Páči sa vám meno Arthemis?
No baby, poraďte mi. Neviem či je to tými hormónmi, ale posledný mesiac si neviem predstaviť, že by som dcérku pomenovala inak. Manžel si zase myslí, že mi šibe.
a brata D’ Artagnan!!!
Skus nejake ine co ti bude toto pripominat. Napr Agnes, Inéz …
Mna tiez napadli grecke baje 🙈
@anonym_autor moja sestra ma fenku s takym menom 😄
Je to o zvyku ak si mozu davat ludske mena psom,mozu sa davat aj nezvycajne detom.akurat treba ratat stym ze sa budu ludia stym zapodievat alebo si ju doberat
@anonym_autor mas pravdu, je to tymi hormonmi. manzel ma tiez pravdu, šibe ti. ak zijete na SK, nedavaj ho svojej dcerke, nasa spolocnost nevie akceptovat taketo netradicne mena, pretoze cele desatrocia ci starocia sa tu davali klasicke mena maria, zuzana, alzbeta atd. v zahranici su na to zvyknuti, tam by sa nikto nepozastavoval. ak aj bude mat britske priezvisko, pokial budete zit na SK, moze sa lahko stat, ze kvoli menu sa stane tercom posmechu. deti dokazu byt krute. a veru, zdrobnelinu by ste nepouzivali? ak ano, tak, aku? Arti, Arťa, Arťuška, Artemiska? hrozne. vyber si ine meno. inak pre konika je to krasne meno, take vznesene.
@anonym_autor ľudia, už nebláznite s tými menami stále. Kedy si už uvedomíte, že takéto ,,exotické” mená znejú so slovenským priezviskom otrasne?
@anonym_autor ľudia, už nebláznite s tými menami stále. Kedy si už uvedomíte, že takéto ,,exotické” mená znejú so slovenským priezviskom otrasne?
@anonym_c5dd8b Nemajú slovenské priezvisko, písala
@anonym_autor u nas je meno artemia
@anonym_autor mne sa páči. Domácky môže znieť ako Attie, Artie, Missie. Keď môžu byť Sophie, Jeanetty, Laury, Vanessy, Lesie, Mie, Ley, Nely, Aurélie, môže byť aj Artemis 👌🏼
@anonym_autor
Asi ano podobne ako nasa znama dala synovi meno Aristoteles
@anonym_f49f02 😆
@anonym_c5dd8b Nemajú slovenské priezvisko, písala
@oblecenie99 vďaka, nečítala som všetko. Pardon 😀
Tak pre kobylu alebo hotel v Turecku...
@anonym_a7c82e toto pobavilo cely kancel🤣
@ivicatolic nie je problem povedat, nepaci sa mi/nedala by som. A je rozdiel povedat" mysli na to dieta, otras, hormony ti biju, meno ako ore psa/kobylu a pod." - toto nie je kritika, toto je zhadzovanie autorky a prave deti takychto rodicov sa z mien vysmievaju.
@vevesh ale to je realita ,ved kopa zien tu pise, ze maju psa s tymto menom.Nikto ju nehejtuje, ale pre pana zas netreba tomu dietatu komplikovat zivot ,len pre to ze mamicka chce byt originalna a vynimočna , ved nech je ale svojim spravanim, pracou a zivotom, nie menom dietata.
@anonym_autor No, je to zvlastne ako sa nam bez problemov udomacnili Tobiasovia, VIvienky, Sophie, Maximovia, Beatrice, Rebeccy, ale na Artemis sme si este nezvykli. 😀
@anonym_a7c82e toto pobavilo cely kancel🤣
@anonym_e04d1e To mate dobru pracovnu napln.
my máme v dedine dievčatko Salome a k nemu rýdze slovenské priezvisko 😎🙈 nie sú rómska rodina
@anonym_7b0948 aj ja mam v okoli Salome a ma nemecke priezvisko. Aspon je to original 😉
@anonym_autor za mna pekne a nezvycajne meno. Co si myslia ostatni si nepripustaj ved tvoja dcera bide nosit to meno. A urcite lepsie ako nejaka Mia, ci Sofia, Nela a podobne otrepane mena.
@vevesh ale to je realita ,ved kopa zien tu pise, ze maju psa s tymto menom.Nikto ju nehejtuje, ale pre pana zas netreba tomu dietatu komplikovat zivot ,len pre to ze mamicka chce byt originalna a vynimočna , ved nech je ale svojim spravanim, pracou a zivotom, nie menom dietata.
@sidicek kazdy ma pravo dat meno, ake sa mu paci, ak nie je hanlive. Na Artemis nevidim nic hanlive, len nie je obycajne. Moje deti maju tiez pre slovakov prilis netradicne mena, ale zatial v mojom okoli to nikto neriesil. Moje meno je tiez dosta casto vyuzivane pre domacu zver a aj tak obsaszuje priecky slovenskych mien niekde v prvej 20tke uz roky rokuce. A aj tak ludia davaju to meno nadalej...cize kludne moze dat aj Artemis😀
Rozmýšľala si, ako ju budú volať v škole? Arta? Miska? MIsa? Tema? Deti vedia byť kruté. Artemis ju určite vlať nebudú.
Poslúchni manžela a zmeň ho kým sa dá. Ideál také s ktorým bude súhlasiť aj manžel za ktoré sa to dieťa nebude v budúcnosti hanbiť
To meno je mužské, mal ho jeden z Troch muškatierov.
@anonym_12e0d3 nemal. To bol Aramis Athos, Porthos, Aramis, Dartaňan
@anonym_e04d1e To mate dobru pracovnu napln.
@anonym_02aa79 Ja si tiež pozriem koňa, ale nerozoberám s kolegyňami, aby nevedeli, že tu idem 🙂
@anonym_autor áno. Pre psa 😂
@anonym_autor kamarát mal psa a dal mu meno Archibald. Prečo práve toto meno chceš? Čo tak Zuzka? 🤔🫣
@anonym_autor smelo do toho.
@anonym_autor áno, sú to asi hormóny. Alebo nuda?
Poznám Arthemis. Je to poľovnícky pes. S rodokmeňom.
@pribinak 😂😂😂😂
Som sa zasmiala 👍👍👍
Vážne. Je to krásny pes, teda fena

Podľa mňa je to meno z kategórie Tristan. Tiež nádherné, ale nie na slovenské pomery, veď sa len pozri do diskusie. Keby ste mali naozaj také dobré priezvisko k tomu (píšeš, že britské) a nemali by ste žiť na Slovensku (kde sa neštítia ešte ani nemocnice urobiť posmešný zoznam nezvyčajných mien, kde bez mihnutia oka zaradia aj veľmi bežné napr. maďarské mená a potom to pustia von, aby sa na nich škreti na Facebooku zabávali), tak by som dala, ak by sa mi to meno páčilo. Syn má v škôlke deti s rôznymi menami a oni to medzi sebou vôbec neriešia, sú z mixnutych rodín, tak zrejme preto.