Výber mena pre sestru Olivie
Ahoj, mám 3 týždne do termínu pôrodu a s manželom nevieme nájsť meno pre druhu dcéru. Prvá je Olivia. Inšpirujte nás, prosim, kt. dievčenské meno ste dali alebo mali vybraté pre dievčatko. Dakujem ☺️
Ja teraz fičím na Lýdii.. neviem prečo, veľmi sa mi páči.. deti už síce naplánujem ale keby som mala dať meno, tak Lýdia alebo Diana. Už to tu aj bolo písané 😊
Ja poznám sestry Olíviu a Leu, ale hodí sa mi aj Olívia a Júlia, Olívia a Amélia, Olívia a Lily, Olívia a Mila, Olívia a Sofia, Olívia a Eliána, Olívia a Mia
Ja som mala pre dievča odjakživa vysnívané meno Adela (podľa Ostrolúckej) 🙈 Skončila som s troma synmi, takže túžba nenaplnená ale stále je toto meno môjmu srdcu najbližšie.
@anna_2012 my máme Júliu, druhá mala byt Terezka a keby mam ešte dcéru tak Marina
Diana je v poslednom čase dosť obľúbené meno. Ešte sa mi páči Rebeka, Tamara, Sabína, Linda.
@anna_2012 mne by sa hodila k Olívii napr. Emília 🙂 v základnom tvare znejú fajn a dosť podobne, tým, že aj obe začínajú na samohlasky, tak mi k sebe celkom pasujú 🙂
Dakujem všetkým za názor, veľa mien, ktoré tu boli spomínané sú na mojom “zozname” napr. Júlia, Amélia, Diana, Stela akurát, že problém mám s manželom, ktorý ma vybraté uplne ine mena ako ja - Emily a najnovšie Violet… nad Violet rozmýšľam aj keď neviem či to u nás nie je už príliš…. Poznáte niekoho aj s takým menom ?
Violet začína byť v poslednej dobe celkom moderné. Infulenserka Klára Russo dala svojej dcere meno Violet Elizabeth. Ja som tiež fanušik tohoto mena a kludne by som ho dala dcere. Violka, Via - veľmi krásne
Ja som vzdy chcela Elu, tak ju mam. Minulu noc sa mi snivalo, ze som bola znovu tehotna a cakala dalsiu babu a pomenovala som ju Zara 😅- nikdy sa mi to meno nepacilo ale ak bude dlasie baby a bude to dievcatko, bude teda Zara 😅😅
Olívia a Amélia je krásna kombinácia Olivi,Ameli, ..Alebo potom Melanie,Ami,Tamia,..
Violet je krasne. Mala ho aj jedna mamička tu na koniku ale nepamatam si uz nick. Paci sa mi aj a Terezka, Dorka, Rebeka, Molly, Mellissa, Samanta, Emily, Grétka, Mišel

Mne sa veľmi páčia Aneta, Adela, Alica, Linda…