Zlatka a Zlatko
Ahojky
Ešte nevieme, že či to bude chlapček alebo dievčatko, ale veľmi sa nám páčia mená Zlatka a Zlatko. Dá sa podľa vás zapísať meno Zlatka takto? Nepáči sa nám verzia Zlatica... ❤️ A aký máte názor na tieto mená? Páčia sa vám tiež?
v tanečnej škole som mala inštruktora, ktorý sa volal Zlatko...nielen mne bolo trápne ho oslovovať
So zápisom podľa mňa problém nebude, ale mne osobne sa nepáčia. Ešte v dievčenskej verzii by to šlo, ale pre chlapca veru nie. Zlatko je taká zaužívaná verzia oslovenia "miláčik" a asi s tým bude mať občas problém.. alebo jeho okolie...
Predstavujem si kolegu s takym menom, oslovovat ho Zlatko v praci a doma manzela rovnako 🙈🤣 pre chlapca urcite nie
Ja som Zlatica a teda nechcem ťa odhovárať 🙂 mne sa svoje meno nikdy nepáčilo a vždy som bola na rodičov naštvaná, že ma tak pomenovali :D teraz už to neriešim, ale keď som bola malá, áno. Ale je to na Vás, keď sa Vám páči, prečo nie...
Mám pocit, že v poslednom čase už veľa ľuďom j...be na hlavu s tými menami. Chudák chlapec a potom dospelý chlap, Zlatko. Nech sa dá tvoj muž premenovať na Zlatka, keď sa vám to tak páči 🙄Ale veď hej, treba to deťom trochu skomplikovať.
Presne, ako píše @belllinka. Dajte sa vy s mužom premenovať na Zlatka a Zlatko, keď sa vám to tak strašne páči. 🙄
Zlatica je ešte ok, Zlatka je pre mňa len skrátená verzia toho mena a Zlatko ako mužské.. Je hrozne, to ľutujem toho chlapa, a ešte predstava, že tak oslovujem nejakého 120 kiloveho potetoaneho svalovca🙈🙈🙈
Niektoré mená sú už fakt "cez"
Ako sa pise vyssie,zenske este ako tak ujde ale na chlapa volat Zlatko? Sa otocia 5 zvyknuti,ze ich tak oslovuje ich zena 🤣 ak budete mat chlapca,ktory bude mat naozaj pomaly 2 metre a 100kg to bude viac nez komicke a ako sa spominalo aj vyssie,kazdy ho bude volat inak len nie Zlatko. Pomaly uz kazda 2 diskusia s nejakym "super" menom🤦♀️ odporucam kazdemu rodicovi,co chce byt mega super odlisny nech sa skusi vzit do koze toho dietata s takym menom🤦♀️a este obzvlast ked su deti v tejto dobe na seba naozaj hnusne🙄nebude nic neobvykle ked sa deti nebudu hrat s dietatom s debilnym menom len kvoli tomu menu a uprimne,uz teraz mi je toho dietata luto....v zivote by som svojim detom toto nespravila🤦♀️
Situacia; 2metrový, 100kilový, holohlavý a potetovaný chlap ti povie “Moment musím sa poradiť, Zlatko poď sem, prosím.” …a spoza dverí vykukne rovnaký vymakaný, tvrdý chlap. 🤔
Syn má na futbale Zlatka. Na ihrisku ked trener kričí na neho, nevyznie to ktovieako ....
Riaditeľ sa pýta svojho nového vodiča:
- Vaše meno?
- Milan, pán riaditeľ.
- Zamestnancov nevolám krstným menom. Priezvisko?
- Zlatko.
- Tak môžeme vyraziť, Milan!
skuste este popremyslat nad inymi menami..nestaci, ze sa pacia rodicom, deti s nimi budu musiet zit cely zivot

Nepacia sa mi vobec