Aké mená sa vám nepáčia?
Patricia. Vladimir, Vlado aj u mna pozitivne.
Ja by som nepouzila mena:
- na Ľ - Lubka, Lubos, Ludmila
- prilis moderne a nehodiace sa k priezvisku - Mathiassko…
- tuctove - dlhodobe topky v rebrickoch - Sofia, Ema, Adam, Jakub atd
- archaicke a muzsko-zenske - Frantiska, Stefania…
- take z ktorych ide hned sranda - pr. Blanka
Zaznelo tu aj moje meno a absolutne ma to netrapi - tolko k urazaniu ked sa niekomu nieco nepaci. Je to normalne.
@terry2003 mne sa nepaci este Naďa, Natala, z mužských Laco.
Mužske Ondrej Jozef Jakub a ženske Olga, Sofia Renata Maria Anna hlavne ked počujem že Anča 😉
Nepaci sa mi Lubos, Richard, Hedviga, Stefania, Kazimir, Denis,Marcela, Marcel, Ester
myslím, ze skoro vsetci na mk to uz schytali..
mne sa nepacia prilis tuctove, ani prilis exoticke... takze sa mi vlastne maloco paci 🙂 ale jedno som fakt nepochopila a nebolo to tu asi este spomenute - preco niekto v nasich koncinach da chlapcovi meno matteo. to ked som prvykrat pocula, tak mi to vobec neslo do hlavy. respektive, preco potom nedaju aj guiseppe alebo giovanni alebo francesco...
Našla som tu seba aj dcéru, ale neodpadavam z toho, každému sa páči niečo iné.
Pre mňa je to meno Jozef z tých starších mien a z novších Filip, Jakub, Nelka, Ninka a pri Vanesse mi stoja chlpy, rovnako pri Nicolasovi. A teda zdrobneniny zahraničných mien, ako prečo? Matthiasko je asi top topov
@terry2003 V kalendári je veľa divných mien 😁 ale z takých bežných - Gizela, Berta, Vlasta, Jožka, Števka, Jana, Hana, Tereza, Palo, Števo, Jožo, Fero, Vlado, Jano, Rasťo (brrr), A z tých moderných také čo počuť na každom rohu Amia, Jessica, Sofia, Emma, Timon, Nathan,Tobias, Sebastian atď
Natália, Vanessa (to odkedy som osobne počula, ako na jedno malé dievča kamarátky kričali, že: "Vana, poď sem!", dovtedy bolo ok), Adrián a Kristián...
Mne sa nepáčia také tie starodávne mená typu Jozef, Ján, František, Ľubomír, potom Vratko, Silvester.. ženské detto, Ľubomíra, Božena, Hedviga, Uršula, Mária, Viera, Františka atď. Radšej sa budem volať Ema alebo Sofia 😂😂
@michellemary Aj ja som počula, ako Vanessu volajú Vaňa...😬😬

Pre mňa meno Kristína, lebo si ho spájam s konkrétnymi ľuďmi, poznám ich hrozne veľa a ešte aj tá náboženská tématika a celkovo ako to meno znie, pre mňa ako škrípanie nechtov po tabuli😀