Krátke meno na A pre štvrtú dcéru
Ahojte. Manzel ma presvedcil, ze stvrty uz bude na isto chalan a bude sa volat Adam, ale pravdepodobne to bude zase dievca.
Mame uz vacsie slecny vekovo 15,14,11.
Muz je trochu sklamany, ale ja musim vymysliet meno.
Mame doma Adelu, Alicu a Annu.
Nejake kratsie meno na A vas nenapadne?
Manzel je Adrian a ja Andrea aj priezvisko mame na A…
Mne uz nic nenapada.
Doktor si nebol na 100% isty, stale sa nam babo otaca ritou. A este jedna otazka..Je naozaj pravda, ze niektori muzi vedia splodit len jedno pohlavie?
@anonym_684ec4 aj moj muz, su 4 bratia. A vsetci maju chlapcov len my dievcata🤣
@anonym_autor hehe sranda 😂
Aneta je pekné, ale máte už Annu. Aneta je zdrobnenina pre Annu, mali by ste takto vlastne Annu aj Aničku. Radsej by som vybrala Améliu, Alexiu, ak sa tebe páči aj Agatu. Ale možno fakt tú Angeliku. Je to pekné meno a páči sa väčšine vašej rodiny. 🙂
@anonym_autor áno, ako Ava Gardner
@karolinakr tak to sa ani nehodi ku klasickemu slovenskemu priezvisku. Asi sa mi najviac pozdava Agata
@karolinakr tak to sa ani nehodi ku klasickemu slovenskemu priezvisku. Asi sa mi najviac pozdava Agata
@anonym_autor Agata je nadherne
@anonym_autor asi mi tam tiez najviac pasuje Agáta. Iné ako ostatné, rozpoznateľné a nie nejaká exotika (aj keď ja ju mám rada). Aneta je tiež fajn, ale za mňa moc podobné Anne.
Ja by som dala Alexandru, Ariu alebo Abigail. Alebo Adrianu, nech sa manžel poteši.
Aranka
Ja by som dala Alexandru, Ariu alebo Abigail. Alebo Adrianu, nech sa manžel poteši.
@anonym_79b461 aj Abygejl je super. 😎😶🌫️
Mne sa veľmi páči Aneta a Anika (také jemne, príjemné mená, teda na mňa tak pôsobia), ale tuším sa nejak odzovzuju z Anny, a tu už máte 🙂
Agáta je zaujímavé a pekne meno.
Z tých krátkych som si spomenula ešte na Adu (Ada) a poznám aj jednu Almu 🙂

Angela, Agáta