Meno pre chlapčeka k priezvisku
Ahojte zienky. Zaujimaju ma vase tipy na meno pre chlapceka. Priezvisko (Michalcik- Polacek).
@pupavka345 Tadeáš je super ako tu niekto už písal. Mne by sa hodilo aj Oliver alebo Vladimír
Niečo krátke, keď také dlhé priezviská.Keď bude vypisovať tlačivá počas celého života, aby nemal stále problém 😉
Mile zienky, ina otazka bola polozena, preto nesudte, nerieste co vam netreba. A myslite ze je Ok nazvat dietatko chudacik? To je potom jedine vase dietatko. Dakujem.
@jjanulienka možno nie je ešte autorka rozhodnutá, či sa v budúcnosti vydá alebo nie a je už tehotná? 🙂
@pupavka345
@pupavka345 v podstate obidve priezviská sú také príjemné, bežné, že sa k nim hodí prakticky akékoľvek "normálne" - cháp bežné meno používané u nás. čiže nie nejaké prevzaté novotinky 🙂 Aj Juraj, Marek, Martin, Matej, Richard...
@pupavka345 Michala by som nedávala, ako píše prvá 😀 Lebo ak bude Michalčík, tak koniec.... 😀
Mne sa k tym priezviskám hodí meno RICHARD. 🙂 Michalcik aj Polacek sú také "jemne" priezvisk. Richard Michalcik alebo Richard Polacek, čiže ani v dospelosti nebude znieť detsky. 🙂

@pupavka345 Prvé čo mi napadlo je meno Michal 😊