Meno pre dievčatko - Júlia, Viktória, Amélia, Linda alebo Zara
Ktoré meno pre dievčatko by ste vybrali?
Júlia, Viktória, Amélia, Linda alebo Zara?
Julia alebo Viktoria. Ostatne sú otrasne.
@anonym_autor Julianka ❤️
@anonym_autor ani jedno, vsetky dedene aristokraricky, priserne vsetky
@anonym_autor my máme Viktóriu❤️uz od detstva sa mi to meno páčilo ...ale vsetky su teda krasne❤️
Júlia sa mi vôbec nepáči a Linda by som nedávala, v mojich detských časoch chodil seriál s takým názvom..
@huxy No a??Ja som práve podľa toho seriálu vybrala dcére meno.V mojom prípade som chcela preto len dievča.Chalan by nepripadal do úvahy.
@huxy No a??Ja som práve podľa toho seriálu vybrala dcére meno.V mojom prípade som chcela preto len dievča.Chalan by nepripadal do úvahy.
@gabrielabydzo veď nech si každý da meno, aké sa mu páči. Písala som len svoj názor, a??? Ja by som sa zas nikdy neradila na MK, aké meno dať vlastnému dieťaťu. Ale každá sme iná a máme svoj názor.
Veľmi sa mi páčilo meno Juliana, ale nakoniec mám dcéru s menom Lujza. Vybrala by som si Júliu. Juli, Julka, Julinka, Jul. 🤩 Krásne meno. A ešte sa mi veľmi páči Helena. Deti majú učiteľku Lindu, úplne jej sedí to meno a typ ako Linda z už spomínaného seriálu. Volajú ju Lindana 🤦🏻♀️
Mám doma Lindu
@anonym_autor Linda....tata dáda tata dáda.... Kedysi bol serial, myslím maďarský, a bola tam taká zlatá vyšetrovateľka 😊❤️
@ivicatolic Linda Veszpremy. 🙂 karatistka. 🙂
S výberom neporadím iba dodám osobnú skúsenosť 😀 Volám sa Viktória a 80% ľudí mimo rodiny ma volá Vikina a neznášam to. Tak sa možno skús zamyslieť či ti nebude vadiť keď ju budú ľudia oslovovať Vikina, mne to teda vadilo a tak som časom začala radšej používať druhé meno. 😂
@viktoriaandrascik s týmto zhovadovanim nádherných mien úplne súhlasím. Mne sa veľmi páčia mená Viktória, Karolína, Kristína, Olívia, Sára - ale v ich formálnej podobe. Ja keď počujem Viky, Kaja, Kika, Olivka, Sárka mne to uši normálne trhá že takéto krásne mená ľudia tak ho hrozne komolia, pre mňa je to nepochopiteľné. Ja som pre dcéry vyberala mená také, aby sa im nedali takto zhovadit a takisto aby sa im nedalo škaredo povedať, napr. Zuza, Kata apod.
S výberom neporadím iba dodám osobnú skúsenosť 😀 Volám sa Viktória a 80% ľudí mimo rodiny ma volá Vikina a neznášam to. Tak sa možno skús zamyslieť či ti nebude vadiť keď ju budú ľudia oslovovať Vikina, mne to teda vadilo a tak som časom začala radšej používať druhé meno. 😂
@viktoriaandrascik to ťa volajú ešte pekne. Na východe Viktórie volali VIKTA.
@viktoriaandrascik to ťa volajú ešte pekne. Na východe Viktórie volali VIKTA.
@anonym_6cae72 Ja som vyrastala na východe ale teda chvalabohu až takto mi to nezhovadili 😂
Za mňa Zara 🙂
Zara
Ja som pozerala aj na dátumy - aby neboli meniny a narodeniny príliš blízko. Naša má meniny v máji a narodeniny v septembri.
Podľa mňa sú všetky pekné a hlasovala by som za Viki. 🙂
@tanyan Veľmi múdro. Nás pravnuk má narodeniny i meniny v jeden deň. Je mi ho ľúto, som Eva, takže meniny na Vianoce!
A to som mala byť Katarína po krstnej mame, ale krstnou rodičia si to cestou na faru rozmysleli, krstná mama povedala, že to nie je pekne meno a pokrstili má ako Evu.
Čo už narobím?
Júlia hrozne .. Viktória je už každá.. Linda znie hrubo a divne . Zara opicit sa nemusis po romskych spolu občanoch amelia to neviem čo básnik tým chcel povedať neviem katastrofalny výber fakt ani jedno
@anonym_26322d co maju s menom Zara spolocne romsky spoluobcania??
@anonym_autor my mame Zaru,vyberal manzel a velmi sa jej hodi,aj k povahe aj k prezvisku(mame kratke zahranicne priezvisko),ked nevedela dobre hovorit,tak si vravela Zajka.inak jej hovorime Zarka,Zari,Zarinka.
Kamaratka ma dcerku,vola sa Amelia a tiez je to velmi pekne meno pre dievcatko,nevies povedat skaredo
@ivicatolic Linda Veszpremy. 🙂 karatistka. 🙂
@btus výborne 👍👍👍 už mi to vypadlo, ako decká sme ju zbožňovali
Júlia ❤️
@anonym_autor žiadne z nich sa mi nejak extra nepáči, teda okrem Amelie.
A jedna pikoška, meno Linda napr. v Saudskej Arábii patrí medzi zakázané. Chápem, že nie sme v Arábii, len mi to napadlo ;)
V škole ich volajú Vika, Rela, Mela, Amela, Ama, Zara (výrobná značka oblečenia, stane sa terčom posmechu) Júlia je trochu staro jednoduché, ale Juliana je jemnejšie (Julinka).
Ak dáš Linda, dozri, aby sa nevydala na krajný východ. Tam je záľubou dávať meno Linda kravám. Aj moja prababka mala kravu Lindu.

Poznám Amaliu ktorá má cez 30 a všetci ju volajú Amálka 😃 no a veľmi jej to uberá na ženskosti, stále pôsobí ako také dievčatko Amálka ..chápete čo chcem povedať 😃