Páči sa vám meno Andrej pre dieťa?
Ahojte, páči sa vám meno Andrej? Čoskoro rodím a stále rozmýšľame nad menom, okrem tohto sme sa zatiaľ na žiadnom nezhodli. ... 🙈
Áno, je to pekné meno, jedno z mojich oblubenych. A ani nie je take caste ani nikdy nebolo.
mame doma, je to pekne, nie caste v dnesnej dobe, uplne univerzalne, trocha oldschoolove meno,-co bol dovod, preco sme ho vybrali my, hlavne je vyborne pre medzinarodne prostredie, nikto s jeho vyslovovovanim nema problem. nam pasuje aj s priezviskom, ale tam sme to nevycchytali, lebo priezvisko nevie vyslovit vonku nikto 😲
a nositelovi sa tiez paci a nemenil by za ine
Veľmi 🥰
mensie deti teraz nepoznam ziadne s menom Andrej, takze smelo do toho, mne sa meno paci.
na okolo ale mame 3ks Ondrej
Veľmi pekné meno, nositeľovi dodáva prirodzený rešpekt. Žiadny výstrelok. Meno vhodné v každom veku, aj medzinárodne uznávané. Podľa mňa dobrý výber. Páči sa mi viac Andrej ako Ondrej.
Také neutrálne,výhoda je ,že škaredo mu nepovieš
@anonym_autor uplne v pohode meno, presne, skaredo sa neda povedat. poznam Andreja, hovoria mu aj Andy, Andrejko a v skole ked budu hovorit len Andrej, je to uplne ok. Mne osobne sa viac paci ako Ondrej ale je to na vas a ako pasuje ku vasmu priezvisku, na to by som prihliadala. Podla mna take nadcasove meno
Meno sa mi paci ale nie jeho prezyvky.
@anonym_autor veľmi sa mi páči. Andrej, Andrejko ❤️ nezvyčajné a predsa slovenské
Mne sa paci, mam svagra Andreja a aj synovca. Svagra volame normalne Andrej a synovca Aďo 😆
Mne sa nepaci, evokuje to vo mne Babisa, ktoreho fakt nemusim 🙂
Ale Ondrej sa mi paci.
Ja som Andrea a v škole mi inak ako Aďa nehovorili. Pre muža som Aďka, pre kolegyne Andrejka. Adrián sa mi asi páči viac Skratka Aďo je asi na obe mená rovnaká .
@anonym_autor veľmi sa mi páči. Andrej, Andrejko ❤️ nezvyčajné a predsa slovenské
@anonym_7800af slovenské ani náhodou. 🤦♀️
@anonym_autor a čo Marek. Tiež pekne meno.
@anonym_autor a čo Marek. Tiež pekne meno.
@anonym_812857 nehodí sa mi k priezvisku a volá sa tak švagor 😀 celkovo sa nám ťažko vyberá meno k priezvisku, tak sme trochu limitovaní...
Za mňa ok, ale nechápem zmysel diskusie a podobných diskusií, keď ti niekto povie že nie, nedáš mu ho? 😏
Za mňa ok, ale nechápem zmysel diskusie a podobných diskusií, keď ti niekto povie že nie, nedáš mu ho? 😏
@1sally12 neviem, možno má to nejakým spôsobom ovplyvní/nasmeruje...
@anonym_7800af slovenské ani náhodou. 🤦♀️
@anonym_953c26 je to tradičné slovenské meno, áno. to že nie je pôvodom slovenské na tom nič nemení…
@anonym_autor môj manžel si ho vysníval pred 15 rokmi, doma sme mali Lukáška, ale keď začal Andy sem, Andy tam, sa mi to nejako sprotivilo. Tak máme Alexka.
Mam 15 rocneho Andreja- myslim, ze je spokojny- nikdy sme ho nevolali (ani nkkto z okolia) ani Aďo ani Andy, maximalne ked bol uplne maly Andrejko.
@anonym_autor ešte pre chlapca je veľmi pekné meno Viktor a Lukaš.

v pohode