Aké mená ste zvažovali pre vaše dcéry?
Pekny den. Temu zakladam cisto len pre inspiraciu. Ake mena ste zvazovali, ked ste cakali dievcatko?
Zina, Alžbetka, Etela, Karolína, Hanka.
Stanislava a Daniela. ❤️
Ja som veľmi chcela Karu 😍
Ema,Gabriela , Táňa,Laura .Máme Táňu vybral starší brat.
Páčia sa mi Lenka, Diana, Svetlana, Zora. Mám troch chlapcov 🙃🙃
Nemám dcéru, ale vyberali sme aj dievčenské, dali by sme Líviu, a bola na zozname ešte Emília, Klára, Júlia, Gréta a mne sa páčila Izabela, to ale manžel vetoval 😁
Odvzdy, ako som vedela, ze budem mat niekedy deti som chcela Miu
Ja mam Ester a Matildu🙂
Aneta
Matilda, Lýdia
Elisa, Vivien a nakoniec máme Natálku 🌸
Romana, Soňa, Mária
Nina, linda, ked som bola mala tak xenia
Vždy som chcela pre dcéru také meno,aby jej nemohli hovoriť škaredo a aby sa dalo používať aj v zahraničí. Rebeccu a Sofiu manžel nechcel, takže sme ju v brušku "pracovne" volali Laura, ale raz sa ma sestra opýtala ( pomýlila sa ) :"No,ako sa má Larva?" A vtedy sme to radšej zmenili na Jessicu. Pozerávali sme totiž seriál V siedmom nebi a hrala tam Jessica Biel.
My sme sa s mužom vôbec nevedeli zhodnúť na žiadnom mene . Jemu sa páčili take tie klasické ako Katka Zuzka a spol , mne zas take netradicnejsie ako Amália, Elisa….. chceli sme meno , ktoré je naše ale zároveň už nieje časté a jediné,ktoré sa nám páčilo obom bolo Juliana . Tak máme Julianku ❤️ A ešte sa mi páči veľmi meno Manon ale to nespĺňalo kritérium aby to bolo slovenské meno 🙂 meno pre dievča bolo rozhodne náročnejšie vybrať ako pre chlapca . Aspoň u nás
Karolina, Amelia, Lenka a Diana
Odkedy som mala priateľa a neskôr manžela, moje vysnívané meno pre dievčatko bolo KATARÍNA. Ine neprichádzalo do uvahy
Mam doma dcery Emmu a Lindu,ale paci sa mi este Kristina,Viktoria,Lucia
Eliška 🥰
Páčili sa mi Adelaide a Hannah... Ale keďže na Slovensku po slovensky mam trojicky a z toho dve baby išlo to podľa abecedy Adelka Hanka a Jakub 😂 toho si vybral mm. Baby majú mená zdrobneliny.. V nemocke neviem prečo ale jedine mňa sa opýtali ci nechcem zdrobneliny, ked išli hlásiť na matriku a mm bol akurát u mňa na návšteve, tak som sa opýtala a suhlasil.. Ale Kubo je Jakub.
Emma, Nina
Alica ,Šarlota ,Michaela
Vždy som chcela Ninu a aj ju mám.Ale páči sa mi aj Marína a Lívia.
Abigail a Penelope
Pri prvej bolo iba jedno meno- Viola❤️ Pri treťom bábätku zase Malvína❤️ Ale písala som si na papier aj Kornélia, Šarlota, Milota, Milica.
Radovana
Alžbeta a Terézia

My čakáme Stelu 🌟(význam mena hviezda) ,
keď som čakala syna túžila som po Zoja , aj Lujza a Ella sa mi páčia . Pre baby je vela pekných,horšie s chalanmi haha