Sú mená Arnold, Albert už staromódne?
Ahojte, myslite ,ze su tieto chlapcenske mena dnes uz velmi staromodne? :D snad nie som jedina divna ,ktorej sa tieto "vykopavky" páčia 🙈😃
Albert môže byť Bertík kým je malý a potom bude už iba Albert. S tebou mne baví svet si nepamätáte? Julo Satinsky bol dr. Albert a jeho malý syn sa volal Bertík.
Každopádne, Albert je asi viac používané v Čechách, za mňa fajn meno, Albi, Berty by sa mu dalo hovoriť kým je malý. Meno Albert sa v dnešnej dobe nespája nikomu s nejakým hlupákom. Najznámejší Albert je Einstein a toho za hlupáka dúfam nikto nemá (síce na Slovensku by som sa nečudovala). To isté platí pre mena Elon a Anthony (Tony)..
Arnold je tiež v pohode, to si človek hneď vybaví Schwarzenegera a to je veľmi fajn príklad pre dieťa...
Keď si tie mená človek aj úplne odosobní tak Albert a Arnold sú veľmi fajn, neoplieskane, netuctove mena, ktoré znejú super pre dospelého vážneho muža a v detstve sa dajú zjemnit (Arni, Albi, Berty)
Nie su podla mna ze strasne hrozne, ale ako neviem, ci by som take dala svojim chlapcom. Su to podla mna dost take svojske mena
@thoughtfulweirdo Znovu som si našla túto diskusiu, manžel mi odklepol Alberta, tak ja už na nič iné nemyslím 😀 ešte sa nám musí podariť 💪 držím vám palce, už to máte za pár a som zvedavá, aké krásne meno vyberiete a či bude chlapček a či dievčatko 😊
@basska_b Supeeer, teším sa s tebou a držím palce, nech to je čo najskôr 😁 my stále nemáme mená vybraté a Alberta pravidelne navrhujem, ale manžel stále nepovolil a tvrdohlavo odmieta. Ale možno zo zúfalstva nakoniec bude súhlasiť 😅
@basska_b ked sa povie Albert predstavim si Satinskeho v S tebou mbe bavi svet
Nejde o to, že staromodne ale nezvyčajne.Naša cela familia do xy kolena ma netuctove mena, čiže by som ani obyčajne nedokazala dat
@karolinakr Aaano, to tu uz niekto pisal :D sranda este, ze v Cesku je to supermarket. A cela muzova rodina je ceska :D ale neodradilo ma to...
@thoughtfulweirdo To tusim @nadazdi pisala ze citujem "Marianna, to ma napadlo, ked som ju vrhla" :D a niekto pisal, ze ked muz videl, ake muky zena zazila, hned suhlasil s jej verziou mena. Tak ktovie, ako to dopadne este :D mate to napinave. Drzim palciska 🙂
Aj ja som chcela Alberta 😇.. Ale manžel chcel Artura, tak máme Artura 😇...Hľadali sme meno na A 😁 .. Arnolda som tiež zachytila ale mne sa ťažšie vyslovuje 🤷
@basska_b Tentokrát nejde k pôrodu, takže ho moje muky neobmakcia, ale zas keďže tam nebude, môžem nadiktovať také meno, aké ja budem chcieť 🤭😂
@basska_b Satinsky spravil tomu menu najlepšiu reklamu - ked ta jeho manželka padla do skladu uhlia a v ušiach mam ten výkrik - Alberte !! 🤣🤣
My budeme mať Alberta, dcéra vymyslela a mne aj mužovi sa veľmi páči. Len okolie nie je nejako stotožnené, ale majú smolu 😊 ja už som tak zžitá s tým menom, že si iné už neviem predstaviť 🥰
@thoughtfulweirdo Jasné, nadiktuj 👍 Hej hej, len on to bude na matrike potom schvaľovať (aj keby si šla na matriku ty, budú chcieť jeho súhlas, tuším nie písomný, ale aspoň ústny) - kamarátka mala byť veronika a muž prišiel z matriky s rodným listom Anna... nakoniec ju volajú Anika. Tak sa sem tam niekto pýta, či jej meno je maďarské Anikó 😁
@janezz
Ja som sa tiež s tým mega zžila, len teda zostáva to zbožné prianie, musí sa nám ten chlapec podariť. Dve dievčatá už máme 😁
@basska_b
@thoughtfulweirdo no baby, ja koncim 23.tt a tiez este nemame meno vybrate 🙈 A ani sa nevieme dohodnut...a este aj moji pubisi by samozrejme chceli vyberat 🤷♀️😁 Ale Albert sa mi velmi paci...este aj Tadeas a Viliam 😇 Ale my sa dozvieme, co to bude, az po porode 😊 A na dievcenskom mene sa tiez nevieme zhodnut 🙈🤣🤣
@elenita Ja končím 39tt a nemáme meno 😂😂 a takisto ani pohlavie, takže potrebujeme mená dve a jedno väčší problém než druhé 😅 moje topy mi manžel zrušil, ja jemu tie jeho a zo zvyšku nevieme vybrať finálnu verziu 🤷 takže držím palce, nech na to prídete rýchlejšie než my 😁
@basska_b To bol samozrejme žart, nenadiktovala by som meno, s ktorým vyslovene nesúhlasí 😄 akurát je problém nájsť meno, s ktorým by sme súhlasili obaja 😄
@thoughtfulweirdo obavam sa, ze my budeme na tom presne tak isto 🙈🤪 tiez si navzajom rusime svoje vysnivane mena....pritom vo vsetkych oblastiach zivota sa nadherne zhodneme, alebo sa prisposobime, ale toto...🙊🤣
Mena nie su ani skaree ani staromodne, je to proste vsetko vkuse a je niekedy fakt tazke, aby sa rodicia v pohode na nejakom zhodli 🙂
@basska_b ako sa hovori, az pri vybere mena si clovek uvedomi, kolkych ludi neznasa alebo su mu nesympaticki 🙈 Aj po rodicoch sme zvazovali...manzelova maminka bola Emilia a vnucatka sa uz bohuzial nedozila...ale zasa, vola sa tak aj jeho starsia sestra. A moj ocino cely zivot sniva o synovi, co bude niest jeho meno. A ma len 2 dcery a zatial ziadna mu to nesplnila ani pri vnucatku. Je Jozef 🙈 A ja sa nijak neviem na 100 percent stotoznit so ziadnym menom.

@ironfit Albert krásne, super vyber 😉