Páči sa vám meno Alan?
Mám kamarátku, ona ma syna Akana. Moja dcéra to nevie vysloviť, sústavne mu hovorí Anal. Takže nedala by som to meno ani psovi🫣
@anonym_50a213 a ešte seba naučiť písať...
A pointa otazky? Chceš dat také meno svojmu synovi? Alebo ťa to tak “trápi” že niekto dal také meno a teba do toho nič, iba to že tebe sa nepáči?😙
A pointa otazky? Chceš dat také meno svojmu synovi? Alebo ťa to tak “trápi” že niekto dal také meno a teba do toho nič, iba to že tebe sa nepáči?😙
@anonym_fbf68a mala dom vybraté také meno pre syna, nám dcéru, na 14 rokov, dnes som jej povedala, že keby bola chlapec, tak ma dnes meniny. Tak skoro ospadla, že sa jej to jeho nepáči...tak na zaujímajú názory ostatných.
@anonym_fbf68a mala dom vybraté také meno pre syna, nám dcéru, na 14 rokov, dnes som jej povedala, že keby bola chlapec, tak ma dnes meniny. Tak skoro ospadla, že sa jej to jeho nepáči...tak na zaujímajú názory ostatných.
@anonym_autor Ahoj, prepáč, ale na názore tvojej dcéry nezáleží. Ona si bude môcť akurát tak rozhodovať o mene pre vlastné dieťa, ktoré si jedného dňa porodí.. Vyber meno aké sa tebe páči.
@anonym_autor dcéra je vo veku, že všetko, čo povie rodič, je hlúposť, nemoderné...
@anonym_autor v dva a pol Chlapa to Charlie vysvetlil pekne. V skole po case niekto pride na to ako sa dajú prehodiť spoluhlásky.
Nie..vo mne to evokuje psa
@erikavesela ahoj, to preto, že ľudia, ktorí ešte nemajú deti, dávajú psíkom mená, ktoré sa im páčia. Preto na vodítku stretneš Emu, Nelu, Zoru, Kuba, Nika, Olivera, Marca... Ja poznám babu, čo má korelu Eriku😉
@anonym_autor skoro ospadla? Co to znamena ospadnut?
@anonym_autor nie, susedov pes sa tak vola
@terina25 toto by som neriesila lebo aj ja mam meno pre dieta a sused dal kocurovi. Mne to je jedno. Psa u susedov mame aj Stelu aj Nelu. Aj Miu davaju psom a keby mam dievca tak je 100% Mia. Len aby sa mu nedavali hlupe prezivky a nevolali ho inal stak prehodit pismenka. Deti su v tomto “zle”. Jasne ku kazdemu menonsa da nieco naist ale malicke deti nerozumeju zrovna ze hovoria zle. Poznam dievcatko ktoremu sa tazko hovorila laura a povorilo larva (nechcne, ucilo sa laura a teda niekedy to schomolila) v skole to uz je potom naschval. Ale tak ked sa mamicke paci je to jej rozhodnutie.
@anonym_66e5d3 To je ktorý? Nie náhodou Elen?
@anonym_282981 ano hocorili Elen ale pise sa Alan skus google. Ale to je moj nazor. Je milion mien preco by som to meno nedala tak isto ako ine mamicky. Myslim ze aj jej dcera vie preco sa jej nepaci a jednoducho vie ako by to fungovalo cca v jej veku lebo ked bude o trosku mladsi. Ale to uz je o komunikacii s danym dietatom v danej situacii.
Alan ako psík alebo ten spevák country. Určite nie Alain ako Delon. Aha, dnes má meniny;).
@valria možno aj tvoje meno niekto použil pre psa, mačku, žabu, potkana
vobec
Je to uplne normalne meno, ked sa ti paci, tak ho daj... ludia davaju mena zvieratam kadejake, to by si nemohla dat ziadne... v zahranici normalne pouzitelne, boh vie, kde tvoje dieta raz bude zit...
Mám syna Alana...mne sa to meno páči. Keď sa narodil v roku 2004 nebolo široko ďaleko žiadneho Alana. Teraz je to meno už trochu rozšírenejšie ale stále nie ako Jakub alebo Sebastián napr.
Mne sa celkom paci, je to trosku nie bezne, ale poznam s takym menom chlapca...
@erikavesela ahoj, to preto, že ľudia, ktorí ešte nemajú deti, dávajú psíkom mená, ktoré sa im páčia. Preto na vodítku stretneš Emu, Nelu, Zoru, Kuba, Nika, Olivera, Marca... Ja poznám babu, čo má korelu Eriku😉
@anonym_65ba8a my sme mali kocura Samka a to uz sme deti mali...alan je pre mna pes
Mne sa celkom paci, je to trosku nie bezne, ale poznam s takym menom chlapca...
@klaudi31 a ty si Klaudia?.ako si spokojná s menom? Dcéru mám Klaudiu.
@anonym_autor ano, tiez ho mam zapisane, ale bude to dievcatko tak mozno nabuduce 😁😁

Mám kamarátku, ona ma syna Akana. Moja dcéra to nevie vysloviť, sústavne mu hovorí Anal. Takže nedala by som to meno ani psovi🫣
@anonym_50a213 a pri tom len stačí naučiť dcéru rozpravat, že?