Páčia sa vám mená Cheryl, Rachel a Lina?
Páčia sa vám dievčenské mená : Cheryl,Rachel,Lina?
mne sa este ako tak paci Lina, ale musi sa hodit k priezvisku. tie prve dve mi pridu velmi cudzokrajne, osobne sa mi nepaci ak niekto s typickym slovenskym priezviskom da dietatu zahranicne meno
Nie, Rachel je síce staré biblické meno, ale nie. Tie dve to sú ako mena slapiek z amerického filmu
Osobne by som nedala ani jedno ale Rachel mi príde z týchto 3 najkrajšie. Pri line mi napadol ten keks z obchodu 🙈
Je toľko krásnych slovenských dievčenských mien ... je to každého osobná vec, no ja nerozumiem, čo je to za módu dnes, dávať deťom kadejaké zahraničné krstné mená ... dcéra má v škôlke spolužiaka, volá sa Kevin Haluška ... no chutné fakt.
Lina, to by mi pripadalo ako ta oblatka. Určite nie. Ani jedno z tých troch mien by som určite nedala.....
Z tych troch za mna asi Linu. Aj to len ked by to boli jedine tri mena na svete 😃 napr. ta poslankyna Marcinkova dala svojej dcere meno Lina. Aj mi to k tomu priezvisko pasuje.
Ráchel ešte ako tak. Ale vyber meno,aké sa páči tebe a manželovi a či sa hodí k oriezvisku. Na ostatných názore nezáleží.
ved lina je normalne slovenske meno, resp. je roky rokuce v kalendari. mne sa paci. a co, ked sa tak vola aj keks? to potom nikto nemoze dat ani meno mila, marina, ela... to mi pride hlupa argumentacia

ak si musím vybrať len z týchto troch tak Rachel....