icon

Aké mená sa vám nepáčia?

terry2003
14. mar 2022
Strana
z5
sparrows
17. mar 2022

@drimonna 100 ľudí 100 chutí 😁

0silvia0
17. mar 2022

@sparrows ja by som sa zasa radsej volala Frantiska a Rozalia alebo Gertruda ako otrepana Ema, Sofia alebo Vanessa. Ale volam sa Silvia, hit rokov 70tych🤪

kittykat22
17. mar 2022

@0silvia0 keby som si mohla ja vybrat, tak sa volam Kordula 🤪 zijem v CR tak by sa to tu aj hodilo :D

0silvia0
17. mar 2022

@kittykat22 Kordula, Vendula, to su zas ceske hity? 🤭

kittykat22
17. mar 2022

@0silvia0 jj 😀 je to tu dobre retro 😅

sparrows
18. mar 2022

@0silvia0 fu, tak to ja veru nie 😂😂 hlavne tá Gertrúda - to by som len odpočítavala dni do 18, aby som sa mohla premenovať

simona6660
18. mar 2022

@terry2003
Osobne sa mi nepáčia mená:
Ženské Iveta,Natália,Nikola,Lenka,Gabriela,Romana,Dominika,Lucia,Mária,Božena,Naďa,Zuzana,Sofia,Vlasta,Klaudia,Renáta,Blanka,.... no asi by som menovala dlho .
Mužské
František,Laco,Palo,Denis,Jozef,Rudolf,Marian,Patrik,Ľuboš......

aeruginosa
18. mar 2022

Mne sa taktiez vyslovene nepacia tuctove mena, ktora ma dnes snad kazde tretie dieta - Adam, Jakub, Ema, Sofia..
Potom su to zahranicne ekvivalenty nasich mien napr. Matteo miesto Matúš, Caroline, Charlotte, Sarah, Emma, Vanessa, …
Dalej mena ako Zoe, Zara, Ria, Evelyn, ..

Trosku odveci, ale nepaci sa mi, ked ma dieta cudzokrajne meno a slovenske priezvisko. Mala som taku spoluziacku na strednej. Rodicia obaja Slovaci, len matke sa pacili zahranicne mena, tak chuda to teraz trpi a sama povedala, ze nenavidi svoje mena (ma dve krstne) a naozaj to vyznieva cudne v kombinacii so slovenskym priezviskom a koncovkou -ova.
Nepaci sa mi trend dvoch krstnych mien.
No a potom take vystrelky typu Tália, Ruben a podobne, ktore clovek pocuje prvykrat a nestaci sa cudovat, odkial na to ludia chodia.🧐

drimonna
18. mar 2022

@aeruginosa Ako sa volá to dievča? Stačí meno, ak nechceš písať priezvisko. Som zvedavá

petkasaurus
18. mar 2022

Neviem, v kazdom druhom prispevku Ema, Sofia, Jakub, Adam.. A co ked su otrepane, ale nepilia usi, su pekne, jemne, nie su to stariny ani ultramoderne mena.. Bolo by mi u prdele, ze sa tak vola kazde druhe, hlavne, ze sa paci danym rodicom..

michellemary
18. mar 2022

@petkasaurus Ja tiež nechápem, prečo sa Jakub uvádza ako časté meno, poznám troch, ale vekovo sú poriadne od seba( 30, 23, a 3 roky)

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
elementissa
19. mar 2022

Mne sa nepáči žiadne meno tak, aby som ho dala svojmu decku okrem toho, čo som mu dala. Oki, pre chlapca bola ešte jedna varianta vymyslená. Pre dievča iba jedna. Takže subjektívne sa mi nepáčia okrem 4 všetky mená sveta. Ale objektíve si myslím, že všetky mená sú pekné, niektoré mi prídu úsmevné (tie praslovanske mena alebo archaické nemecké), ale nie sú škaredé. Len sú také, že toto pre dieťa fakt nie 🤣 a ostatné sú oki. Neurazia, nenadchnu. Meno ako meno, daj aké sa ti páči a ktoré k tebe prehovára.

janamoto78
24. mar 2022

@terry2003 moje. Hit ‘78 - Jana 😂

kukino112
23. okt 2022

Ja nemám rád tie otrepané mená, ako Katarína, Zuzana a podobne. Výnimkou je Mária - to je najkrajšie ženské meno. A z mužských by som určite nedával Adolf (každému hneď napadne Hitler), tiež sa mi nepáči Oliver, Vendelín, Vladimír. Keby som mal syna taj je to Erik, dcéra zase Marion.

fiffinkaa
23. okt 2022

Laco Edo Fero Ludo

Dora, Zuza, Jara Iveta ..nešťastne mená pre mňa.

adaina
16. jan 2024

Ja by som nedala mená Natália,Sára,Ema,Sofia ,Žaneta a Blanka

adaina
21. feb 2024

Nehovorím že sú škaredé ale ja by som nedala tieto mená Ema/Emma,Sára,Natália,Blanka,Oľga nepáčia sa mi...

Strana
z5