Poraďte slovenské meno pre tretieho syna
Ahojte, o chvilu rodim a neviem ake meno dat tretiemu synovi. 🙈 Mozno mi poradite🙂
Mame klasicke slovenske priezvisko, takze nechcem ziadne zahranicne a exoticke meno, kedze sa to vobec nehodi. V rodine mame vsetko chlapcov, moji aj manzelovi bratia maju len synov, takze by som nerada, aby sa meno opakovalo po bratoch, synovcoch, svagroch, dedoch🤣
Takze zhrniem to:
(manzel Richard)
ujovia: Tibor, Peter, Jan, Jozef, Martin, Dalibor
Dedovia: Pavol, Frantisek
Synovci: Dominik, Tobias, Oliver, Alex, Damian, Daniel, Matteo, Sebastián, Šimon
Moji synovia: Filip, Adam
Ak vas nieco napadne, kludne mi poradte. Ja som uz presla cely kalendar a nic ma neoslovilo. Najlepšie bez mäkčeňov a dĺžňov a niečo kratšie.
Ďakujem za rady🙂
Keby si si musela tento mesiac vybrať, nezávidím ti
Norbert, Medard, Zlatko, Vasil, Vít, Tadeáš, Vratislav Alojz, Ladislav, Peter a Pavol.. z tychto by som asi Petra a Ladislava vybrala, zo ženských Margarétu alebo Grétu
Radovan, Radko, Robert, Julius, Marek, Kamil,Vladimir, Samuel, Karol, Ervin, Jozef, Tibor, Boris,Milan,Ivan,Igor Jaroslav,David...😁
Mne sa páči Tobias, Sebastian, Peter a ja mám prvého syna Kristiána
@katarinahajnus obsadene
Ja mám Tomáša a druhé meno som mala vybrané Matúš ale máme dievčatko. Ešte sa mi páčia Lukáš, Marek, Matej. Tiež som skôr za u nás tradičnejšie mená 🙂
Keby si si musela tento mesiac vybrať, nezávidím ti
Norbert, Medard, Zlatko, Vasil, Vít, Tadeáš, Vratislav Alojz, Ladislav, Peter a Pavol.. z tychto by som asi Petra a Ladislava vybrala, zo ženských Margarétu alebo Grétu
@karolinakr ja mám 3-mesačnú Margarétku 😊
@karolinakr ja mám 3-mesačnú Margarétku 😊
@mtar1 tak to je nádhera..😍 a chcete ju volať Gréta či zostanete pri Margaréte?
my mame Jakuba…teraz je dost popularny… krasne meno ;) ale tiez na neho volam vselijako a nepocuva na nic (ma 2 roky) zacnem Jakub! Jakubko! Kubooo! Kubik! Jakubo! a nic… ide si svojou cestou ;D

Filip, Adam a Andrej