Olívia alebo Elisa? Ktoré meno je krajšie?
Ahojte dievčatá, ktoré meno je podľa vas krajšie? Mne sa páčia obe tak potrebujem asi nejake pre aj proti.
Ďakujem
@anonym_autor Olívia určite. Osobne by som nevedela ako Elisu správne volať. Elisa? Eliza? Skrátene znie Eli veľmi pekne ale celý tvar je mätúci. Takže za mňa Olívia. Je aj zvučnejšie.
Oba su pekne, ale nedala by som ani jedno, lebo su velmi rozsirene. Dcera ma spoluziacky s takymi menami
Olívia sa mi kedysi dost pacila, ale po tom, co som zachytila, ako jedna zena vola svoju dceru „Oliva” sa ki to meno znepacilo😵💫😵💫😵💫… Menu Elisa som nikdy neprisla na chut, take neutralne. Asi by som mala nitkavu potrebu jej davat makkcen na s, akoze Eliša, Eliška… No v zasade, ani jedno nie je zle, nepokazis nimi nic, skor je to o tom, ku ktoremu ta to tak viac taha. Predstav si, ze jedno z nich vyberies - odlahne ti a potesis sa, alebo ti bude luto za tym druhym?
Ahoj, mňe sa páčia obe. Len keď sa povie Olívia, nabehne mi virtuálna Olívia z Telekomu 😊
Mame v skole elis, pekne meno.
Každé druhe dievča sa dnes vola Olivia
Prisaham že na ulici ich mame snáď 10
Takze hlasujem za Elizu
Elisa. Veľmi sa mi páči a tretej dcére by som ho dala, ale druha sa vola Melisa 😊
@anonym_autor Elisa
Elisa, Olívia sa mi páči v takejto verzii, ale keď počujem Olivka, Oliva je mi zle
@anonym_autor obe su otrasne
@anonym_autor olívií je teraz strašne veľa,za mňa Elisa asi o trochu lepšie

Olivia