Aké meno pre dievčatko?
Ahojte dievčatá, aké meno sa vám páči pre dievčatko? Nech je to normálne z nášho kalendára, žiadne zahraničné a také čo nepočuť na každom kroku.
wishlist keď už 😀 akože viem že žiješ v nemecku ale netreba používať angličtinu, keď ju ešte nevieš písať 😀
Mne sa páči Laura a Natália
Ja som si včera pri čítaní rozprávky spomenula, že my sme chceli Lindu 😩
@laurita285 ti teraz velmi dobre spravil tento prispevok 😂
Diana, sona, zoja, laura
Máme Dominiku, Lenku a ešte sa mi páči Barbora
Ak budeme mat raz dievčatko tak bude Tereza alebo Petronella. ☺️
Lujza
My máme Izabelu, a páči sa mi aj Michaela, Petra a Adriana...
Máme Alžbetku. Druhé ak bude, tak Anastázia alebo Johana.
@anjelicek26 krásne mená. My tiež uvažujeme nad Klárkou. Mám rodiť v septembri, tak ma jedine odrádza, ze hneď ďalší mesiac by mala meniny😁. To len taky menší detail.
Ani som nečakala, ze vybrať meno pre dievčatko bude také ťažké 🤷♀️. Dlho som snívala o Nelke a paci sa mi, ze má aj v pekný mesiac meniny. Ale ešte sa mi páči aj Kristínka a Klárka.
Nina
my mame Juliu,ale pacila sa mi aj Juliana..a sesternica ma Klarku..tiez sa mi vzdy pacilo to meno...inak,aj Zoja a Vanda
ja som mala pôvodne vybrané mená Michaela, Alžbeta a Nina. Teraz sa mi páči aj Gréta alebo Olívia. Ale mne sa každý rok páči niečo iné a vždy len teoreticky 😀
keby som mala druhé dievča, dám Júlia,
@danulicek :D ved,este zapracujte na dievcatku a sa realizujes aj prakticky s vyberom mena
Magdalenka, katarinka, zuzanka, miriam, julia, martinka, alzbetka, dorotka, agatka, terazka, danielka/danka,
@jarmila2010 nie, nie, dvaja chlapci sú v našom prípade konečný výsledok 🙂 a mne to stačí, len občas keď kukám tie mená, tak rozmýšľam, ktoré sa mi aktuálne páčia 😀
My máme Leonie -Maria ..
Leonie bolo v roku 2006 najobľúbenejšie švajčiarske meno ale volala sa tak aj mamina môjho manzela takze volba bola jasná
Lucia
Pokiaľ budem mať dcéru tak sa bude volať buď Lena, Laura, Lujza. Milujem mená na L.😄😄
Lucia, Melania , Natália
My máme široko ďaleko jedinú Soňu 😊 keby sme mali druhé a bolo by to dievčatko tak by to bola asi Tatiana.
Mne sa teraz velmi paci Daniela, Romana alebo Paulina 😊
Za mňa Dorotka, Stella a Tatiana
My sme velmi dlho zvazovali,tiez sme do porodu nevedeli a potom nam napadlo Ester,ak sa ti hodi k priezvisku tak je to skvela volba,nelutujem
Mne sa už od strednej páčilo Viola ale mame len chlapcov....a este Karina.

My mame na wisch list - Julia, Klara, Karolina, Greta, Amelia, Hanna, Johana...myslim, ze su to take skor klasiky.