Najkrajšie dievčenské mená
Ahojte podobné temy tu su, ale ja by som vedieť aké sú podľa vas najkrajšie divčenské mená, čisto divčenské nie chlapčenské!!!!!!
Napríklad mne sa páčia Timea, Nela, Emily, Adriána
mne sa už od školy páčilo meno Monika a aj ju mám už 20r.pri chalanoch mala náhradné dievčenské Alenka a Zuzanka.
lenže teraz bežia modernejšie tak by dala Sarah alebo Zara
Mna drží už 6 rokov Chiara Grace, čo by nam šlo aj kj priezvisku bez ova- a momentalne sa mi začína pačiť Chantall 😉
Ahojte, mne sa velmi pácia mena - dievcenske : Xenia,Tatiana, Noemi. Viktoria, Nikola, Vanesa A Chlapcenska- Xaver Nikolas, Kevin , Timotej, a ja som skor pre Netypicke mená , ak chcete poradit s menom rada pomozem
arlen - tiez meno z kuby..... 🙂 inak Dorota, Tereza, Ella, Natalia, Lujza, Tamara.....pre mna krasne mena
Zoe,Izabella,Selena,Zoe-Bella, naša sa vola Cellinne /volame ju Sel,Seli,Selinka/
Poraďte vhodné meno pre dcérku. Malo by byť internacionálne, pekné a neotrepané 🙂
@loulou02811 mne sa vždy páčila Nina, jednoduché, a pritom pekné...ľahko vysloviteľné aj pre malé deti, hodí sa aj k domáckemu aj k zahraničnému priezvisku..alebo Nela..
pekné.., ale strašne otrepané.. 😒 rovnako ako Sofia, Natália, Viktória.. Nepáči sa mi, že každé druhé dieťa sa tak volá.. hľadám niečo, málo používané, ale internacionálne.

@evkafi zara je krajsie ale zase volat sa ako obchodny retazec neviem neviem.