icon

Meno Mariela

Včera o 14:36

Čo hovoríte na toto meno?

Strana
z2
martinmmartin
Včera o 14:38

Paci nepaci paci paci nepaci paci nepaci nepaci, ako pre psa, nadherne ja by som take chcela mat......

Co z toho budes mat?

anonym_c9b656
Včera o 14:39
@martinmmartin

Paci nepaci paci paci nepaci paci nepaci nepaci, ako pre psa, nadherne ja by som take chcela mat......

Co z toho budes mat?

@martinmmartin ešte si zabudol napísať "to je také pre psa"

martinmmartin
Včera o 14:39
@anonym_c9b656

@martinmmartin ešte si zabudol napísať "to je také pre psa"

@anonym_c9b656 doplnene 🙂 dik

anonym_380e51
Včera o 14:40

Ako nazov apartmanu v Chrovatsku moze byt. Inak ja neviem, take nasilu originalne.

anonym_c9b656
Včera o 14:41
@martinmmartin

@anonym_c9b656 doplnene 🙂 dik

@martinmmartin ďakujem 🙏🏽 diskusia sa môže rovno uzavrieť

anonym_84b9d1
Včera o 14:41

Nepaci. Niet nad Mariu. V kazdom jazyku pekne znie

anonym_808e48
Včera o 14:42

@anonym_autor jak z telenovely. Radšej Marínu, Máriu alebo Miriam.

martinmmartin
Včera o 14:42
@anonym_c9b656

@martinmmartin ďakujem 🙏🏽 diskusia sa môže rovno uzavrieť

@anonym_c9b656 No ja by som fakt chcel vediet co si sudruzky autorky z toho odnesu. Podla mna uz su aj tak rozhodnute a nazory co su proti sa budu ignorovat ako od pomylenych blbeckov a nazory co su totozne sa budu brat ako pismo svate....
Ale na co je toto dobre fakt neviem

anonym_c9b656
Včera o 14:43
@anonym_380e51

Ako nazov apartmanu v Chrovatsku moze byt. Inak ja neviem, take nasilu originalne.

@anonym_380e51 a doprdele. Apartmán v chorvátsku, to je iny level. Podme nezabudnúť, ze na mk je Eliška maximum povolenej originality 👏🏼👏🏼👏🏼

madeincssr
Včera o 14:44

@anonym_autor aby si to mnohi nemylili, ze to ma byt (preklep) Marieta.

anonym_c9b656
Včera o 14:45

@anonym_autor za mna, Mariela je pekné meno. Akurát tu ti ho obratom znechutia a zhovadia

filory
Včera o 14:45

Pripomína mi to Marillu z Anny zo Zeleného domu .

anonym_941ef7
Včera o 14:46

Poznam dievca s menom Mariola. Za mna krajsie ako Mariela, to mi pripomina Arielu trochu

anonym_c9b656
Včera o 14:46
@madeincssr

@anonym_autor aby si to mnohi nemylili, ze to ma byt (preklep) Marieta.

@madeincssr alebo náhodou Marieslava ci Marimíra. Lebo sme narod dementov co si nevie zapamätať sedem za sebou idúcich písmen

anonym_280836
Včera o 14:55

@anonym_autor Môže byť Mariela, je to síce netypické ale inak v pohode.

anonym_380e51
Včera o 14:58
@anonym_c9b656

@anonym_380e51 a doprdele. Apartmán v chorvátsku, to je iny level. Podme nezabudnúť, ze na mk je Eliška maximum povolenej originality 👏🏼👏🏼👏🏼

A Mariela je ako pekne meno podla teba, hej? Chcu dat co najoriginalnejsie meno, ktore nikto siroko-daleko v chotari nema, aj tak ju budu volat Marielka, Marielinka, cim to meno uplne zhovadia😆. Taka Miriam je uplne malo frekventovane meno a pritom tak pekne, a po nom ano pes nestekne.

anonym_8e3e29
Včera o 14:58

Presne tak ako Esmeralda, Rosalinda, Isaura, Manuela všetky podobné.... NIE

anonym_808e48
Včera o 15:03
@anonym_380e51

A Mariela je ako pekne meno podla teba, hej? Chcu dat co najoriginalnejsie meno, ktore nikto siroko-daleko v chotari nema, aj tak ju budu volat Marielka, Marielinka, cim to meno uplne zhovadia😆. Taka Miriam je uplne malo frekventovane meno a pritom tak pekne, a po nom ano pes nestekne.

@anonym_380e51 a ak majú babku zo starej školy tak ju bude aj tak volať Mária :D

anonym_c9b656
Včera o 15:04
@anonym_380e51

@anonym_380e51 ano, Mariela je podľa mňa pekné meno. Nemôžem za to, ze ty žiješ v nejakom zaprdenom chotári kde všetko ine od Márie je divočina 🤷🏼‍♀️

anonym_808e48
Včera o 15:06
@martinmmartin

@anonym_c9b656 No ja by som fakt chcel vediet co si sudruzky autorky z toho odnesu. Podla mna uz su aj tak rozhodnute a nazory co su proti sa budu ignorovat ako od pomylenych blbeckov a nazory co su totozne sa budu brat ako pismo svate....
Ale na co je toto dobre fakt neviem

@martinmmartin viac hláv, viac rozumu. V týchto prípadoch je to presne obdoba toho keď sa vymýšľa názov firmy alebo sa vyberajú tapety na stenu. Niekto niečo nadhodí a hlava spraví "Vidíš! To mi nenapadlo!" Častokrát ti prosto cudzí človek vnukne nápad, ktorý ti podal v inom svetle alebo ktorý ti nenapadol. A možno ti úplne zmení preferencie. Preto sa to robí.

thereisabear
Včera o 15:06

Mne znie ako Mariena, čiže zle.

anonym_a1f4bb
Včera o 15:17

Mala by som obavu, že ju deti budú volať Makrela.

hedviga2
Včera o 15:20
@thereisabear

Mne znie ako Mariena, čiže zle.

@thereisabear si môj človek. Neznášam keď to počujem v okolí

krasneleto
Včera o 15:48

@anonym_autor mne sa nepaci, znie mi to ako marika a ariela dokopy... ale zase... preco nie, podstatne je, aby sa pacilo tebe

marci987
Včera o 15:56

Ked uz tak krajsie je Melany 🙂

anonym_380e51
Včera o 16:27
@anonym_c9b656

@anonym_380e51 ano, Mariela je podľa mňa pekné meno. Nemôžem za to, ze ty žiješ v nejakom zaprdenom chotári kde všetko ine od Márie je divočina 🤷🏼‍♀️

@anonym_c9b656 Nezijem, len som si dovolila vyjadrit svoj nazor, ale vidim, ze to v tej svojej zaprdenej hlave nedavas, ale to je uz tvoj problem.😆😆

svetlonos
Včera o 16:29

@anonym_autor
nadherne, kludne by som dala. Ostatne si nevsimaj, nie je ziadne extremne exoticke. Vzdy sa najde niekto kimu sa nepaci. Ja som nase povedala az po porode rovno s fotkou babatka. Nemala som chut viest blbe diskusie. Tebe sa paci a vybavene. Nech si kazdy pomenuje deti ako chce. Teda pri Sandokanovi aj ja uz krutim hlavou 🫣

guiseppinka
Včera o 16:44

Mariela nie, ale Mariola je krasne meno a bezne pouzivane v PL

marci9
Včera o 16:46

Ako by si ju volala?

michellemary
Včera o 18:49
@anonym_941ef7

Poznam dievca s menom Mariola. Za mna krajsie ako Mariela, to mi pripomina Arielu trochu

@anonym_941ef7 áno, ja tiež, v Poľsku je to spojenie Márie a Jolanty, známe aj z románu Mastičkár, to ho spopularizovalo.

Strana
z2