icon

Aké meno pre dievčatko?

6. júl 2022

Ahojte dievčatá, aké meno sa vám páči pre dievčatko? Nech je to normálne z nášho kalendára, žiadne zahraničné a také čo nepočuť na každom kroku.

Strana
z9
anjelicek26
6. júl 2022

My mame na wisch list - Julia, Klara, Karolina, Greta, Amelia, Hanna, Johana...myslim, ze su to take skor klasiky.

laurita285
6. júl 2022

wishlist keď už 😀 akože viem že žiješ v nemecku ale netreba používať angličtinu, keď ju ešte nevieš písať 😀

Mne sa páči Laura a Natália

poopsie
6. júl 2022

Ja som si včera pri čítaní rozprávky spomenula, že my sme chceli Lindu 😩

anjelicek26
6. júl 2022

@laurita285 ti teraz velmi dobre spravil tento prispevok 😂

ladyblcha
6. júl 2022

Diana, sona, zoja, laura

luckadominika
6. júl 2022

Máme Dominiku, Lenku a ešte sa mi páči Barbora

stanka562
6. júl 2022

Ak budeme mat raz dievčatko tak bude Tereza alebo Petronella. ☺️

diaszoky
6. júl 2022

Lujza

domcatko1811
6. júl 2022

My máme Izabelu, a páči sa mi aj Michaela, Petra a Adriana...

terez246
6. júl 2022

Máme Alžbetku. Druhé ak bude, tak Anastázia alebo Johana.

autor
6. júl 2022

@anjelicek26 krásne mená. My tiež uvažujeme nad Klárkou. Mám rodiť v septembri, tak ma jedine odrádza, ze hneď ďalší mesiac by mala meniny😁. To len taky menší detail.

autor
6. júl 2022

Ani som nečakala, ze vybrať meno pre dievčatko bude také ťažké 🤷‍♀️. Dlho som snívala o Nelke a paci sa mi, ze má aj v pekný mesiac meniny. Ale ešte sa mi páči aj Kristínka a Klárka.

ankare
6. júl 2022

Nina

jarmila2010
6. júl 2022

my mame Juliu,ale pacila sa mi aj Juliana..a sesternica ma Klarku..tiez sa mi vzdy pacilo to meno...inak,aj Zoja a Vanda

danulicek
6. júl 2022

ja som mala pôvodne vybrané mená Michaela, Alžbeta a Nina. Teraz sa mi páči aj Gréta alebo Olívia. Ale mne sa každý rok páči niečo iné a vždy len teoreticky 😀

kvetinka75
6. júl 2022

keby som mala druhé dievča, dám Júlia,

jarmila2010
6. júl 2022

@danulicek :D ved,este zapracujte na dievcatku a sa realizujes aj prakticky s vyberom mena

magdalenal
6. júl 2022

Magdalenka, katarinka, zuzanka, miriam, julia, martinka, alzbetka, dorotka, agatka, terazka, danielka/danka,

danulicek
6. júl 2022

@jarmila2010 nie, nie, dvaja chlapci sú v našom prípade konečný výsledok 🙂 a mne to stačí, len občas keď kukám tie mená, tak rozmýšľam, ktoré sa mi aktuálne páčia 😀

mirka414
6. júl 2022

My máme Leonie -Maria ..
Leonie bolo v roku 2006 najobľúbenejšie švajčiarske meno ale volala sa tak aj mamina môjho manzela takze volba bola jasná

travelllerka
6. júl 2022

Lucia

terry2003
6. júl 2022

Pokiaľ budem mať dcéru tak sa bude volať buď Lena, Laura, Lujza. Milujem mená na L.😄😄

macikovaiveta
6. júl 2022

Lucia, Melania , Natália

salonka77
6. júl 2022

@terry2003 Aj ja milujem mená na L 😁 Čakáme v novembri dievčatko, tak bude Laura. Ale páčia sa mi aj Lucia, Lenka, Lea, Liliana, Liana.

4stanka4
6. júl 2022

My máme široko ďaleko jedinú Soňu 😊 keby sme mali druhé a bolo by to dievčatko tak by to bola asi Tatiana.

nelca84
6. júl 2022

Mne sa teraz velmi paci Daniela, Romana alebo Paulina 😊

sudocek
6. júl 2022

Za mňa Dorotka, Stella a Tatiana

84mirkaba
6. júl 2022

My sme velmi dlho zvazovali,tiez sme do porodu nevedeli a potom nam napadlo Ester,ak sa ti hodi k priezvisku tak je to skvela volba,nelutujem

alexka89
6. júl 2022

Mne sa už od strednej páčilo Viola ale mame len chlapcov....a este Karina.

terry2003
6. júl 2022

@salonka77 krásne mená. Ja by som chcela v budúcnosti mať syna, ktorý by sa volal Leo, tak by sme to mali trochu zmätene s Leou a Leon.😄

Strana
z9