Páči sa vám meno Nikoleta?
@anonym_autor mne aj celkom hej, dávno som ho nepočula 🙂 Dať by som ho nedala svojej dcére, ale páči sa mi.
mne áno.Nikola alebo Nicol sa mi práveže nepáči vôbec.ale Nikoleta znie aspoň pre moje ucho ovela krajšie a zaujímavejšie 😊
Nepáči sa mi ale nepáčia sa mi ani iné podobné mená ako Nikola, Nicol, Nicole, Veronika... To "Nik" mi v nich prekáža
Ja poznám len Rómky s týmto menom.
Nie, uz navzdy sa mi bude spajat s Dolli z Ruze 🤗 max Nicole je este celkom ok
@anonym_autor ja poznám s týmto menom len jednu ženu, synovu bývalú učiteľku, ktorú on aj celá trieda milovali. Je šikovná, múdra, krásna takže to meno je pre mňa synonymom úžasného človeka 🙂
Ja poznám len Rómky s týmto menom.
@anonym_2cab21 a ja zas iba madarky 😃
nie, typicke meno pre jedno etnikum
@anonym_autor mne sa náhodou veľmi páči. Aj Nicol alebo Nikola. Pre dievčatko sme mali s ex vybranú Nikolku 😉. Ale teda mám chlapca
Mne sa nepaci . Len tym ako to znie. Ale Keby som poznala majitelku toho mena a bola by simposka tak by to zmenilo aj moj pohlad na to meno. No dietatu mas dat meno Podla toho co sa paci tebe a jeho otcovi nie vkusu ludi na MK.
Podľa mňa fajn, a ak sa páči Tebe tak nie je o čom. Ale ja osobne som z inej sorty a mne sa páčia mená ako Anna, Zuzana, Júlia, Romana atď., z chlapčenských Tibor, Dalibor, alebo napríklad Róbert, Richard, Henrich, naopak nepáčia s ami mená ako Johanes, Mia, Elisa, Tamia, Tiana, Eliáš, atď.
Každému sa páči niečo iné a vôbec by som sa neriadila názormi ľudí na internete ale svojou vlastnou intuíciou.
@anonym_autor Ja sa volám Nikoletta, milujem moje meno…Kebyže sa volám Zuzana, Lucia, Katarína atď, tak sa dám určite premenovať…
Nepáči sa mi absolutne
@anonym_autor nepaci sa mi to meno, asi snad spolu s ceciliou najhorsie

Nie