Ktoré meno by ste určite nevybrali pre dieťa?
Čo si myslíte o týchto menách? Ktoré je naj pre chlapca a ktoré pre dievča, poznáte ľudí s týmito menami?
Dievča: Amelie, Rozália, Kristína, Klára, Clara, Melánia, Melinda, Melissa, Nina, Elena, Helena,
Chlapec: Alan, Adam, Jonathan, Nathan, Gabriel, Lukáš, Erik
Autorka - No to je náhoda 😊 my máme Erika a je to krásne meno a Kristínka bola tiež v top výbere. Ale tiež by som nedala po rodičoch, aj keď sú to krásne mená 👌
@alienkami Joj presne. Chcela som dať Luciu, ale všetky dospelé Lucie čo poznam (4) to sú tak zákerne ženy, že ma to odradza 💁♀️
Určite nie Rozália (v každej rozprávke je to koza) , Melanie poznám 2, obe katastrofa
Melinda znie tiež hrozne, tak z dievčenských tieto tri určite nie...A aj s Ninou sa mi spájajú dievčatá s poruchami spravania, problémové a drzé dievčiska takže kvôli tejto asociácií ani Nina
Alan - HROZNE (proste toto vzdy bolo a bude meno pre psa), Jonathan - jablko, Nathan - prosim nie!!! Erik - predstavím si skaredeho chlapa s chybajucim zubom. Neviem prečo.
Z dievcenskych by som hned dala prec Clara, Melinda, Melissa
Z chlapcenskych Alan.
@simona20201309 😂 to s tou Rozáliou, no áno, aj ja sa bojím, že sa to spája ľuďom s kozou Rózou. Je to skôr zastaralé meno, ale zasa mne sa to zároveň aj veľmi páči. Ja by som ju nevolala Róza, ( možno keby ma hnevala “koza Róza” 🤣😂🤣). Ale Rozálka mi príde veľmi pekné. No nepoznám žiadnu mladú Rozáliu , aby som sa mohla opýtať, ako sa jej “žije” s týmto menom.
A priezvisko bude mať maďarské, Róth. Tak ku tomu by to bolo podľa mňa top: ROZÁLIA RÓTH. Ale netrvám na výbere mena podľa priezviska. A z chlapcov vôbec nemám favorita, všetky tie mená sa mi páčia rovnako.
Inak k tomu priezvisku sa mi veru páči aj ten Jonathan a Nathan. Ale Nathana by som volala normálne Nejtn, nie Natan. A z dievčenských ho Melánia pekne zjemňuje.
Podľa mňa ani jedno z nich nie je škaredé ,hlavne ,každému sa páči niečo iné,preto ,že je teraz všade samá Laura a Sofia nemusím dať také meno dieťaťu aj ja ..
Alana má kamarátka ,hanby som nad tým.asi neuvažovala ,ale prečo nie .
Klára sa mi veľmi páči , uvažovala som.nad ním.pri najmladšej ale muž nechcel ..Ameliu má kamarátku,Melániu iná kamarátka ,ale to je už 13 ročná slečna ,ďalšia kamoška má Elenku a ďalšia Ninku ..všetko sú to pekne mena .Brat má Richarda a Kristínku ...
Adamko je tiež už všade kopu ,ale ak sa ti páči ,tak prečo nie .Gabriel sa mi vždy veľmi páčilo a chcela som ho dať prvorodený,nakoniec ani neviem prečo ,je Tadeáš 😁
Miesto Jonathan by som možno šla.skor do Jonáša .
Ale ozaj ..sto ľudí ,sto názorov ..
Vybrala by som: Klára, Nina - Adam, Lukáš
Urcite nie: Rozália, Kristína, Clara, Melánia, Melinda, Melissa, Elena, Helena - Jonathan, Nathan
Mne sa veru Rozália Róth veľmi páči 😉 Rozália bola sestra môjho dedka, mala som ju veľmi rada. Nedala by som Clara, Melinda a Melissa.
Chlapčenské sú pekne všetky. Mne sa páči ale verzia Jonatán. Ešte mi znie zaujímavo Emanuel Róth. Vtedy vyznie silné priezvisko.

Nedala by som Jonathan a z dievčenských Clara, Melinda, Melissa, Amelie