icon

Aké mená sa vám nepáčia?

terry2003
14. mar 2022
0adka0
15. mar 2022

Pre mňa meno Kristína, lebo si ho spájam s konkrétnymi ľuďmi, poznám ich hrozne veľa a ešte aj tá náboženská tématika a celkovo ako to meno znie, pre mňa ako škrípanie nechtov po tabuli😀

drimonna
15. mar 2022

@h2 Ja by som ťa volala Hedi,Heďa,Vika- Takto mi to nepríde až tak zlé.😅💙

moni73
15. mar 2022

Patricia. Vladimir, Vlado aj u mna pozitivne.

sleepyo
15. mar 2022

Ja by som nepouzila mena:
- na Ľ - Lubka, Lubos, Ludmila
- prilis moderne a nehodiace sa k priezvisku - Mathiassko…
- tuctove - dlhodobe topky v rebrickoch - Sofia, Ema, Adam, Jakub atd
- archaicke a muzsko-zenske - Frantiska, Stefania…
- take z ktorych ide hned sranda - pr. Blanka

Zaznelo tu aj moje meno a absolutne ma to netrapi - tolko k urazaniu ked sa niekomu nieco nepaci. Je to normalne.

petkasaurus
15. mar 2022

@terry2003 mne sa nepaci este Naďa, Natala, z mužských Laco.

beata110
15. mar 2022

@terry2003 este sa mi nepacia muzske mena s iá sorry ale mne to pride take somárske ze iááá😆 napr Damián Adrián Marián Florián Maximilián Sebastián. Ale je len moj názor🤪 aj moj manzel sa vola Adrián😁

drimonna
Autor odpoveď zmazal
beata110
15. mar 2022

@drimonna tak je to este celkom v pohode ked sa to nepise s á😀👍

drimonna
15. mar 2022

@beata110 Tak teda je s á som zistila, ale on sa všade podpisuje bez... Tiež sa mu to nepáči. 🤣

beata110
15. mar 2022

@drimonna somárikovia😂😂

drimonna
Autor odpoveď zmazal
ninusa221
15. mar 2022

@terry2003 kristina, Veronika, Mariána , a ešte Vladimíra 😃

ma77
15. mar 2022

Mužske Ondrej Jozef Jakub a ženske Olga, Sofia Renata Maria Anna hlavne ked počujem že Anča 😉

beata110
15. mar 2022

@drimonna vsak to meno s tym iá😁🤪

slniecko174
Autor odpoveď zmazal
slniecko174
15. mar 2022

Nepaci sa mi Lubos, Richard, Hedviga, Stefania, Kazimir, Denis,Marcela, Marcel, Ester

petkasaurus
15. mar 2022

myslím, ze skoro vsetci na mk to uz schytali..

kiwi3
15. mar 2022

mne sa nepacia prilis tuctove, ani prilis exoticke... takze sa mi vlastne maloco paci 🙂 ale jedno som fakt nepochopila a nebolo to tu asi este spomenute - preco niekto v nasich koncinach da chlapcovi meno matteo. to ked som prvykrat pocula, tak mi to vobec neslo do hlavy. respektive, preco potom nedaju aj guiseppe alebo giovanni alebo francesco...

h2
15. mar 2022

@drimonna Mňa aj volajú Hedi, Heda, alebo Heduš. Predstavujem sa Heda. Hedviga len v prípade krajnej núdze, keď musí niekde byť presné meno.

h2
15. mar 2022

@kiwi3 Ja jedného Francesca poznám, vlastne, osobne nie, ale počula som o ňom. Narodil sa silne veriacim rodičom krátko po tom, ako zvolili terajšieho pápeža.

kiwi3
15. mar 2022

@h2 tak ale ti mali urcite aspon 5 deti, oni uz davali, co ich prve napadlo

h2
15. mar 2022

@kiwi3 Áno, majú viac detí. 😁

vanda83
15. mar 2022

@terry2003 mužské Vratko, Aurel, Attila, René, Oleg, Kornela a dievčenské Jozefína, Štefánia, Lenka, Ema, Ela, Nela

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
limoncino
15. mar 2022

Našla som tu seba aj dcéru, ale neodpadavam z toho, každému sa páči niečo iné.
Pre mňa je to meno Jozef z tých starších mien a z novších Filip, Jakub, Nelka, Ninka a pri Vanesse mi stoja chlpy, rovnako pri Nicolasovi. A teda zdrobneniny zahraničných mien, ako prečo? Matthiasko je asi top topov

sekanoval1
15. mar 2022

@terry2003 V kalendári je veľa divných mien 😁 ale z takých bežných - Gizela, Berta, Vlasta, Jožka, Števka, Jana, Hana, Tereza, Palo, Števo, Jožo, Fero, Vlado, Jano, Rasťo (brrr), A z tých moderných také čo počuť na každom rohu Amia, Jessica, Sofia, Emma, Timon, Nathan,Tobias, Sebastian atď

michellemary
17. mar 2022

Natália, Vanessa (to odkedy som osobne počula, ako na jedno malé dievča kamarátky kričali, že: "Vana, poď sem!", dovtedy bolo ok), Adrián a Kristián...

sparrows
17. mar 2022

Mne sa nepáčia také tie starodávne mená typu Jozef, Ján, František, Ľubomír, potom Vratko, Silvester.. ženské detto, Ľubomíra, Božena, Hedviga, Uršula, Mária, Viera, Františka atď. Radšej sa budem volať Ema alebo Sofia 😂😂

drimonna
17. mar 2022

@sparrows Mne sa meno Ľubka páči 😅

drimonna
17. mar 2022

@michellemary Aj ja som počula, ako Vanessu volajú Vaňa...😬😬