Adamko alebo Davidko: Ktoré meno je lepšie?
Ani jedno, mal by naraz Vianoce aj meniny
????
David. Adamov je velmi vela.
@patka06 to mi nevadí.
Adam
Ja mam Davidka, ešte keď som bola malička, čom hovorila, že raz budem mat Davidka a mam ho 🙂 bez dĺžňa
To naozaj už neviete vybrať bez povolenia iných ľudí meno pre svoje dieťa?
No môj výber mien by to nebol, ale keď už, tak skôr David...
Tebe nie, ale to dieťa časom vyrastie a bude mu to vadiť - poznám veľa takých detí
My máme Davida.S krátkym a
Veľmi pekne mena. Aj Adam, aj David. Mne viac Adam sa paci. A určite mu nebude vadiť, ze ma meniny na sviatky.
My mame Adamka 🙂 tak trosku to “vychytal” lebo sa narodil na Mikuláša
Adam
Davidko, tiež mám jedného doma
máme hlasovat? som za davida s krátkym a ☺️👍
@biba_18 a prečo ?
@biba_18 sesternica je Eva a narodila sa 24.12.
všetko má v jeden deň....
Myslíte že je to zle keď by mal v Tom Decembri aj narodeniny, meniny, aj Vianoce ? Asi hej 🤔🤔🤔🤔
Náš je 16.11 ale meno sa nám páčilo, neriešili sme že v decembri budú Vianoce a bude mať aj meniny.
@deti95060810 seginica. mám naj kamošku evu - a ja vždy, vždy, celý život si na ňu na viance nespomeniem… potom jej vypisujem 25. ale častejšie až 26. ☺️
Adam
Mne sa meno David nikdy nepacilo
My máme Adamka 🙂
Nemam sice narodky a meniny v zime, ale mam ich den po sebe a vzdy vzdy sa mi k nejakemu "jubileu" pripietlo nieco - birmovka a 15, matura a 20, promocie a 25 (statnice som mala na narodky, takze darcek bol titul🤭) a vzdy sa ro tak nejako popri tom zviezlo...
Baby maju rozostupy medzi meninami a narodkami, ale prcek to ma tiez pokope meniny, 2 tyzdne na to narodky, 2 tyzdne mikulas a 2,5 a vianoce... ale tak hold, nejake meno dostat musel a ziadne mi nepadlo do ucha... ale aj nad davidom som rozmyslala🤭
Mne osobne sa Adam voooobec nepáči 😱 absolútne. A David je veľmi pekne. Ale to je môj názor. Adam by som nedala meno aj keby som musela 🤣🤷♀️
Za mna radsej David. Ale popravde aby nemal vsetko naraz vybrala by som asi ine. My sme spekulovali nad inym menom ale bolo blizko vianoc a narodenin. Padlo by aj tak ale aj toto bol jeden z dôvodov. Moja mamina ma vsetko naraz v rozpati par dni. Vianoce. Narodky. Meniny. Nemala to rada

Mne sa páčia obe 🙂