Perfektné chlapčenské mená k priezvisku Garabáš
Ahojte,dajte mi aspoň inšpiráciu.
Vôbec netuším aké meno chlapčenské dať k priezvisku Garabáš.
Nechcem úplnú klasiku Dominik,Filip,Patrik,Matej atď.
Mne sa páči Aleš,Artur no k priezvisku nie.
Doma máme Lea chlapca.
Ešte čo sa dá Max,Matteo.
Nič mi nejde k tomu na jazyk.
Možno ma inšpirujete iným menom
Ďakujem
Dárius, Dário, Bruno, Adam, David, Adrián, Lukáš, Richard. Mne sa tie mena ako Teo, Leo, Liam, Timon, Noel, Matteo, Liam, Simon, "Lucasko" a podobne nepáčia
Ja by som sa dala jednoduche meno, kedze priezvisko je dost vyrazne. A vyhla by som sa "š". Napr. Daniel, Michal, Andrej, Marek, Juraj...
@erinka1911 rozmýšľala by som podobne ako ty, čiže by som sa snažila vyhnúť R a Š v mene. Takže za mňa kľudne ten Matteo alebo Max, ale to sa mi páči viac zapísané ako Maxim. Prípadne Mathias, Lukas (bez diakritiky), Alexej, Félix...keď teda nechceš úplnú klasiku.
@erinka1911 mna prve mena k priezvisku napadli David a Roman. Nie su zas tak uplne obycajne ;)
@erinka1911
mňa len preto, že tak 4-6 rokov by ho deti mohli volať ATU 😂 Ziez sme totiž nad tým menom uvažovali. Mame knihu o Škriatkovia Alfréd i ale stále sme sa mýlili a časom bol z neho Artur 😁 Aj malemu sa to viac paci a ze mam ho volat už tak a nie Alfréd. Ale keby muz súhlasil a mame chlapca, tak možno veru aj Artur bude 🙂.
Fakt je to pekne meno a nepríde mi také bežné.
@svetlonos tak tu ani nepoznám s takým menom 🙂
Uvidíme
Jedine to bude musiet byt dievca 🙂
@erinka1911 praveze v tomto mene,mi to pasuje.Ale to som ja a môj nazor,nie je dôlezity,ty musis byt spokojna😉
My máme Timoteja ,ale aj Timon sa mi páči. Teov a Leov ja strašne veľa. Aj Maxov. A Samuel bude pre mňa vždy top meno ,ale tiež ich je neúrekom 🤭 Tiež máme priezvisko,ktoré končí na š a hodí sa k nemu aj Samuel aj Timotej 🙂

@ariannazara 🤣🤣🤣