Ste spokojní s menom pre dcéru Viktóriu?
Ahojte, je tu nejaká mamina, ktorá ma dcérku Viktóriu? Ako je spokojná so svojím menom? A ako ju najčastejšie volajú?
Moja dcéra má 5 a zatiaľ sa nesťažuje 😁 voláme ju Viktorka, Viky alebo Vikina a keď neposlúcha tak Viktória 😁
Viki.
Nemám ,ale krásne meno.
@anonym_autor Viki, Vikina...je to krasne meno
Nie… prezyvka Vikina sa mi casom zacala strasne hnusit. Inak ju rovesnici ani nevolaju.
@anonym_00a559 ano niekto ju vola mikina a smeje sa 😕
Viki ,Vikinka a ja ju rada volám klasicky Viktoria znie to pre mňa tak vznesene ❤️Vikina jej nikdy nikto nepovedal a ma 5 rokov 🙃
@anonym_autor Vikta,otrasne meno podla mna.Moja teta sa vila Viktoria volali ju vzdy Vikta.
@anonym_autor mám prvorodenú Viktóriu a nesťažuje sa. Volajú ju Viki, Vikinka, Vikuš.
@anonym_autor Vikta,otrasne meno podla mna.Moja teta sa vila Viktoria volali ju vzdy Vikta.
@anonym_315b51 a vaše meno je aké? Určite krásne 😍
ja som Viktoria 🙂 najcastejsie ma volaju Viki, rodicia Viktorka (mam 35+ 🙂 ). predstavujem sa ako Viktoria a uz kto ma bude ako volat je mi v podstate jedno.
@anonym_315b51 takto volajú na východe. Bože. z krásneho mena spravia čudo.
@anonym_315b51 takto volajú na východe. Bože. z krásneho mena spravia čudo.
@anonym_76a0e0 ako daleko na vychod od Kosic? :D v zivote som to nepocula a som z vychodu
Mam uz dospelu, nema rada skratky ako Vikus, Vika, Viky, Vikinka.. najradsej je ked ju oslovuju Viktoria, ale mne to z ust malokedy vie vyjst 😄
Kamoška sa volá Viktória a nikdy jej nikto inak nepovedal ako Viťa. Má 46 rokov v tej dobe toto meno nebolo bežné a rodičia jej vymysleli prezývku Viťa. Nepríde nám to čudné. Každý ju tak volá celý život a ona je s tým OK.
Mam brata Viktora a vzdy som tuzila po Viktorii. Mam vsak syna. Kamoska vola Viktoriu Vikuska🙈a ini jej hovoria Vikina-otras. Brata volame Viki🙂
@anonym_76a0e0 ako daleko na vychod od Kosic? :D v zivote som to nepocula a som z vychodu
@anonym_4dbba0 PO
Som spokojna, meno pekne aj pre dieta, aj pre dospelu zenu, teraz ju volame Vajana.
@anonym_autor máme v rodine. Voláme ju Viktória. Žiadna Viki, ani Vikina. Aj v škole aj kamaráti ju volajú Viktória. My nezhovaďujeme mená a naučilo sa aj okolie od mala na Viktóriu.
Ahoj ,ano hlasim sa ..mame Viktoriu..volame je rozne akurat doma nikdo nie "Viki,Vikča" kamošky viem,ze ju tak volajú,jej to nevadí.
Inak my ju oslovujeme Viktória,Viktorka,Tori..mne sa to meno stále páči,aj ona je spokojná..má pre mňa aj hlubší význam .
Myslím,si že každé meno sa dá zhovadit..ale tým,že ty trváš na oslovení tak potom to aj ostatní akceptujú a zbytočne nekomolia meno.Aspoň u nás si to všímam.
Mam, kazdy ju vola Viktoria.Nastastie maju dost rozumu aby jej nezhovadili meno.

Nie… prezyvka Vikina sa mi casom zacala strasne hnusit. Inak ju rovesnici ani nevolaju.