Najkrajšie mená pre chlapcov. Vaše tipy a návrhy!
Najkrajšie chlapčenské mená podľa Vás.
Napr. - Sebastián, Samuel, Adam
jéj narcisa, teraz som si všimla, že si z LC, ja tiež 😉
Ja som pozerala Dariana, ale vôbec mi tie meniny nenašlo..
mozno ta aj poznam ale nemas vyfotenu tvaricku, a podla bruska to neviem rozoznat... 😀
darian v kalendari nie je
ani na nete to neviem zohnat Treba zistit aky ma povod, pripadne pozriet ine kalendare
no do 17-ky som bývala na rúbanisko, potom 10 rokov v dome (pri tescu) a teraz znova3 mesiace na rúbanisku 😀 Idem pozrieť tvoj album podrobne..
veronika
fotky su minim. rok stare Vsetci okrem ocinka vyzerame uplne inak
musim zmenit foto, neviem sa vsak k tomu dostat....
no neviem, asi sa nepoznáme..
Ale malá Dianka je zlatunká 😵
Dianka a Darianko..pekne to znie 😉
narcisa...mne sa Darko paci,pekne znie a svagor je chorvat takze je v ich kalendari ak chces zistim kedy ma meniny,alebo skus hladat dalej 🙂 a je od slova dar
pozrela som ten chorvátsky kalendár na odporúčanie mukky, ale našla som iba Darko - 29.10.
Darian tam nie je ☹
Ivica bola moja učiteľka na základnej 😀
my mame vyvesteneho chlapca.... 😀 😀 😀
meno sme mu vybrali Phillip alebo Alexander. Marek je velmi otrepane meno a moj priatel je tiez Marek
.
veronika81 hej ivica znie ako yena,no tam je to bezne 😀 a ako si nasla kalendar,dala si do googlu...ci cez vseobecne kalendare..mne sa darko nejak yapacil,ak bude druhe..neviem neviem 😀
mukky, www.calendar.sk - vieš prepínať kalendáre rôznych štátov, tam som pozerala mená.
ja mam pre chlapceka vybrate meno Maroš ... inak pre dievcatko sa mi lahsie vybera,ale z chlapcenských mien sa mi skoro nic nepaci 😒
veronika81. ta stranka www.calendar.sk je fakt zaujimava, dik 🙂 vyborne som sa zabavila na zaver dna na zvieracich menach... zistila som, aky zajac, papagaj a macka maju dneska meniny 😀 😀 😀 este stale sa tu chichocem...
ale teraz vazne. je to dobra inspiracia, je tam toho plno (aj pre ludi) 😉 nemame este ujednotene meno pre nase dietatko.
Jakub Marco (tak sa volá môj synátor má 2 mená pretože manžel chcel Jakubka a ja Marca tak sa volá preto Jakub Marco ) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 pekné sú aj mená Samko, Nicolas alebo Adam 😀 😀 😀 😀 😀 a dobre to znie že Matej Kováč alebo Dávidko Kováč a ešte Dominik Kováč je to úžasné nie?
merym, Jakub aj Samko sú pekné mená, tými sa nič nepokazí 🙂
nám sa páči Maxim, Matúš, Mathias, Matej, len neviem či to bude chlapec, ale chcem aby bol

a kedy oslavuje meniny?