icon

Váš názor na meno Vanda

vanda323
27. aug 2021

Dievčatá, ale pravdu 😁 Je meno Vanda také hrozné? Ako ho vnímate? Chcem dať svojej dcérke také meno a každému komu to poviem tak reakcia že ochhhhh...nie nedávaj Vanda ...tak píšte som zvedavá

derdia
28. aug 2021

@vanda323 i ak dietatu treba dat meno, ktore bud emoct plnohotnotne vyuzivat
Porozmyslat nad zdrobneninami.lebo napr. Ja poz am jednu Laylu a ma asi 75 rokov a cely zivot trpela ze jej rodicia dali nevsedne meno... Takze asi tak. Ale je to samozrejme na tebe. Ty rozhodnujes o mene dietata. Pretoje to zodpovedne rozhodnutie. Bude ho totiz noait cely zivot a aj s nim zit.

lenka1993
28. aug 2021

Je to kraaasne meno

panelacikova
28. aug 2021

@vanda323 trošku s humorom zdieľam názor tvojho syna 😀 😀 ja som nikdy nevedela akosi prečítať tie snímky, vždy tam vidím niečo zo živočíšnej alebo mimozemskej ríše 🙂 a neboj, aj na svojich s dcérou som tam videla hocičo, len nie človeka a narodil sa človek 😀 len ma trochu zarazilo, že mužovi sa to nepáči, ale aj tak to bude vanda. muža máš asi poriadne nakrátko 🙂

vanda323
autor
28. aug 2021

@zaba21 Máme také úplne bežné rómske priezvisko...nebudem sa hanbiť ho napísať Horváth/Horváthová takže Vanda Horváthová mi celkom pasuje..čo povieš?

vanda323
autor
28. aug 2021

@asia83 Ja práve vôbec deti nevolam v zdrobneninach...áno je trošku také chladné máš pravdu viac ľudí mi to už vravelo

vanda323
autor
28. aug 2021

@amenka77 Heeejjj blahoželám Vám k Vande ♥️♥️♥️ Ja ho dám určite mne sa veľmi páči

vanda323
autor
28. aug 2021

@derdia Mám doma Dariusa, Sofiu Emmu, a Lauru no a teraz chcem Vandu

vanda323
autor
28. aug 2021

@panelacikova Ale nie, nemyslím si že je na krátko len ho vždy ukecam 😀 Veľmi má ľúbi a presvedčím ho na čokoľvek chcem...ľúbime sa už od škôlky

derdia
28. aug 2021

@vanda323 ale zase ked sa tebe veeeeelmi paci tak ho daj😉😊

vanda323
autor
28. aug 2021

@derdia Anooooo daam dám ho ♥️🥰

queen_el
28. aug 2021

Mne osobne sa nejak extra nepaci, ale je to normalne meno, aspon neotrepane, OK. Ale horsie ze sa manzelovi vobec nepaci, u nas je teda zaklad ze sa to meno musi nam obom pacit.

vanda323
autor
28. aug 2021

@queen_el ♥️

huginko
28. aug 2021

@panelacikova možno pre Vás, podľa mňa úplne normálne, každý počuje co chce pocut

slovakboy
28. aug 2021

@vanda323 mal som kolegyňu ktorá mala rada take originálne mena a dala dcére meno Vanda. Ak bude dcéra sebavedomá tak bude na to meno pyšná ale ak sa bude snažiť zapadnúť a schovať medzi ostatných tak to môže byt pre ňu problém. Mne sa páči meno Vanda ale problém je okolie. Mená vedia pokaziť zle deti a ľudia. Ak sa niekto odlišuje už majú zámienku na riešenie svojej frustrácie. Máš aj iné varianty mien ktoré by si jej rada dala? Ak áno skús zatvoriť oči a predstaviť si že dcérka sa vola Vanda a potom že sa vola tým iným menom. To čo ti spôsobí lepší pocit to meno vyber.

leskovael
28. aug 2021

Mne naopak nič zvláštne na mene Vanda nepríde. Meno podľa mňa ok. Ja by som ho síce nevolila, alebnieje to meno ktoré by som dala do kolonky "nezvyčajné" alebo škaredé. Skôr k priezvisku mi to 2x nereže a keď sa nepáči mužovi tak to tiež nieje bohviečo.. Ale meno samo o sebe podla mna okey

rennata2
28. aug 2021

@vanda323 je to starobylé meno, pôvodom zrejme z Poľska, takže má logiku dať dieťaťu také meno, je to oveľa lepšie ako tie anglické, čo už prenikli do kalendárov, pôvod majú ďaleko a často neladua s priezviskom. Hoci teda aj mená ako Mária a Zuzana sú cudzieho pôvodu, takže ty to máš tak pekne slovanské pôvodné.

petkasaurus
28. aug 2021

@vanda323 mna napadne len Vanda Hrycova...teraz, ked sa nad tym zamýšľam, je to pekne meno.. Len tie zdrobneniny take dlhe alebo neprirodzene vyslovovat..

esteregres
28. aug 2021

@petkasaurus mam neter Vanessu, necha si hovorit Vani alebo Nesi, takze Vandi by bola Vanda alebo dokonca tiez Vani

esteregres
28. aug 2021

@slovakboy preboha ty nezabudaj ze dnesne deti su uz uplne ine, ina generacia, sebavedome jedinecne, nie ako my, co sme sa drzali mamkinej sukne. Synovec ma v triede Luigiho a nikto to neriesi vola sa Luigi a hotovo.

esteregres
28. aug 2021

@vanda323 fakt sa volas vanda? Moj tip ze urcite nie, ved to by si sa potom nepytala ze

luccija
28. aug 2021

@vanda323 poznám iba jednu.Mne osobne príde to meno chladné a neviem zdrobnelinku a hneď ma napadne Vanda Hrycovs chlap žena chladná
Ale, ak sa Ti páči prečo nie?

martina2ve
28. aug 2021

Vanda je uplne Ok, mala som spoluziacku Vandu

mpg
28. aug 2021

Mne by sa lepšie páčilo meno Vanessa.

panelacikova
28. aug 2021

@vanda323 tak to je naozaj veľmi milé 🙂 😉 nech to len vydrží naveky 🙂

zuzipuk
28. aug 2021

@vanda323 moja krstná dcéra 14 ročná je Vanda 😊 voláme ju aj Ana. Aj v Marvelovkách je Vanda... 😀 Nedaj sa odhovoriť 😊

vanda323
autor
29. aug 2021

@zuzipuk Ahoj, áno áno nenechám sa odhovoriť

dori92
29. aug 2021

@vanda323 vanda horvathova znie super, kludne dajte 😊✌️

vanda323
autor
29. aug 2021

@dori92 Ďakujem si zlatá

frantiseka1
28. jan 2023

@mima172 aké je to meno?

mima172
28. jan 2023

@frantiseka1 Ahoj, už som si ani nepamätala o co šlo, no vyhľadala som si to a už viem 🙂 Tá užívatelka napísala, že "Vanda je určite krajšie ako otrepané mena ako Ema, či Sofia" a autorka témy ma dcéru Ema Sofia ak si správne spomínam 🙂