Aké mená sa vám nepáčia?
mne sa nepaci Ursula, Hedviga, Romana, Zlatka...proste sa mi nepacia
Dorota, Terézia, Hugo
U mňa sa to rokmi mení, od detstva však pretrvávajú napr. mená Iveta, Renáta a Mária. A nepáči sa mi, keď chlapca/chlapa volajú Aďo (Adrián). Novodobý rebríček vedie TamiaAmia
Ja od detstva neznasam meno Dominik, Dominika, nemam ziadnu negstivnu skusenost, proste sa mi tje mena nepacia.
Toto je otázka, na ktorú sú vyslovene subjektívne odpovede. Každý má predsa iný vkus, iné asociácie vyvolávané predchádzajúcimi skúsenosťami aj s nositeľom konkrétneho mena. 😉 Často som spozorovala, že ak sa mi kedysi vyslovene nejaké meno nepáčilo a prišla mi do života osoba s takýmto menom, ktora bola naozaj milá, sympatická a vôbec dobrým človekom, celkom som si zvykla aj na jej meno pričom sa už úplne inak naň pozerám ako dovtedy.
Nemyslím si, že existuje vyslovene škaredé meno. Platí totiž jedna pravda - človek má zdobiť svoje meno a nie meno človeka. 🤍
Dcéra sa volá Dorota (Dora, Dori, Dorotka) a vsimla som si dve skupiny ľudí. Prvá zalamuje rukami prečo sme jej dali také meno, 🙈 druhá výber absolútne schvaluje. Pritom je to úplne jedno, my sme max spokojní. 😁
@modrymotyl8 urcite to nebolo myslene priatelsky 😉 za to, ze si naprm ty dala svojej dcere meno Natalia alebo ty sa tak volas alebo planujes dat to meno, este neznamena ze sa inym musi pacit a nemusis hned odsudzovat ze ake mena sa asi mne pacia. to je vse.
@fineta to je tak krasne meno 🥰🥰🥰
Zdena, Zdeno, Ladislav, Gustáv, Helga..
@snazilka_bio_mamka žeee? 😍😁
@snazilka_bio_mamka No takto keď si vezmeš že to meno bolo aj viackrát na prvom mieste vo viacerých anketách tak sa asi musí páčiť viacerým ľudom nie iba mne. Ale áno chápem ťa nie každý má dobrý vkus 😂
@terry2003 nepacia sa mi Anna a Zuzana, to je dvojka co odmalička neznasam, reze mi to usi, starina
@h2 ja som si tiež všimla, ale podľa mňa to je niekto z mk kto nahadzuje pozitívnejšie témy..
Toto je tema na hadku… Nikdy by som nenapisala mena, ktoré sa mi nepáčia, lebo po prvé je to môj veľmi subjektívny názor a po druhé môžem sa tým dotknúť jeho nositeľa…. Padlo tu veľa mien, ktorých nositeľky tu prispievajú. Načo je toto dobré? O čom to vypovedá?
@gabrielkaa ako moze sudneho cloveka urazit, ze anonymnej uzivatelke na modrom koni sa jej meno nepaci?
Ze je to vysoko subjektivna zalezitost je hadam kazdemu jasne..
@beronsche a načo je toto dobré? Čo budeme teraz hodnotiť ako ďalšie ? Výzor?
@beronsche a nepovedala som o urážaní sa….. čítaj .
@gabrielkaa velmi to hrotis... To je vsetko co ti na to napisem....
@beronsche tvoj názor….
@modrymotyl8 Vážne nechápem na aký otlak ti stúpila užívateľka, keď si dovolila kritizovať meno Natália, ale tá tvoja obhajoba je už značne od veci. Hneď tu tvrdiť, že niekto nemá dobrý vkus, len preto, že s tebou nesúhlasí je mimo. Aj moje meno tu padlo, ale nejdem hneď útočiť na niekoho, komu sa nepáči.
@terry2003 Ja nemám rada niektoré mená, ktoré si spájam s konkrétnymi ľuďmi. A tiež nechápem, tú súčasnú vlnu čo najnezvyčajnejších mien, niekedy mám pocit akoby sa niektoré ženy predbiehali v tom, ktorá vymyslí čo najväčšiu "exotiku".
Ja som ako dieťa nemohla počuť a neznášale meno Gréta, Margaréta a nikdy som sa tým netajila. Moja mamima so segrou skoro okoktaveli 🙂🙂🙂, keď som im volala, že sa malá narodila a volá sa Gréta. Keď ma štve je Gréta, ale zvyčajne ju voláme Grétka, Grétula, Gréti ...

@terry2003 mne sa velmi nepaci Eliska. a teraz ich je vsade v okoli cela kopa. podla mna otrasne meno