeticiek ja aom to tak nemyslela. Vysvetlila aom to vyssie. Ale nevadi. Vždy is musi niekto rýpnut
K tým čo máte by som dala rovnako zakončené a podobne dlhé. Justinian, Valerian, Aurelian. Nedala by som Alan, to je príliš krátke. A zároveň významovo sa vám hodí do trojice Justinian. Maximilian (veľký, veľkolepý), Sebastian (ctihodný), Justinian (čestný, spravodlivý)
Za Teodora by som sa mamke velmi podakovala, to už skôr Daniel, Benjamin neni zle, to bude maminkin benjaminek , ale ten Fabián sa hodi aj koncovkou
Co tak Jonatan? Este stale trosku nezvycajne, velmi pekne meno podla mna a uplne sadne k menam bratov.

My máme Huga a Alana ;)