Ktoré meno sa vám páči viac: Lucas alebo Tobias?
Ahojte aké meno z týchto dvoch sa vám viacej páči ? Prosím odpoveď žiadne nepisat 😆
@anonym_b8d3c2 Tvoj komentar je akurat tak hodny osady
@beata_k nie vážne, bola si v Batizovciach? Choď sa pozrieť, koľko je tam Lucasov a Tobisasov, okrem Alejandrov.
@jdea fakt radšej Ján ako Lukas, ja viem že každý má iný vkus, ale písať o Lukasovi ako o krásnom mene... bežné otrepané
@anonym_be14d8 no vidite, tak dajte synovi meno Ján. Mne sa to nepáči, dala som Lucas. Načo ma presviedčate o vašom nazore? Ked da niekto hoc ake meno tak ma nikdy nenapadlo na to odpovedať “ako možete o tom povedať ako o krasnom mene”. Ja Lucas považujem za krasne meno a to že vy nie je vaša vec a dali alebo date iné. Tak načo tie komentare okolo toho? V mojom okoli napriklad ja Lucasov nestretavam, ale sameho Samuela, Olivera, Sebastiána a Jakuba. Všetko su to krasne mena a asi sa ludom pačia ked ich davaju aj napriek tomu že su rozširene. Kedysi noli rozširebe mena ako Jana, Hana, Anna, Peter, Pavol a i. Teraz su vzácne. Ale napisaz zak blby komentar len za to zme niekto ma iny nazor ako vy… a este osocovat (neviem ci vy nejdem to hladat kedze samy anonym tu pise) ze su to mena ako z osady. Troška na zamyslenie.
Takze ja Lucasa nepovazujem za otrepane. Asi zalezi kde kto zije.
Ved autorka to dieťa bude mat doma a bude nanho volat denne. Ked sa jej pacia preco nutit ist do slovenskych verzii. Asi na zaklade niečoho tu napisala anj verzie.
@anonym_131922 Aj keby to bola pravda, nemusis to buducej mame takto skaredo pisat. Si myslis, ze ty mas extra krasne meno, ktore nema ziadna osadnicka?
@beata_k no ja som Katarína, dcéra sa volá Anna a nie, nikto z osadníkov také mená nemá. Možno staroosadníci, nie dnešní mladí ľudia a deti.
@anonym_be14d8 no vidite, tak dajte synovi meno Ján. Mne sa to nepáči, dala som Lucas. Načo ma presviedčate o vašom nazore? Ked da niekto hoc ake meno tak ma nikdy nenapadlo na to odpovedať “ako možete o tom povedať ako o krasnom mene”. Ja Lucas považujem za krasne meno a to že vy nie je vaša vec a dali alebo date iné. Tak načo tie komentare okolo toho? V mojom okoli napriklad ja Lucasov nestretavam, ale sameho Samuela, Olivera, Sebastiána a Jakuba. Všetko su to krasne mena a asi sa ludom pačia ked ich davaju aj napriek tomu že su rozširene. Kedysi noli rozširebe mena ako Jana, Hana, Anna, Peter, Pavol a i. Teraz su vzácne. Ale napisaz zak blby komentar len za to zme niekto ma iny nazor ako vy… a este osocovat (neviem ci vy nejdem to hladat kedze samy anonym tu pise) ze su to mena ako z osady. Troška na zamyslenie.
Takze ja Lucasa nepovazujem za otrepane. Asi zalezi kde kto zije.
Ved autorka to dieťa bude mat doma a bude nanho volat denne. Ked sa jej pacia preco nutit ist do slovenskych verzii. Asi na zaklade niečoho tu napisala anj verzie.
@jdea ja už sa ani nevyjadrujem.. lebo na MK je toto prj každej diskusii. Keby napíšem že dám dcére meno Žofia a Mária tak mi určite nápisu že je hnusne a mám dať napríklad Janka... Áno je to moja vec ale teda chcela som sa spýtať ktoré meno sa viac páči ľuďom. Ale teda dám túto na ľudí a dám si asi Jožka no..
ďalší lucas, ďalší tobias. no dobre.
@anonym_92f8db ahaa tak asi idem hľadať meno ktoré nikde nikto nemá. Napríklad ako Gáboríková má Bellu a Leiu 🫣😆 preboha na svete je 74383838 deti jasneze nebude jedine decko s takým menom
@anonym_92f8db ahaa tak asi idem hľadať meno ktoré nikde nikto nemá. Napríklad ako Gáboríková má Bellu a Leiu 🫣😆 preboha na svete je 74383838 deti jasneze nebude jedine decko s takým menom
Ješkove oči, baby, vy sa na každej pi*ovine musíte hádať?
Radšej viacej sexujte s polovičkami
@anonym_autor nerieš také zaduté trúbky, verím, že sa rozhodneš pre krásne meno, detičkám pasuje každé meno......
🍀
Ješkove oči, baby, vy sa na každej pi*ovine musíte hádať?
Radšej viacej sexujte s polovičkami
@anonym_autor nerieš také zaduté trúbky, verím, že sa rozhodneš pre krásne meno, detičkám pasuje každé meno......
🍀
@elenka.k ❤️🩷
@jdea ja už sa ani nevyjadrujem.. lebo na MK je toto prj každej diskusii. Keby napíšem že dám dcére meno Žofia a Mária tak mi určite nápisu že je hnusne a mám dať napríklad Janka... Áno je to moja vec ale teda chcela som sa spýtať ktoré meno sa viac páči ľuďom. Ale teda dám túto na ľudí a dám si asi Jožka no..
@anonym_autor jasne a ked to neni k teme este lepsie. Totalne dno posielat ludi na vyber mena do osady. Asi by boli prekvapene, kolko ludi v osadach nosia ich mena alebo ich rodinnych prislusnikov. Ale tak ekd dochadzaju argumenty aj do osady sa posiela 🙂 a potom zistis ze oni maju mena a aj ich deti ako je roky v top 10 mien na SK😂😂 akoze mne je to jedno, ja keby mam druhe dam Samuela co neviem ci neni v top 5, ale proste idu ta presviedcat o ich nazore ked si sa pytala na daco ine😊 daj Ištvána, na zapadnom slovensku nepoznam ani jedného 😂 osady som nekontrolovala..
Synovia majú v svojom okoli kamosov: Tobias (15) a Lukas (13) . Oboch vsetci volaju takto, nie ziadnou skratkou alebo prezyvkou.
Ak by som mala vyberat z tvojich dvoch mien, priklonila by som sa k Lucas, ale naozaj je to subjektívne a neviem to ani zdovodnit. A urcite by som zvolila mena bez makcenov.
Ja mam ročneho Lucasa a stretavam sa s pozitivnymi nazormi na to ake krasne meno. Lepsie som vybrat nemohla. Volame ho Luky, Lucasko 🙂 nechyba mi ani á a ani š (Lukáš). 🩵 pačilo sa mi aj Tobias ale priatelova mama ma psa Toby a to som nechcela lebo práve od Tobiasa je skratka Toby😂🙈 ale obe su krásne.
@jdea Lucasko 🤦♀️🤦♀️
@jdea Lucasko 🤦♀️🤦♀️
@anonym_dc7898 Ja som pocula dakde ze "Tobinko". Jeeez😬
@jdea Lucasko 🤦♀️🤦♀️
@anonym_dc7898 aha lepšie by bolo Lukáško? Janko, Ferko, Jakubko, Samko? Bože ma 1 rok, je maly, jasne že mu poviem “sladko”. Ja nechapem nad čim sa pohoršuješ😂😂😂 asi tebe nikto nikdy pekne nehovoril alebo ty deťom, inak fakt neviem načo tam davaš tak drblych smajlikov a nad čim sa zamyšlaš. Fakt modry konik a tieto diskusie su pre zakernych ludi kt si sem idu dačo dokazovať a zhadzovat inych. 😂
Jednoznačne najlepšie meno: Lucas Horvát a Tobias Bihary :D :D :D Ved to cisto romske krstne mena. Takeho Lukasa sme mali aj na skole (s inym priezviskom samozrejme).
@anonym_dc7898 aha lepšie by bolo Lukáško? Janko, Ferko, Jakubko, Samko? Bože ma 1 rok, je maly, jasne že mu poviem “sladko”. Ja nechapem nad čim sa pohoršuješ😂😂😂 asi tebe nikto nikdy pekne nehovoril alebo ty deťom, inak fakt neviem načo tam davaš tak drblych smajlikov a nad čim sa zamyšlaš. Fakt modry konik a tieto diskusie su pre zakernych ludi kt si sem idu dačo dokazovať a zhadzovat inych. 😂
@jdea tomu ver ze Lukáško znie lepsie ako Lucasko. Naco davat zahranicne mena a potom ich prznit slovenskymi verziami?
Mojmu dietatu naozaj „pekne“ nehovorim. Zijeme v zahranici, ma meno relativne typicke pre danu krajinu, Lucasko u nas nehrozi.
Jednoznačne najlepšie meno: Lucas Horvát a Tobias Bihary :D :D :D Ved to cisto romske krstne mena. Takeho Lukasa sme mali aj na skole (s inym priezviskom samozrejme).
@anonym_d4c5f6 realne poznam surodencov Mathias a Lucas Horvathovi 😅
@jdea tomu ver ze Lukáško znie lepsie ako Lucasko. Naco davat zahranicne mena a potom ich prznit slovenskymi verziami?
Mojmu dietatu naozaj „pekne“ nehovorim. Zijeme v zahranici, ma meno relativne typicke pre danu krajinu, Lucasko u nas nehrozi.
@anonym_dc7898 to je uz tvoj problem ze mu nehovoris “pekne”. Kazdy ako chce a to citi. Ale davat drble smajliky na to ze ja volam svoje dieta pekne .. niekedy je lepsie sa zdrzat komentara. To je super ze zijes v zahranici a dala si mu aj meno take. Mozno aj moj syn bude zit v zahranici a bude to lepsie. Naopak tvoj sa bude chciet vratit na Slovensko. Neodsudzujem mena, nekontrolujem osady ani ich nenavstevujem. Lucasa poznam jedineho. Ale neosocujem ze niekto vola tak a tak svoje dieta. Ty si sa tiez rozhodla svojvolne ake meno das dietatu, mozno by ta tiez par ludi zosmiesnilo. 🙂 poznam aj meno Noel a k tomu priezvisko s diakritiku, ked sa to rodicom lubi tak sa im nebudem za to smiat alebo teraz viest hodinove slohy o tom ze mali dat meno Jozef a bachat si ruky o čelo. Ved nerobte to co by sa nepacilo vam. O 10rokov a viac to bude uplne normalne ako bolo pred 20 rokmi v skole samy Peter, Pavol, Jozef. Meno Lucas, Matias a Tonias si myslim ze su na slovensku uz normalne a su aj ovela zvlastnejsie mena. Ja som pri mene rozmyslala ci sa to hodi k priezvisku a v mojom pripade ano. Tak nechapem na co sa tu ozaj zosmiesnuju mena, ich prezyvky a prirovnavaju k osadam.
@anonym_autor Tvoja otázka je zbytočná;).
@valria naco vstupujes do diskusie keď mám zbytočnú otázku? Už sa konečne naučte ľudia, keď nemáte čo povedať tak serte nato a scrolluj ďalej...
@anonym_d4c5f6 to čo je za debilné poznámky? Smejete sa tu cigáňom ako ženy čo majú IQ 10... Potom ozaj sa není čo čudovať, čo potom vychovávate z vašich detí keď v blbej diskusii o mene tu urazate ciganske mena.. fakt hanba ženy

Lukáš je krásne slovenské meno, načo sa idete hrať?Žiješ na Slovensku?
Bude to sedieť k slovenskému priezvisku? Lebo rôzne komické spojenia mien som zažila🙂
Tobias za mňa ako z osady
@anonym_b8d3c2 Tvoj komentar je akurat tak hodny osady