Najlepšie dievčenské meno pre zahraničné priezvisko
Eva, Nina, Sofia. Ktoré z týchto troch sa vám najviac páči? Všetky tri sa hodia ku priezvisku, ktoré je zahraničné (manžel z UK). Nevieme si vybrať, každé má niečo do seba. Vďaka za názory.
Ani jedno, všetky sú uplne mainstreamove, to nie je zlé ale je to to isté ako by si sa pytala či Peter alebo Pavol.
z tychto sofia.
ale je vela inych kratkych mien, ktore by sa hodili. hladala by som v UK/US zoznamoch. byvat budete tu ci tam?
z tychto sofia.
ale je vela inych kratkych mien, ktore by sa hodili. hladala by som v UK/US zoznamoch. byvat budete tu ci tam?
@deedol byvame na SR. Je možné, že v budúcnosti sa presťahujeme, len zatiaľ tu má muž pracovné povinnosti. Preto nechceme dávať vyslovene anglicky znejúce meno, skôr niečo, čo je univerzálne a ľahko vyslovitelne.
Jednoznačne Eva. Rozhodne už dávno nie je mainstreamova. Poznám 1 Evu pod 20 rokov.
Vyber niečo klasické a zároveň hodiace sa aj k zahraničnému priezvisku - Eva, Anna, Hana, Helena, Daniela, Silvia, ... Rozhodne žiadna Nina, Sofia, Zara, tých je všade plno.
Fu, len Eva bude Íva... či? Ja by som skusila tak, ze kuknut v UK TOP 20 a vybrat, co z toho sa hodi na SK. My sme tak vyberali.CZ/SK mena dievcenske. Tak Cesi maju vela peknych v TOP 20
Kukam, ze v TOP 10 je Ava - to by bola ta Ejva. Ale aj Amelia, Isabella ci Olivia.

Eva, Sofia