Jonáš alebo Branko
Ktoré je krajšie ? K priezvisku pasujú obe.
Branko mi príde čudné, ale zas, hokejista Radivojevič s týmto menom, a dokonca v tomto tvare, žije celý život v pohode.
Branko znie pekne pre dieťa, no k dospelému mužovi sa mi to meno už akosi nehodí. Zato Jonáš pasuje aj k dieťaťu, aj k dospelákovi 🙂
Jonáš je krasne meno 😍
Ked pocujem Branko, hned vidim Studenkovej Branka 🙈 Sorry 😂
@evkamotka autorka chce Branislava, to je ok, neskor doplnila info. Ja som reagovala na povodny navrh, ked pisala iba Branko. A jedneho Branka, doslova a dopismena Branka poznam. A je to naozaj smiesne, aby sa dosply chlap volal Branko. Nie Brano, nie Branislav. Doslovne v rodinom liste a na vsetkych oficialnych dokumentoch Branko. To je ozaj cez ciaru za mna.
Nepaci sa mi,ked dospely muz ma meno ako zdrobnenina. Poznam napr starsich chlapov : Zdenko, Zlatko. Takze Branko podla mna nie.
My máme Branka, tento rok bude mať 4 roky. Na matrike a všetkých dokumentoch je Branko. Mne to nevadí na dospelom chlapovi, práve naopak, ale to je uhol pohľadu. Takí chorváti s tým žijú v pohode, aj my si zvykneme podobne ako na mnoho ďalších mien, ktoré teraz kolujú v škôlkach a školách.
Jonasov je teraz úplne všade. Jonasov je ako Sofii ....
Daj Branko. Pekne, nadčasové. Malý Branko veľký Braňo

@liloastitch aj my sme Mali v uzsom Vratko a Bystrik. Mame Vratka.