icon

Aké meno sa hodí k menu Kristína?

24. okt 2024

Ahojte, zistili sme, že čakáme druhé dievčatko 🥰.
No ja vôbec netuším aké meno vybrať. Teda tuším, lenže nevieme nájsť zhodu. Je to dosť únavné... druhé bábätko a pohlavie mi povedali definitívne až teraz koncom druhého trimestra. Ostáva nám už iba posledných zopár týždňov...Prvé som pre dcérku chcela úplne iné a manžel tiež, no vybrali sme neutrálne.
Aké meno/ mená sa podľa vás hodia k menu Kristína?

Strana
z2
rorino
24. okt 2024

Tak dajte Paulinku😉😂aj Valentínska je pekne

nynia
24. okt 2024

Karolína, Valentína

rorino
24. okt 2024

@snowdrop_
@clementine93
@vanilkovazmrzka
@candii
@13uzivatelka11
Mňa sa síce diskusia netýka,len som sa tak zamyslela,že možno to autorka aj iné budúce maminy veru v kontexte,že keby bola jedna Kristína,Mária,či Anna a k nej by pribudla nejaká Abigail,Apple,alebo iné nezmysly,tak keď by ich predstavovala,bolo by to ako deti od rôznych rodičov😂😂😂.A možno takáto možnosť napadla len mne🙉🙊🙈😉

clementine93
24. okt 2024

@rorino tiež si to myslím. Keď mám doma syna Janka, druhý predsa nebude Mateo a tretí nebude Kornélius 😁

vroni
24. okt 2024

Ku Kristine sa podľa mňa hodí každé bežne meno. Od Zuzky až po Korneliu. Ale takej Daphne-Elisabeth by som sa asi vyhla. Neterka má Kristínu a Michaelu.

clementine93
24. okt 2024

Och áno, Kornélia a Kristína by bola tiež krásna dvojica 🥹

michellemary
24. okt 2024

Marína, Juliana, aj tá Johana úplne skvelo.

kristiii
24. okt 2024

Martina, Paulína, Viktória, Valentína, Tatiana, Jasmína..nedávala by som meno na K.

snowdrop_
24. okt 2024

@rorino …? Od roznych rodicov, lebo maju odlisne znejuce mena….? Naozaj..?

snowdrop_
24. okt 2024
clementine93
24. okt 2024

@snowdrop_ lebo sa mi to nepáči? Keď mám syna Janka, tak sa mi očividne páčia klasické mená, keď mám Kornélia, tak sa mi páčia vintage a keď Matea, tak zahraničné. Môže sa mi páčiť viac typov mien ale požiadavka je aby sa k sebe hodili, tak asi hľadám niečo na štýl toho prvého.

snowdrop_
24. okt 2024

@clementine93 kto vedel, ze mas takuto logicku poziadavku 😀

marca12
24. okt 2024

Emma je nadherne meno. Nechcete Emmu?

snowdrop_
24. okt 2024

Keby sa mi nahodou pacili Klotilda, Dionýz a Jeffrey, tak by som ich svojim detom dala a absolutne by ma nezaujimalo, ci sa k sebe hodia a uz vobec by ma nezaujimalo, ci si nahodou nejaky cudzi clovek nepomysli, ze maju inu matku a podobne ine malomestiacke sprostosti. Ved sa uz preboha zacnite rozhodovat podla seba a zit svoje zivoty podla seba a neriesit co povedia mamicky z konika

clementine93
24. okt 2024

@snowdrop_ je to preferencia ako každá iná, niekto hľadá meno na A, tak mu nebudem písať, že prečo na A keď je pekne aj meno na C. Alebo keď chce niekto krátke, poviem mu že, vsak dajte niečo dlhé. Aspoň tak tomu rozumiem ja 😁

snowdrop_
24. okt 2024

@clementine93 to je zrozumitelne. Ja som sa opytala preco, ja som nepisala, aby si davala nieco ine, alebo? 🙂

rorino
24. okt 2024

@snowdrop_ naozaj,irónia😉,kto chce pochopí,kto nechce...........

rorino
24. okt 2024

@clementine93 presne,my dve sa chápeme😉,a kto nechce nepochopí,nevadí😂

snowdrop_
24. okt 2024

@rorino to ma vobec neprekvapuje, dievcata 😀

dzejn80
24. okt 2024

Barborka

rorino
24. okt 2024

@snowdrop_ odveci,ale nevadí😂

avicii18
24. okt 2024

Dorotka

saxana000
24. okt 2024

My mame Kristinku a tiez sme hladali dlho nakoniec dcerka vybrala Terezku. Na plane bola este Monika Rebeka Klarka Miška.K a K som nechcela Monika bola s meninami blizko narodenin Rebeka sa nepacila mne a Mišku uz v rodine mame. Obidve maju vyrazne R a svedci im to.

kitycat
24. okt 2024

O urcite Karolina alebo Katarina, oboje s K a take velmi si podobne...

Nemate nejaku abecednu postupku? J-K-L a tak? Chapes? Alebo aj Petra je pekne meno a u dievcat ho uz nepocujem, alebo pozret kalendar a dat nieco o pol toka nech ma sviatky od seba

janetinka27
24. okt 2024

Lucia

slavomira236
24. okt 2024

Ja mam Kristinu a Sabinu ale nedavala som aby sa hodilo.alee hodi sa to som zistila teraz

conquestor
24. okt 2024

My máme Katarinku a Karolinku

flafly
27. okt 2024

Ja mám Kristína Mia - teda dcéra ma dve mena používajú sa obe aktívne. A keby mám ďalšiu dcéra tak sa mi veľmi páčilo mení Valentína/Valentinka. A mali sme v užším výbere aj Eliška a Alessia.

Strana
z2