Páči sa vám meno Marína?
Ahojte páči sa vám meno Marína?
@ivver Náhodou za mňa je to veľmi pekné meno ktoré sa už v dnešnej dobe veľmi nevidí. Je originálne, je jednoduché na výslovnosť čiže jej ho nikto nebude komoliť a zároveň si pod menom Marína viem predstaviť sebavedomú dospelú ženu.
Ja som chcela dat Marinu,ale presne som sa obavala toho,ze jej spoluziaci budu hovorit Mara, alebo babky Marka🙈
Keby mam ešte dcéru, tak sa určite vila marina. Jednu dcéru mam juliu, tak teraz mi to príde také poetické, hehe
meno sa mi paci. Sef ma dcerku Marinu, doma a v skolke ju vacsinou volaju Mari, stari rodicia Marínka.
neviem co tu kazdy riesi, ako budu volat babky... ved doba sa posunula, dnesne babky 50+- uz nie su ako kedysi staromodne tetky v zasterach a satke na hlave. Moja sestra - 51rocna ma uz vnučku, a je to normalna moderna zena v rifliach a tricku, ani by ju nenapadlo volat svoju vnucku nejakymi skomoleninami ci staromodnymi skratkami a uz vobec nie proti voli jeho rodicov ci dietata.
ja mam napr. Katalin, svokra je madarka a skusala ju volat aj Katica ci Katóca ako zvyknu v madarsku. ale dcera
jej povedala, ze nech ju radsej vola Kati alebo Katika - a respektuje to...a to je ona naozaj dedinska zena v zastere.
@ivver poznam dve, jedna s kratkym a jedna s dlhym i. Ja by som dala dcere ine, ale je pekne.
Za mňa krásne meno. Poznám dve Mariny, nik im nehovorí Mara ani nijak inak, len Marína.

ano