Aké druhé meno sa hodí k Vivien?
za rady ďakujem
Znama ma Vivien,dalsie sa vola Timea,Carla
Klara
Juliana
Známa má Vivien Sofiu.
Mne ako prve napadlo Ela. Mas nejake aspon vytipovane, ci vobec?
@snehulienka639 ja som rozmýšlala nad Mia Vivien ale neviem no
Lilien
Vivien Sara ,Vivien Jana,Vivien Mária,Vivien Vivien lili
Ziadne
Lilien Vivien😁
A to je načo dobre, to druhe meno? Úplná zbytocnost
@huginko pýtal sa niekto na váš názor? nie nikto .. tak láskavo ak nechcete poradiť ani nepíšte pekný večer🙂
Nieco krátke. Vivien Ela, Ema, Ena, Elis, Mia, Eva....
Poznam dvojicky Karin a Vivien
Vivien Lisa, Vivien Rose, Vivien Lisbeth
Prepáčte, no položili ste otázku, tak asi sa na názor pýtate, že? A pýtali ste sa v diskusii, čiže som sa zapojila. To, že sa vám môj názor nepáči, to už môj problém nie je.
@autor Vsak nazor dala. Mne sa meno Vivien inak absolutne nepaci, naozaj take nasilu moderne. A niektore mena sa mi hodia s middle name, ine nie. Toto nie, nic si k tomu neviem predstavit. Celkovo mi to meno pride take umele, preto sa mi k nicomu ani nehodi. Aj to je nazor. Vivien Lilien, to je cista katastrofa najma preto, ze sa to este aj rymuje.
@huginko ja som ale od nikoho názor nepýtala či je to pekné meno ja som len chcela nejaké tipy pre boha ako vydím tu skoro nikto nečíta s porozumením..
Vsak ziadne. Nie je to meno ku ktoreho sa hodi druhe meno.
Žiadne.
Po prvé. Slovo vidím sa píše s i, nie y. Po druhé. Skúste si ešte raz po sebe prečítať, s Porozumením. Lebo ja som nepísala, či sa mi meno paci alebo nie, keďže ste sa nato nepýtali. Písala som, prečo druhé meno... 😉Teda skúste byť menej kritická voci iným a viac k sebe. Možno hneď nebudete taka prchka...
My mame Vivien Elizabet. Pacilo sa mi prepojenie posledna spoluhlaska- prva samohlaska. Pekne sa to na seba viaze.

Liliana ❤️