icon

Ktoré meno sa vám páči viac: Lucas alebo Tobias?

Dnes o 06:57

Ahojte aké meno z týchto dvoch sa vám viacej páči ? Prosím odpoveď žiadne nepisat 😆

Strana
z2
elenka.k
Dnes o 07:01

Lucas

silvia909
Autor odpoveď zmazal
anonym_eac9ed
Dnes o 07:06

@anonym_autor Tobias

valria
Dnes o 07:17

Lukáš a Tobiáš nič? Žiješ v cudzine alebo máš priezvisko po cudzincovi?

autor
Dnes o 07:17
@valria

Lukáš a Tobiáš nič? Žiješ v cudzine alebo máš priezvisko po cudzincovi?

@valria zbytocny komentár 🫣

zuzitko74
Dnes o 07:19

Lukas

anonym_940ffe
Dnes o 07:24

Tobias

anonym_e10202
Dnes o 07:41

0

anonym_cee74f
Dnes o 07:44

Lukáš

pribinak
Dnes o 07:46

Lukáš

katka13katka
Dnes o 07:54

Tobias

anonym_061473
Dnes o 08:00

@anonym_autor Tobias 💖

anonym_92f8db
Dnes o 08:00

ďalší lucas, ďalší tobias. no dobre.

biba_18
Dnes o 08:03

vyententikuj si...

jdea
Dnes o 08:05

Ja mam ročneho Lucasa a stretavam sa s pozitivnymi nazormi na to ake krasne meno. Lepsie som vybrat nemohla. Volame ho Luky, Lucasko 🙂 nechyba mi ani á a ani š (Lukáš). 🩵 pačilo sa mi aj Tobias ale priatelova mama ma psa Toby a to som nechcela lebo práve od Tobiasa je skratka Toby😂🙈 ale obe su krásne.

anonym_1a7f3f
Dnes o 08:06

Tobiass alebo Tobiasss alebo Thobias

mimisram
Dnes o 08:14

Tobias

anonym_345bcd
Dnes o 08:31
@anonym_92f8db

ďalší lucas, ďalší tobias. no dobre.

@anonym_92f8db Originalne az tak, ze sa tak vola kazdy treti😆

zuzi0911
Dnes o 08:37

Tobias 🥰

anonym_be14d8
Dnes o 08:38
@jdea

Ja mam ročneho Lucasa a stretavam sa s pozitivnymi nazormi na to ake krasne meno. Lepsie som vybrat nemohla. Volame ho Luky, Lucasko 🙂 nechyba mi ani á a ani š (Lukáš). 🩵 pačilo sa mi aj Tobias ale priatelova mama ma psa Toby a to som nechcela lebo práve od Tobiasa je skratka Toby😂🙈 ale obe su krásne.

@jdea óóó aké originálne, Luky volajú aj môjho 40-ročné bratranca Lukáša😎

anonym_251f46
Dnes o 08:42
@jdea

@jdea v škôlke mame asi 10 Lucasov, takze nič originálne, ale otrepané

jdea
Dnes o 08:56
@anonym_be14d8

@jdea óóó aké originálne, Luky volajú aj môjho 40-ročné bratranca Lukáša😎

@anonym_251f46 a kde som prosim vas napisala ze je to originalne? Autor sa pytal na nazor, napisala som. Naucte sa citat a vase nazory nikto nechcel co je originalne a co nie. Kazdy da take meno ake sa mu paci.

@anonym_be14d8 ano predstavte si ze je Luky aj od Lucasa a Lukáša. Opat kde som pisala nieco o originalite? Autor sa pytal, napisala som. Vy sa absolutne nevyjadrujete k teme tohto prispevku.

Zato ze niekto neda mena ako Jan, Jozef, Vincent, Štefan a pod tak co? Ked aa to raz cloveku nepaci tak to neda.

Vy originality ;)

anonym_345bcd
Dnes o 08:59
@anonym_251f46

@jdea v škôlke mame asi 10 Lucasov, takze nič originálne, ale otrepané

@anonym_251f46 Aj u nas su sami "-asovia", absolutne tie mena nerozlisujem. Vsetky na jedno kopyto.

ivik4
Dnes o 09:00

Keby fakt musim tak Tobias.
Lucas na slovensku mi pripada ako meno z osady

anonym_be14d8
Dnes o 09:04
@jdea

@anonym_251f46 a kde som prosim vas napisala ze je to originalne? Autor sa pytal na nazor, napisala som. Naucte sa citat a vase nazory nikto nechcel co je originalne a co nie. Kazdy da take meno ake sa mu paci.

@anonym_be14d8 ano predstavte si ze je Luky aj od Lucasa a Lukáša. Opat kde som pisala nieco o originalite? Autor sa pytal, napisala som. Vy sa absolutne nevyjadrujete k teme tohto prispevku.

Zato ze niekto neda mena ako Jan, Jozef, Vincent, Štefan a pod tak co? Ked aa to raz cloveku nepaci tak to neda.

Vy originality ;)

@jdea fakt radšej Ján ako Lukas, ja viem že každý má iný vkus, ale písať o Lukasovi ako o krásnom mene... bežné otrepané

anonym_131922
Dnes o 09:07

pridávam sa, že sa mi páči Lukáš a Tobiáš, a nie tie divné formy EN. Inak z týchto dvoch viac Tobiáš.

anonym_d90bf4
Dnes o 09:10

Lucas bude po zvysok zivota kazdemu vysvetlovat, ze sa pise s C a nie s K, obidvaja budu po zvysok zivota vysvetlovat, ze sa pisu bez diakritiky a budu tak ci tak bud Luky alebo Tobi ako vsetci Lukášovia a Tobiašovia

julish
Dnes o 09:19

@anonym_autor Lukáš

anonym_b8d3c2
Dnes o 09:22

Lukáš je krásne slovenské meno, načo sa idete hrať?Žiješ na Slovensku?
Bude to sedieť k slovenskému priezvisku? Lebo rôzne komické spojenia mien som zažila🙂
Tobias za mňa ako z osady

beata_k
Dnes o 09:30

@anonym_autor Lucas. Tobiasov uz je vela.

Strana
z2