Vyberáte medzi týmito menami? Poradíme vám!
Margaréta - Gréta
Helena - Léna, Ela/i
Elizabeth - Betty, Eli
Magdaléna - Léna
Magnólia - Lia
Júlia - Juli, Lia
Aký význam má dať nejaké meno vami vybraté a zmeniť ho úplne?rovno Gréta,Ela,Ella,Eliána,Liana,Liliana...Lena znie veľmi tvrdo...Júliu volať Lia?...znie to pekne,ale nedáva mi to žiaden súvis s danými menami...okrem Juli/Júlia
To vyberas meno podla prezyvky?
Tvoja dcerenka di raz poriadne prdne a z tvojej Julinky bude razom Prdolka
Elizabeth -Liza,Magdaléna. -Magda,Majda Magnolia -Maňa😂😂😂,tu máš ďalšie možnosti prezývok😉
Magdaléna a Júlia (mne sa viac ale páči verzia Julian(n)a-kamošku mám Julianu, a kamarát má dcérku Juliannu)
Tie skratky su hrozne,nehnevaj sa.Mam Elisabeth a keby jej niekto povie Betty tak razne zakrocim.Neviem preco na Slovensku maju ludia potrebu zhovadit kazde meno
Tu každý volá Helenu Ica :D a žiadna Lena. A z týchto mien Júlia je najkrajšie
Mne sa páčia všetky okrem magnolie.. Elizabeth mal byť môj naladsi syn ak by bol dievča.. je z neho elias, tiež ho voláme eli..
Ja by som úprimne nedavala svojmu dieťaťu meno, s ktorým nie som na 100% stotožnená, aj vo všetkých jeho skratkách. Načo si úmyselne zvyšovať tlak na tom, že mojej dcére/synovi v škole hovoria prezývkou, ktorá sa mi nepáči? Radšej zvoliť meno, s ktorým takýto poroblém nebude a nebudem musieť sa s nikym hadať a opravovať ho, ako má moje dieťa volať. Napríklad mne sa páčilo meno Anton, ale strašne sa mi nepáčila prezývka Tonko. Zabranila by som tomu, že mu nejaka učitelka/doktor/kamarát, tak nebude hovoriť? Nie. Možno on sám by tu prezývku mal rád, lebo by mu to pripomínalo Tonyho Starka z Avengerov. No mne by to trhalo uši! Tak som to meno zatrhla a je vela iných pekných mien, v ktorých som našla tých mojich 100%.
@rorino ja som skutocne toto skracovanie mien zazila len na sk myslim,ze cesi to este robia,ale teda tu je to ako narodny sport.Mne sa to nepaci a je mi to proti srsti ako sa hovori,ale to som ja.Nastastie moja dcera kazdeho opravi aj sama tiez nema rada tieto skratky,ale beriem,ze to ma odpozorovane odo mna.
Magnólia

Julia