icon

Aké meno pre sestričku k Natálii?

10. júl 2025

Ahojte baby..doma máme Natálka a na ceste ďalšie dievčatko tak by sme chceli nejaké meno ktoré by sa hodilo k menu Natália.
Mňa napadá Olívia, Izabela ale nejako sa snimi neviem stotožniť..vaše nápady?
Ďakujem

weleda123
10. júl 2025

Manžel veľmi chcel Natáliu, ale keďže máme v rodine, musel sa toho vzdať, keďže mne to vadilo, že by boli dve. Máme Bianku. Celkom mi to sedí spolu 😊

anna_2012
11. júl 2025

Prvú máme Olíviu a druhu som chcela veľmi Natáliu ale cez manžela neprešlo …. Mne sa to k sebe veľmi hodí ☺️

michellemary
12. júl 2025

Kamoška má Natáliu a Adelu.

elz1920
12. júl 2025

Terézia.

ahojka5
12. júl 2025

Natália a Amália/Amélia
Natália a Nela
Natália a Emília
Natália a Olívia
Natália a Klára

katkaa01
23. júl 2025

Natalka a Nikolka

veronka12123
25. júl 2025

@anonym_autor Nela, Nikola, Amália alebo Melánia

veronika2316
25. júl 2025

Ja inak toto nechápem pri druhom chlapcovi mi ani len nenapadlo že tie mená by sa mali k sebe hodiť 🙈🤔 veď nebudú spolu žiť navždy či aký to má vlastné zmysel chces aby sa ti to rymovalo alebo nechápem veď daj meno ktoré sa ti páči každá jedna je samostatná osobnosť a nevidím zmysel aby sa tie mená k sebe hodili 🤦

gregik66
25. júl 2025
@veronika2316

Ja inak toto nechápem pri druhom chlapcovi mi ani len nenapadlo že tie mená by sa mali k sebe hodiť 🙈🤔 veď nebudú spolu žiť navždy či aký to má vlastné zmysel chces aby sa ti to rymovalo alebo nechápem veď daj meno ktoré sa ti páči každá jedna je samostatná osobnosť a nevidím zmysel aby sa tie mená k sebe hodili 🤦

@veronika2316 za mna je divne mat stevka a andreasa, klaru a cyntiu, jakuba a alfonza, ctislavu a oliviu… chapes… nemusi sa meno rymovat, ale aby bolo z podobneho sudka

veronika2316
25. júl 2025
@gregik66

@veronika2316 za mna je divne mat stevka a andreasa, klaru a cyntiu, jakuba a alfonza, ctislavu a oliviu… chapes… nemusi sa meno rymovat, ale aby bolo z podobneho sudka

@gregik66 mne to nepríde divné lebo každý je jedinečná osoba a nebudú naveky žiť spolu

gregik66
25. júl 2025
@veronika2316

@gregik66 mne to nepríde divné lebo každý je jedinečná osoba a nebudú naveky žiť spolu

@veronika2316 no vidis, tak niekomu to divne pride, ten hlada nieco co sa hodi. Niekomu to divne nepride, a kludne da taketo kombinacie mien. Ocividne je autorka z tej prvej skupiny, tak naco ju presviedcat o opaku ked jej sa to tak proste nepaci? Lebo to pri kazdej diskusii o menach je aspon jeden takyto komentar… ci sa MUSI hodit. No nemusi. Ale autor chce, aby sa hodilo

stanislavicenka
25. júl 2025

@anonym_autor prosim ta a preco sa to meno musi hodit k menu prvej dcery?

gregik66
25. júl 2025
@stanislavicenka

@anonym_autor prosim ta a preco sa to meno musi hodit k menu prvej dcery?

@stanislavicenka lebo se jej pacia mena zo skupiny kde patri aj natalia, a nechce cynthiu, samanthu, ani ctislavu, vesnu a jasnu…. Kedze to je dlhsie meno, asi sa jej nepacia mena ako mia, ema, lea….

stanislavicenka
25. júl 2025
@gregik66

@stanislavicenka lebo se jej pacia mena zo skupiny kde patri aj natalia, a nechce cynthiu, samanthu, ani ctislavu, vesnu a jasnu…. Kedze to je dlhsie meno, asi sa jej nepacia mena ako mia, ema, lea….

@gregik66 stale nie je zodpovedana otazka, preco je to dolezite. Ved nebudu chodit vsade spolu.

gregik66
25. júl 2025
@stanislavicenka

@gregik66 stale nie je zodpovedana otazka, preco je to dolezite. Ved nebudu chodit vsade spolu.

@stanislavicenka lebo sa to rodicom tak paci? To nie je dostatocny dovod?

gregik66
25. júl 2025

@anonym_autor mne sa paci ta Izabela, ale pozmam sestry Nataliu a Timeu.
A paci sa mi aj Tamara - Naty a Tami
Denisa, Dinana, Kristina

stanislavicenka
25. júl 2025
@gregik66

@stanislavicenka lebo sa to rodicom tak paci? To nie je dostatocny dovod?

@gregik66 ani nie. nedava to zmysel. premyslam, ci aj partnera si vyberame podla toho, ci sa s menom k sebe hodime 🙂, alebo, ci sa bude jeho priezvisko hodit k mojmu menu 🙂.
Proste, je to hlupost. Ved dam dietatu meno, ake sa mi paci, nehladim na tento aspekt

gregik66
25. júl 2025
@stanislavicenka

@gregik66 ani nie. nedava to zmysel. premyslam, ci aj partnera si vyberame podla toho, ci sa s menom k sebe hodime 🙂, alebo, ci sa bude jeho priezvisko hodit k mojmu menu 🙂.
Proste, je to hlupost. Ved dam dietatu meno, ake sa mi paci, nehladim na tento aspekt

@stanislavicenka no ja som rozmyslala ci sa bude hodit priezvisko. Ci si ho necham aj s mojim, ci si necham len moje, ci s ova, ci bez

stanislavicenka
25. júl 2025
@gregik66

@stanislavicenka no ja som rozmyslala ci sa bude hodit priezvisko. Ci si ho necham aj s mojim, ci si necham len moje, ci s ova, ci bez

@gregik66 snad je to predsa len nieco ine 🙂

gregik66
25. júl 2025
@stanislavicenka

@stanislavicenka a teda, kombo surodencov Theo, Jozef ti nepride divna?

mimer
25. júl 2025

Ja neviem ci poradim. Mne sa tam hodi Emilia..ale.to asi len preto ze mam dvojicky baby a volaju sa Emily a Nataly. Nieco po 2 rokoch ked sa Nataly rozkecala a ucili sme ju ako sa vola tak sama od seba prisla a tym,ze Taly a Emily nejak prischlo Emi. Aj ked som s tym moc nakprv nesuhlasila,viac menej o tom rozhodla sama Nataly. Emily tiez nevedela povedat.svoje cele meno a tiez ked sme ju to ucili sama z toho svojho mena vysla ako Emi. Ale je pravda ze ja si "potrpim" a volam ich celym menom 🙂

stanislavicenka
25. júl 2025
@gregik66

@stanislavicenka a teda, kombo surodencov Theo, Jozef ti nepride divna?

@gregik66 ved je to uplne jedno, nie? nebudu chodit cely zivot drziac sa za ruky, alebo predstavovat seba aj surodenca 🙂

gregik66
25. júl 2025
@stanislavicenka

@gregik66 ved je to uplne jedno, nie? nebudu chodit cely zivot drziac sa za ruky, alebo predstavovat seba aj surodenca 🙂

@stanislavicenka okej, evidentne si nepochopila. Rodicia chcu, aby mena mali nieco spolocne. To je za mna dostatocny dovod.

anonym_438b1f
25. júl 2025

A načo vlastne sa majú tie mena k sebe hodiť?

gregik66
25. júl 2025
@anonym_438b1f

A načo vlastne sa majú tie mena k sebe hodiť?

@anonym_438b1f lebo rodicia chcu

anonym_438b1f
25. júl 2025
@gregik66

@anonym_438b1f lebo rodicia chcu

@gregik66 to som pochopila. Ale aký dôvod je nato aby sa tie mena k sebe hodili? Ešte keby boli dvojičky tak pochopím, ale nie sú.

gregik66
25. júl 2025
@anonym_438b1f

@gregik66 to som pochopila. Ale aký dôvod je nato aby sa tie mena k sebe hodili? Ešte keby boli dvojičky tak pochopím, ale nie sú.

@anonym_438b1f lebo sa im to paci?

anonym_438b1f
25. júl 2025
@stanislavicenka

@stanislavicenka vidím, že len ty jediná rozmýšľaš tak ako ja. 😉

alchemilkazltozelena
25. júl 2025

@anonym_autor Natália a Tatiana

stanislavicenka
25. júl 2025
@gregik66

@stanislavicenka okej, evidentne si nepochopila. Rodicia chcu, aby mena mali nieco spolocne. To je za mna dostatocny dovod.

@gregik66 Este stale sa moze stat, ze tie deti to nepochopia. Ani neskor, nebudu vediet, co akoze maju spolocne mena, ked maju predsa spolocnych rodicov 🙂