Názor na meno Armand
Ahojte baby,
poradíte mi, prosím, aký máte názor na meno Armand? Mne sa veľmi páči, ale nie som si istá, nakoľko je na Slovensku známe, prípadne či sa tu vôbec používa. Nie som pôvodom zo Slovenska, no plánujeme tu s rodinkou žiť, preto nad tým viac rozmýšľam 🙂
Zaujíma ma, či je toto meno pre slovensky hovoriacich ľudí prirodzené na vyslovovanie, alebo s ním môžu byť problémy. Má niekto z vás realné skúsenosti s týmto menom? Páči sa vám toto meno?
Nechcela by som synovi dať meno, ktoré by musel všade hláskovať alebo viackrát opakovať, a práve preto trocha váham.
Budem vďačná za každý názor a skúsenosť. Ďakujem 💛
@facingissues03 armand neviem ale poznam jedného armanda, sak daj ake meno chces nam to moze byt jedno
V živote som ho nepočula a nie, nepáči sa mne osobne.
meno ako pre psa.
Jasné že budeš na úrade meno hláskovať aj všade inde.
Je ťažké na výslovnosť
Armandov je dosť... (Armando). Je pre nich typická čokoládová pleť a zvláštny prízvuk 😃
Ak nemate priezvisko Duplantis, tak nie
Mne sa nepáči, kde si také meno objavila?
Za mna ok, ak k tomu mate aj vhodne zahranicne priezvisko
No pokial nieste IT, ES alebo Juzna Amerika … tak to bude so Svk priezviskom zniet divne - Armando je v ES dost pouzivane meno u starsej generacie.malych deti s tymto menom nie je vela
Pekne meno. Priemerne inteligentny clovek ho vyslovi bez problemov. Hlupe komentare si nevsimaj.
V osade sa to meno stratí
Tak píše sa rovnako, ako sa číta, s tým by nebol problém. Mne sa osobne nepáči, lebo sa mi veľmi podobá na meno (značku) Armani. Toto meno je známe tým, že ho dávajú Rómovia, a internet je plný takých meme, kde sa toto meno spomína. Keď vidím, že sa ostatní takému menu smejú, ja by som ho rozhodne nedala. 🫤
@facingissues03 Armand môže byť. Dajú sa na to ľahko vymyslieť aj prezývky ako napr. Ari, Arko ...
@facingissues03 Armand môže byť. Dajú sa na to ľahko vymyslieť aj prezývky ako napr. Ari, Arko ...
@anonym_d41c5a Ari,Ako aj bratov pes sa tak volá
armando versace 😎😝
@facingissues03 Latino telenovely už neletia... aj keď tam chýba to o.
Tiež ma napadlo Armando 😁 Neviem odkiaľ pôvodne pochádzaš ale daj aké sa páči tebe. Dnes už nič nezvyčajné takéto mená len my slováci sme v tomto dosť konzervatívci ešte 😎
@anonym_d41c5a Ari,Ako aj bratov pes sa tak volá
@anonym_1cc835 ako aj pes Miro, Paťo a Lea, Sara, Zara
Armand nie, Armando znie lepšie, ale to len v prípade, že máte hispánske korene.
@facingissues03 a odkiaľ si, keď máš takú dobrú slovenčinu a ešte používaš neformálne oslovenie ako sú “baby”?
Keď už viež tak dokonale po slovensky, tak by si mohla vedieť, že v slovenčine sa vyslovuje tak ako sa píše, takže nikto nebude mať problém vysloviť meno Armand, jedine, že by si trvala na francúzskej výslovnosti a potom stači povedať nevyslovovať s D a nebude problém ho ani napisať.
Armando,nebol z nejakej telenovely zase.Ja by som to ozaj nedala,ved to je styl mien osadnikov,ti davaju esmeraldu a pod.mena.
Raz som to meno počula, aj to u 🚬nov.
@facingissues03 Latino telenovely už neletia... aj keď tam chýba to o.
@valria meno Armand (bez o) sa používa aj vo Francúzsku
Za mňa strašne záleží od priezviska, vždy to u nás bude pre ľudí netypické ale pokiaľ to bude s vhodným priezviskom tak si z toho nikto nebude robiť srandu, zatiaľ čo pokiaľ bude mať nejaké fakt slovenské/slovanské priezvisko tak to bude ozaj skôr komické. Ale za mňa určite keď už tak skôr Armand ako Armando, Armando mi skôr dáva také komické pocity a Armand je také serióznejšie
Dievčatá, nejaký troll sa na vás dobre baví. 😁Dneska založený nick a už vypisuje hlúposti.
@valria meno Armand (bez o) sa používa aj vo Francúzsku
@danica2711 Áno, aj v o Francúzsku;).
@facingissues03 strasne
k priezvisku Facinissues ako stvorené
Mne sa nepáči, kde si také meno objavila?
@7miriam77 V Maďarsku je to celkom bežné.

ak mas priezvisko Lakatos