icon

Páči sa vám meno Andrea?

28. máj 2021

Ahojte, páči sa vám toto meno? Nepríde vám príliš „tvrdé”?

kinderzwillinge
28. máj 2021

@mircalla minimalne mas vyhodu, ze katarina je cisto zenske meno vsade na svete a mne sa paci 🙂

mircalla
28. máj 2021

@kinderzwillinge Ja robim s Talianmi momentalne, vsetci mi pisu Kata. Uz som bola predtym pre cudzincov Katrina, Katerina, Katharina...neskutocne to vedia domrvit

negymama
28. máj 2021

@anega79 vsak ano, niekde je to tak, niekde naopak. Ked sme mali stvrteho syna, muz chcel dat meno Nicola, podla jeho oblubenca Teslu...ale smola , tu na sk je to pre zmenu dievcenske meno. tak je nakoniec Matyáš.

ale napr. mna by teda netrapilo, ze meno ktore je na slovensku dievcenske Katalin, Andrea atd.... je niekde v Taliansku muzske. je to len vec zvyku. Mame susedu co je vydata za Taliana, ich syn je na slovensku Andrej, u nich v IT je Andrea. nik sa tym netrapi.

kinderzwillinge
28. máj 2021

@mircalla tak to by sa ani mne velmi nepacilo, ale stale je fajn, ze vedia, ze si zena. mna by mali automaticky za muza ☹

chrumka120
28. máj 2021

Andrea je pekne, ale väčšinou ju volajú (aspoň tie ktoré poznám ) Aďa a to je pre mna nie až take pekne 🙂

kinderzwillinge
28. máj 2021

@negymama mne sa to meno proste nepaci, nie som s nim zzita, nie som to "ja" a od zakladnej skoly sa nerada predstavujem. a je mi uprimne luto, ze mame tolko peknych dievcenskych a zenskych mien a ja mam cely zivot taketo hnusne muzske meno 😔

negymama
28. máj 2021

@kinderzwillinge ale no. su aj horsie mena. Ja som sa tak mala volat, naozaj. dokonca par dni som nosila meno Andrea. Narodila som sa ako dvojca a mama nam dala v porodnici mena Andrea a Miriam. Prisiel vsak oco, s menami nesuhlasil a prehovoril mamu na Janu a Bozenu /rodicia su Ján a Božena/.

v mojej zdravotnej karte vsak prve strany mam meno Andrea. sestra mi cele detstvo zavidela , ze som dopadla lepsie a otcovi sme vycitali, ze nam nenechal mena, co vybrala mama.

ako teraz som spokojna, ale v detstve bola Jana kazda druha a mne to pripadalo take strasne obycajne...

kinderzwillinge
28. máj 2021

@negymama mamina vam vybrala peknu kombinaciu mien 🙂 aj ja mam dvojicky, lenku a lauru 🙂

negymama
28. máj 2021

@kinderzwillinge ale poznala som dievca co sa volalo Anna a kazdemu sa predstavovala ako Števka, mnohi boli sokovani, ked videli jej obciansky, ze ona nie je stefania, pritom mnohi by na to druhe meno povedali, ze ake skarede. ale jej to sadlo.

kinderzwillinge
28. máj 2021

@negymama jasne, su aj horsie mena, ako je andrea, ale ked raz ma clovek meno, s ktorym nie je stotozneny, neciti sa s nim dobre a nie je to on, tak na nom nevidi nic dobre , aj keby sa zvysku sveta zdalo najkrajsie..

negymama
28. máj 2021

@kinderzwillinge chapem, nakoniec sa mozes premenovat nie? ci sa ti to zda neskoro? ake meno by sa ti pacilo k sebe?

kinderzwillinge
28. máj 2021

@negymama v podstate mozem a spravila by som len malu zmenu, z andrea na adriana. adriana sa tiez pouziva vo svete a je to zenske meno. varianty ako aďa mi nevadia, ale ked mi niekto povie andrejka, mam chut ho ovalit panvicou, aj ked ten clovek to mysli urcite dobre...

skorpionik30
28. máj 2021

nie nepaci.... 🤷‍♀️ani pre dieta ani. pre dospelu zenu....

negymama
28. máj 2021

@kinderzwillinge tak to urob, ale napr. ja keby ze uz chcem zmenit svoje meno, tak zmenim uplne na nieco co je moj sen.
ale zase chapem, ze okolie je uz zvyknute a mensia zmena sa nebude tak pliest. Neviem...

tncka
28. máj 2021

Ano paci,100x lepsie ako vsetky Miusky,Sofinky,Leusky,Lauriky,Lianky a Lilianky😅 co teraz ficia

kinderzwillinge
28. máj 2021

@negymama na ake by si si ty zmenila 🙂 ??

negymama
28. máj 2021

@kinderzwillinge Johana alebo Juliana

77daniela77
28. máj 2021

Paci sa mi.

kinderzwillinge
28. máj 2021

@negymama obidve su krasne zenske mena 🙂

andrejka1974
28. máj 2021

Ja sa tak volam a mne sa to meno vzdy pacilo, rodicia ma este stale volaju Andrejka, kamarati Aďa, ale muz ma volal Andry, ked sme spolu chodili a tak ma vola vacsina z rodiny proste je to pekne meno kedysi bezne meno teraz uz menej ale urcite nie je tvrde meno

janci05
28. máj 2021

@negymama ja som chcela Julianu.

ivanizna
28. máj 2021

Veľmi sa mi páči, moja sestrička sa volá Andrea, dá sa povedať mnohými spôsobmi, Aďka, Adi, Adinka, Andrejka, Aďulienočka, Andrejizňa 😁😉 aj Andrea, týmto menom určite nič nepokazíte 😉

gazpalm
28. máj 2021

Pekne nadcasove meno👍

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
kinderzwillinge
28. máj 2021

@evamarek77 ako by si oslovovala dieta??

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
negymama
28. máj 2021

@kinderzwillinge Relka napriklad.

kinderzwillinge
28. máj 2021

@evamarek77 viem si predstavit, ze deti a kamarati by ju volali lia 🙂

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
kinderzwillinge
28. máj 2021

@evamarek77 rodina a pod urcite, ja by som ju tiez tak oslovovala, ale ked vidim, co nosia moje baby domov, ake prezyvky spoluziakov, nevychadzam z udivu...