Ktoré dievčenské meno je najkrajšie - Amélia, Šárka alebo Klarisa?
Ktoré meno je pre Vás z týchto najkrajšie ? Amélia, Šárka alebo Klarisa ?
Jednoznacne Amelia z tychto 😉 Ale tak zalezi samozrejme, ake pocity mas z toho mena predovsetkym ty, ved to bude tvoje dieta, ty ju budes oslovovat dennodenne, no nie? Ty si ktoremu menu najviac naklonena?
Amelka
Mne sa nepaci ani jedno, ale tak to je len moj nazor, ktory absolutne nemusis brat do uvahy 😀
@anonym_autor my mame Clarissu, nie sme ale na SK a meno dal muz ako napad. Za mna velmi pekne meno a pasuje mi k nasej malej. Volame ju Clarissa, alebo Issa, Issie, Issielein, Issbärli
Mne sa nepaci ani jedno, ale tak to je len moj nazor, ktory absolutne nemusis brat do uvahy 😀
@matkaleskova mne sa tiež nepáči ani jedno, a tých Amelii je naokolo čoraz viac
Prosíme si na výber ďalšie a troška normálnejšie.
Z tychto ani jedno. A amelii je uz vcelku dost v mojom okoli. Namieslo klarisy skor Klaru -Klarka Klarika..Sarka za mna ceske meno a nejak sa mi nepaci...
Polistuj este v kalendári. Keby mi niekto drzal nôž pod hrdlom, vybrala by som Améliu
@anonym_autor ani jedno
Uf, ani jedno.. sťažmo možno Klarisu
amelia alebo melania alebo melissa....
@anonym_autor Horšie mená už neboli? Z týchto je najmenší hriech asi Amélia… Šarkan a Krisa by mali v škole ťažké časy. Mená fakt stvorené na šikanu. Predtým, než pomenujete dieťa, sa zamyslite, ako sa mu bude s tým menom žiť a hlavne v škole, keďže deti vedia byť zlé.
@anonym_autor Horšie mená už neboli? Z týchto je najmenší hriech asi Amélia… Šarkan a Krisa by mali v škole ťažké časy. Mená fakt stvorené na šikanu. Predtým, než pomenujete dieťa, sa zamyslite, ako sa mu bude s tým menom žiť a hlavne v škole, keďže deti vedia byť zlé.
@anonym_9a96b4 Klarisu mozes skor na Klara skratit, krisa/ krysa vzdy pochadza z mena Kristina.
@anonym_9a96b4 Klarisu mozes skor na Klara skratit, krisa/ krysa vzdy pochadza z mena Kristina.
@kiki68 Lenže deti nehľadajú pekné skratky ako Klára. Klára je napríklad pekné meno, ale Klarisu by volali Krisa. A áno, Kristínu volali tiež Krisa, alebo Krista a podobne. Viem, o čom hovorím, sama som si zažila šikanu kvôli menu
@kiki68 Lenže deti nehľadajú pekné skratky ako Klára. Klára je napríklad pekné meno, ale Klarisu by volali Krisa. A áno, Kristínu volali tiež Krisa, alebo Krista a podobne. Viem, o čom hovorím, sama som si zažila šikanu kvôli menu
@anonym_9a96b4 ja som sikanu skrz meno nezazila, ked bude mat lepsi Ipone ako zvysok, tak ju budu volat ako len bude chciet. Ci sa vobec deti budu o pst rokov spolu vobec bavit. Lebo u nas vidim to, ze vacsina deti si ide to svoje a keby rodicia nejak nechcu, tak si nepovedia viac ako Ahoj
Ani jedno ...
@anonym_autor my mame Clarissu, nie sme ale na SK a meno dal muz ako napad. Za mna velmi pekne meno a pasuje mi k nasej malej. Volame ju Clarissa, alebo Issa, Issie, Issielein, Issbärli
@kiki68 Issbärli, to je zlaté...
@anonym_9a96b4 dcera je kristina ma 22 a nikto kej krisa nepovedat. Vzdy mi hovori ze som jej dobre meno vybrala a je spokojna a nechcela by sa volat inak
@anonym_autor tú Larisu a Anomáliu by som dala preč, zostala Šárka....nie je to ochorenie stromov,?... prepáč, všetky mi znejú tak divne 🤣
@anonym_autor máme v rodine Améliu veľmi jej to meno pristane, voláme ju Ameli, Amelinka, no aj Natálka po mamke, veľmi sa na ňu podobá 😁...no...

Amélia